- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #21.901
merhaba arkadaşlar. bugün moralim biraz bozuk. içimi döküp sizinle paylaşmak istedim. kayınvalidem bize gelmişti. oğlumun hiç kilo almadığını söyledi. iy bakamıyosun dercesine bende cok bozuldum doğal olarak. sizlerin bebeklerinin boyları ve kiloları nasıl. bu hafta kontrole götürüp tarttırcam bebişimi acaba gerçekten kilo almıyomu( son günlerde biraz da iştahsız neden bilmiyorum.
bu arada kızlar oğluşumu saabah yataktan düşürdüm.çok korktum ya..canım kaşının üstü ve yanağı kızardı.hemen buz koydum ama artık korkudan mı yoksa bir yeri mi acıdı çoook ağladı garibimm. gözünden akan yaşlar sel oldu adeta..sonrasında ben de ağladım eşşekliğime yandım..bebeği hemen yanındayım diye yatağın kenarına koymuştum..bir yandan da emziğini arıyordum uyutacaktım..o arada sn.lik bir şey düştü yaa..nasıl kızdım kendime..dr. u aradım...24 saat kontrol et dedi.kusma ve aşırı uyku olurda beyin cerrahına götür dedim..23 satt geçti şimdili ama allhım bebeğime inş. bir şey olmaz.tyatağım çin yataklarından olduğu için önce tahtasına sonra da yere halıfleksin üzerine düştü..ama bir açayip düştü.dedim kesin bir yeri kırıldı.ama kollarını bacaklarını falan kontarol ettim..şükür birşey yokrtu..umarım sıkıntı yaratmazç...
merhaba arkadaşlar. bugün moralim biraz bozuk. içimi döküp sizinle paylaşmak istedim. kayınvalidem bize gelmişti. oğlumun hiç kilo almadığını söyledi. iy bakamıyosun dercesine bende cok bozuldum doğal olarak. sizlerin bebeklerinin boyları ve kiloları nasıl. bu hafta kontrole götürüp tarttırcam bebişimi acaba gerçekten kilo almıyomu( son günlerde biraz da iştahsız neden bilmiyorum.
Biz geldik.........parka gittik,yemek yedik borada güneşlendi...
Canım ek gıdalara geçerken eski kiloları pek kalmıyor bizimkisininde o tombiş yanakları azaldı...Takma kafana bu hafta tarttıracakmışsın ona göre anlaşılır...
Canım ishal önemli vücutta su kaybı olursa Allah korusun tehlikeli...
Sen başka dr.a götür ihmal etme..Birde bebe biskuvisi gibi şeyler verme...
Pirinç lapası iyi geliyor suyundanda ver...
Canım geçmiş olsun,bir daha yaşamazsınız İnşallah...
Hicran beni internette mi bir yerde okumuştum ikinci kez ısıtılan çorba vs.. gıdaları ısıtırken dumanının çıkması gerekiyormuş,yazıyı bulursam tekrar koyarım..
Duygu ben içine yeşillik katmadıysam veriyorum..(Maydonoz,Ispanak vs..)
Bir günden bir şey olmaz bence, besin değeri azalır o kadar...
Umut gitmedin mi sen daha yoksa cananalardan mı giriyosun ayrı kalamıyonuz tabi kk'dan
Umutcum kıyamam anneciğin nerden bilsin dokunduğunu işte karnını doyursun diye vermiştir İsmet kuzusunun...Hemen kabarmışmı yaa ne kadar hassas kıyamam bünyesibenneyaptımkiEDA ben gıdemedım..eşimle cuma gunu tartıştık..annemlere zor attım kendımı..dunde fırsat uyutmuşum bı manıkur pedıkur yaptrım dedım annanesı ıyı nıyetınden garıbım yapmış kerevızı yiyeceği tutmuş benımkininde..ama kerevız dokunuyo bıze..bi sormadı arayıp saolsun..artık fenalıklar geçirdim..aklıma anafilaksilermi gelmedi,dakıkalarımı saymadım..şükür az kızararak atlattık..ama benımde bıkaç mılyon hücrem kanserlik oldu allahkorusun yanide...benıde göturecek kımse yok bu tarafta..mahcup oldum..emelde orda..yarın donucekmiş..allah kısmet ederse gıderım ben ılerleyen haftalarda..çunkı bıde eşimin derme çatma b yazlıgı var gölkenarı çekmecede..yınede cok mahcubum ne yalan söylim............
DUYGU yogurdu yasaklamış ceylıne dru..benımkıde alerjık ya ama bana yogurt yıyosa ver dedi diye sordum..
SEREN acil başka dr a götür..rotavirüs aşısı varmıydı..bol aztuzlu ayran veya su ver..prinçlapasıda olur..ilerleyen ishaller ıcın mama var ondan ver bide..
SEDA ben nasıp olursa ısmetı ender pehıvanogluna goturucem..marmara unı cocukhastalıkları bolum başkanı prof..cıftehavuzlarda muaynanesı..3690609teli..deryanın duruda 8aylıkken bide o kılolardaydı ve derya bılınclı bı anne..sorun yapmıyodu..yınede drundan yana kafan bulanıksa bı başkasınada götur..diş çıkardımı..
ızlar merhaba.....
buaralar egeyle ugrasmaktan gıremıyorum..
ya bebegım ıshal ve gunde 1 sefer kusuyor doktora goturdum herkeste salgın dıyıp gecıstırdı offfbırde zayıfladı kuzum cok uzuluyorumsenağlama
benım durumumda olan varmı?? okadar patates yedırıyorum hala durmadı ishali napıcagımı sasırdım yaaasenağlama
Canım geçen ay yada bu ay yanlış ölçmüş olabilirler...
Bizde de olmuştu çünkü..Yaramazlar bir dakika durmuyorlar ki...
ben bi kere farklı doktora goturmustum ordakı becerıksız hemsıreler oyle bı boyunu olctulerki bi onceki aya gore 2cm kısalmıstı... sonra keni doktoruna goturunce rahatladık .))))
selam kızlar..anamdayım..şifremı unuttum..eski nikimle kayıtlıyım bu bıgısayarda..buyuzden bendenız PATİK bugunluk murekkepbalı olarak karşınızdayım..geçmişe şöylece bı baktım.....HİCRAN neden gece mamasını kestı..ne verıceksın gece...ceylının reflusu var sanırım ve oda alerjık bunyelı oldgundan olabılır..ben sana dha gecengun bıskuıye dıkkat et yumurta var demiştim....geçmiş olsun..ama ben yogurt verıyorum babymıx..bende kesiim barii(
anaaaa
aslan görmesin ceylini kıskanacak
:)))
SLM KIZLARR ASİ Yİ seyrediyonuzmu ay ağladım yaa si kızını arıyor ya kapı kapı bitkin düşüyorr bi an kendimi hatırladım eski eşimle aramızda geçen sorunlardan dolayı oda kızımı kaçırmıştı ve ben çok kötü olmuştum aynı bende asi gibi kapı kapı dolaşmıştım 2 gün ve benim kızımın babası filmdki demir gibi kızını sevip okşamaya görüşmeye götürmemişti sırf bana inat götürüp teyzesine annesine bırakıp ordan oraya taşımıştı kendi gidip gidip içiyordu neyseki polis şehir dışına çıkarırken yakalamıştı yoksa nolurdum bilemiyorumm:çok üzgünüm: akşam akşam filmle hüzünlendim offfffffffff ne günler yaşadım ben valla anlatsam harbiden roman olur yaneee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?