Doğum yapmış olan anneler buraya....

üzme kendini canım ya
sağlıklı olsunda gerisi önemli değil büyükler kiloya takmış zaten
doktor gelişimi çok iyi dedi diyiver
bişey diyemez o zaman

Slm kızlar biz yürüyüşümüzü yaptık bol bol ter attık geldikHava süperdi resmen güneşlendik...Ama gel birde Egeye sor çocuk güneşi görünce ağlamaya başlıyor kesinlikle bakamıyor hemen gözleri akmaya başlıyor..Doktor renkli gözlerin daha hassas olduğunu söyledi..Şapka baktık bebek için onuda bulamadık..hafta içi şapka bakıcam artık birde gözlük bakıcam oğlumakaydirigubbakcemile3

Canancım çok geçmiş olsun yaa..Malesef hepimizin başına geliyor bende koltuktan düşürmüştümbenneyaptımkiÇok üzülüyor insan ama Allah korusun evlatlarımızı insanın ciğeri yanıyor..Bir daha yaşatmasın rabbim..
Üzülme canım ya belki dişi geliyordur ondan iştahsızdır..Muhallebinin kilo aldırdığını duymuştum ama dene istersen canım...
Hımmm anladım Eda ben zaten hiç yeşillik koymadım bugüne kadar..Vercem zaten yaa napalım o kadar kusur kadı kızındada var Umutcum kıyamam anneciğin nerden bilsin dokunduğunu işte karnını doyursun diye vermiştir İsmet kuzusunun...Hemen kabarmışmı yaa ne kadar hassas kıyamam bünyesibenneyaptımki
Bu arada kaç zamandır sorcam daha önce kesin söylemişindir ama ben unuttum İsmet kimin adıydı babanınmı yoksa sevdiğiniz için koydunuz??

Hicran ve Canannnn harikasınız yaa 41 kere maşallah sizeeee.Kuzular zaten dizilmişler bardak gibikaydirigubbakcemile3Sıradan al yeee hepsini:))
E Emelcim nerde onu göremedim??

canım ayran içirmeyi dene çok iyi geliyor derler bi dene zararı olmaz

ben bi kere farklı doktora goturmustum ordakı becerıksız hemsıreler oyle bı boyunu olctulerki bi onceki aya gore 2cm kısalmıstı... sonra keni doktoruna goturunce rahatladık .))))

bizde de oldu sağlık ocağı 2 ay önce söylediği boyu söyledi:) delüüüü kız bi kaç gün sonra dr a götürdüm 7 cm farketmişti:)

yalancııııı patiğe ne yaptın söyle çabık:)

ay canım çok üzüldüm yaa ben olsam kafayı yerdim Allah sabrını vermiştir tabii ayyyy evlerden uzak(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…