- 25 Ekim 2008
- 52.628
- 114.828
- 1.223
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #21.881
Yok kıskananlar çatlamasın bana yetişçem diye uğraşmasın diyedelikafaduldendelikafadulden
ızlar merhaba.....
buaralar egeyle ugrasmaktan gıremıyorum..
ya bebegım ıshal ve gunde 1 sefer kusuyor doktora goturdum herkeste salgın dıyıp gecıstırdı offfbırde zayıfladı kuzum cok uzuluyorumsenağlama
benım durumumda olan varmı?? okadar patates yedırıyorum hala durmadı ishali napıcagımı sasırdım yaaasenağlama
niye ki bana mantıklı geldi...
ben kendim zaten ertesi güne kalmış yemeği hayatta yemem...
günlük bitecek şekilde yaparım hep...
ızlar merhaba.....
ya bebegım ıshal ve gunde 1 sefer kusuyor doktora goturdum herkeste salgın dıyıp gecıstırdı offfbırde zayıfladı kuzum cok uzuluyorumsenağlama
benım durumumda olan varmı?? okadar patates yedırıyorum hala durmadı ishali napıcagımı sasırdım yaaasenağlama
bu arada kızlar oğluşumu saabah yataktan düşürdüm.çok korktum ya..canım kaşının üstü ve yanağı kızardı.hemen buz koydum ama artık korkudan mı yoksa bir yeri mi acıdı çoook ağladı garibimm. gözünden akan yaşlar sel oldu adeta..sonrasında ben de ağladım eşşekliğime yandım..bebeği hemen yanındayım diye yatağın kenarına koymuştum..bir yandan da emziğini arıyordum uyutacaktım..o arada sn.lik bir şey düştü yaa..nasıl kızdım kendime..dr. u aradım...24 saat kontrol et dedi.kusma ve aşırı uyku olurda beyin cerrahına götür dedim..23 satt geçti şimdili ama allhım bebeğime inş. bir şey olmaz.tyatağım çin yataklarından olduğu için önce tahtasına sonra da yere halıfleksin üzerine düştü..ama bir açayip düştü.dedim kesin bir yeri kırıldı.ama kollarını bacaklarını falan kontarol ettim..şükür birşey yokrtu..umarım sıkıntı yaratmazç...
kızlar merhaba.....
merhaba arkadaşlar. bugün moralim biraz bozuk. içimi döküp sizinle paylaşmak istedim. kayınvalidem bize gelmişti. oğlumun hiç kilo almadığını söyledi. iy bakamıyosun dercesine bende cok bozuldum doğal olarak. sizlerin bebeklerinin boyları ve kiloları nasıl. bu hafta kontrole götürüp tarttırcam bebişimi acaba gerçekten kilo almıyomu( son günlerde biraz da iştahsız neden bilmiyorum.
merhaba arkadaşlar. bugün moralim biraz bozuk. içimi döküp sizinle paylaşmak istedim. kayınvalidem bize gelmişti. oğlumun hiç kilo almadığını söyledi. iy bakamıyosun dercesine bende cok bozuldum doğal olarak. sizlerin bebeklerinin boyları ve kiloları nasıl. bu hafta kontrole götürüp tarttırcam bebişimi acaba gerçekten kilo almıyomu( son günlerde biraz da iştahsız neden bilmiyorum.
ızlar merhaba.....
bu arada kızlar oğluşumu saabah yataktan düşürdüm.çok korktum ya..canım kaşının üstü ve yanağı kızardı.hemen buz koydum ama artık korkudan mı yoksa bir yeri mi acıdı çoook ağladı garibimm. gözünden akan yaşlar sel oldu adeta..sonrasında ben de ağladım eşşekliğime yandım..bebeği hemen yanındayım diye yatağın kenarına koymuştum..bir yandan da emziğini arıyordum uyutacaktım..o arada sn.lik bir şey düştü yaa..nasıl kızdım kendime..dr. u aradım...24 saat kontrol et dedi.kusma ve aşırı uyku olurda beyin cerrahına götür dedim..23 satt geçti şimdili ama allhım bebeğime inş. bir şey olmaz.tyatağım çin yataklarından olduğu için önce tahtasına sonra da yere halıfleksin üzerine düştü..ama bir açayip düştü.dedim kesin bir yeri kırıldı.ama kollarını bacaklarını falan kontarol ettim..şükür birşey yokrtu..umarım sıkıntı yaratmazç...
ben ertesi güne kalırsa veriyorum temiz kapta ağzı vakumlu cam kasem var onda koyuyorum valla ertedi günede veriyorum çünki 1 havuç bi,r patates pirinç brokoli maydonoz derken çorba baya oluyor kız sadece olan çorbanın yarısını yiyor o nedenle ertesi günede kalıyor ama ocakta ısıtmıyorum benmari usulü ısıtıyorm ben çorbayı öle veriyorum
Kızlar çok önemli bir sorum var size
Dün gece ben brokoli pırasa patates havuç şehriye çorbası yaptım Egeye içti maşallah ama fazla yaptım bizde içelim faydalı nasıl olsa diye.Bugüne de kaldı..Acaba Ege ondan içebilirmi yoksa tazemi yapmam lazım yine acele cevap bekliyorum
canım ya üzülme benim de durumum aynı kayınvalidem gelip gidip oğlumun küçük olduğunu söylüyor.falan kişinin çocuğu şöyle toplu, filan kişinin çocuğu şunu yermiş. eşimin halasının çocukları kilolu olurlarmış o bebeklerine çiğ unla mama verirmiş sen de ver gibi bisürü şey.insanın morali bozuluyor ama ne yapacaksın işte.takmamaya çalış.benimki 7,410 gr allah sağlık versin büyürler bi şekilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?