- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #21.921
çıtırların arasında balina gibi çıkmışımmm ama neysee bende öle zayıf olcam inşallahh bir günnn:roflol: hele canan maşallah sanki o doğum yapmamaışşş vallaaaa emelde öle ben nettim yawww böleeekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sağol canımm allah razı olsunn
bide hani izledinizmi bilmem anne yüreği işte 2.kaçırmasında da o ismi lazım değil şerr...sizzz kızım anneme gitçem diye ağlayıp huysuzlandığı için kaldıki kızım daha 4 yaşındaydı kızı hırpalamıştı hırpalarkende hani kollarını tutup sarsarsınya öle kafayı duvara çarpmıştı kız fenalaşınca ne yapacağını şaşırmıştı getirip 9-10 gibiydi saat eve 50-100 mt yakına bırakmış sen git demiş gecenin o saatinde tomografilerle vss uğraştım tüm gece birde rapor almıştım ama mahkemede kullanmadım kızım yarın öbürgün bunları görmesin bilmesin unutur demiştim ama nafile gün gibi hatırlıyor minicik bir yavrunun beyninde ne gibi yer etmişti artık düşünün şu an 15 yaşında ama herşeyi hatırlıyorr o nedenle çocuklarımıza bazen kızıp bağırıp çağırabiliriz ama onlrı incitmeden kırmadan hareket etmek lazım herzaman off neyse ben neden uzattım ki bu konuyu genee ne filmmiş yaa benmi çok duygusallaştım ne yoksammm
merhaba arkadaşlar. bugün moralim biraz bozuk. içimi döküp sizinle paylaşmak istedim. kayınvalidem bize gelmişti. oğlumun hiç kilo almadığını söyledi. iy bakamıyosun dercesine bende cok bozuldum doğal olarak. sizlerin bebeklerinin boyları ve kiloları nasıl. bu hafta kontrole götürüp tarttırcam bebişimi acaba gerçekten kilo almıyomu( son günlerde biraz da iştahsız neden bilmiyorum.
Hicran sakındığın göze çöp batar bak yine fotoğrafta alıntı yapmış Bilen bilmeden:roflol::roflol:
:roflol::roflol::lepi:
Serapcığım Maşallah kilosu iyiymiş..
Demek ipek rejime girecek:) Zaten emeklemeye başlayınca verir...
Umutcumm bir dahakine İnşallah ..... bende gitmek istedim kısmet olmadı ...
Belki bundan sonra bende toplanırız olmaz mı? çok güzel olur :dance:
Ay Maşallah çıtr anneler,ne tatlı çıkmışsınız çok doğalsınız, hele bebişlere Maşallah....
Ayy kıskandım walla,eşim aradı az önce napıyorsun dedi bende buluşma resimlerine bakıyorum dedimm lafı değiştiriyor:)
Hicran yapılan taaruzlara geri püskürttü demişsin ama bir resimde cananın oğlunun yakasına yapışmış:)))) gördükkk kaydirigubbakcemile3
Hicran sakındığın göze çöp batar bak yine fotoğrafta alıntı yapmış Bilen bilmeden:roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?