Doğum yapmış olan anneler buraya....

çıtırların arasında balina gibi çıkmışımmm ama neysee bende öle zayıf olcam inşallahh bir günnn:roflol: hele canan maşallah sanki o doğum yapmamaışşş vallaaaa emelde öle ben nettim yawww böleeekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

aaaaa 10 numarasın çok tatlısın maşallah
hepiniz çok güzel çıkmışsınız

ah canım yaaa ne kadar vicdansız insanmış yaa Allah kurtarmış canım seni geçmişi düşünme tatlım sana acı verir inşallah bundan sonra hep mutlu olursunuz canım vallahi bende üzüldüm empati kuruyorumda senin kadar sabırlı olabilirmiydim zor sanırım Allah herşeyin hayırlısını versin eşin,işin,evladın,paranın yani karşımıza çıkan herşeyin hayırlısını versin Amiiin...

anam maşallah maşallah ne güzel çıkmışsınız siz ve bebekler ancak gördüm ya oku oku bitmiyor yarısından sonra bıraktım okumayı zati başım ağrıyo hayret bişeydelikafadulden temizlik yaptım bugün giremedim onun üçün yanii

ya canım bırak canını sıkmayı densiz densiz konuşmuş işte bebeğinin sağlığı önemli kilolu olması sağlıklı olduğu anlamına gelmiyor böyle söyleseydin bayan çok bilmişeklava: eymen in kilo ve boyu 8730 ,68 cm bana da az geldi kilosu ama dr çok iyi dedi sen o tatlı canını boşa sıkma boşverrrr

Umutcumm bir dahakine İnşallah ..... bende gitmek istedim kısmet olmadı ...
Belki bundan sonra bende toplanırız olmaz mı? çok güzel olur :dance:

Ay Maşallah çıtr anneler,ne tatlı çıkmışsınız çok doğalsınız, hele bebişlere Maşallah....
Ayy kıskandım walla,eşim aradı az önce napıyorsun dedi bende buluşma resimlerine bakıyorum dedimm lafı değiştiriyor:)

Hicran yapılan taaruzlara geri püskürttü demişsin ama bir resimde cananın oğlunun yakasına yapışmış:)))) gördükkk kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
Hicran sakındığın göze çöp batar bak yine fotoğrafta alıntı yapmış Bilen bilmeden:roflol::roflol:

BANA NASIL DOKUNURSUN DİYE YAKASINA YAPIŞMIŞTIII:roflol::roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…