Doğum yapmış olan anneler buraya....

oyyy maşallah İpek kuzuna 1300 grammı almış:1shok:kaydirigubbakcemile3
aYYY bizde ek gıdaya geçtik şimdi öyle alırmı acaba yaa kafama takıldı şimdi benim:bbo:
Anne sütüyle aldığı zaman kilo mutlu oluyordum sütüm yarıyor diye ama artık istemiyorum yazda geldi pişik olurlar Allah korusun yaa..Ne yapmak lazımmış kilo almaması için Serapcım??
Ben zaten yeni geçtim biliyorsun ara sıra çorba kahvaltı ve muhallebi verıyorum ama düzenli değil yine..

çok güzel geçti altun günüzmüz)) ama umut arkadaşımız gelemedi...isterdim çok görüşmek nasip olmadı..birdahaki sefere..

gelen arkadaşlarıma tekrar teşekkür ediyorum..ayaklarına sağlık.diyorum.hicranın resimlerden daha genç ve güzelmiş..sevdim oni..bıcır bıcır konuşiii..))) betülcüm bir kızı bin kişi ister bir kişi alır..benim oğlan isterse ben istemeye giderim.kız olur derse kmseye söz düşmez ne yapalım.))) senin gelin bizim oğlanlara asıldı ona göre...yeşil gözlü pıtırçık.giyinmiş elbiseleri...prenses olmuş..:ecrin_bebek:kafamçokkarıştıa.s.

emeli zaten görmesemde sanki çook yıllkı arkadaşımmış gibi tanıyordum..onu zatii çok seviyordum..sanki uzun yıllar birbirini görmeyen arkadaşlar gibiydik.belki de enz zor depresyonlu günlerimizi birlikte hergün tel. de konuşarak gçirdiğimiz içindir.valla tahmin ettiğim gibi çok güzeldi emel..bakmayın resimlerde tam çıkmamaış.maşşh bir göz bir kirpikler var ..bakmaya doyulmuyor.maşşlh..boylu poslu arkadaşım biraz zayıf olsa mankeeen..oğluşu da kuzucuk çok şekerrr..
tekrar buluşmak dileğiyle..

Herkes senin gibi 45 kilomu olcak kızım gayet iyi işte kızın fiziği hem kadın dediğin etli butlu olur biraz:dilcikar:kaydirigubbakcemile3
Valla ben hepinize bayıldım...Orda olmayı inanın o kadar çok isterdimki..
Bende sırf kendimi tatmin etmek için 25 nisanda izmirdeki KK buluşmasına katılcam kızlaryerimseniben

duygucum dün akşam biz dr. gittik. kıvanç için.100-200 gr. falan almış 1 ayda..aslında sütüm yarıyordu ama fazla emziremedim laktoz intoleransı var diye..mamaları da kilo almasın diye azıcık azıcık verdim.oğluşum ver mama diye ağlıyordu ama ben vermiyordum..dr. da sebze meyve püreleri kilo aldırmaz dedi.demekki bebeğim açmış..boyu 75 cm.olmuş.kilosu da 10400 gr. falan çıktı.yani ben de kilo fazla almasın diyorum ama bu sefer kıvanç aç zır zır durmuyor aç ne yapacağımı şaırdım.dün dr umuz bize 40 sayfalık beslenme menüsü verdi..herşeyi ayrıntısıyla yazıyor.daha tam bakamadım.ben inceleyim özetini sölerim sana duygucum..cokacimcoookcokacimcoook:mymeka:

Son düzenleme:

hicrancım bu resim için özürr.emele doğru yaklaştım sen uzak kaldın sakın yanlış anşlama tamam mı canumcum..yoksamm seni de çok sevdim valla.
aluntu yapmayuuun leeennn valla hicran vurir beniii

Son düzenleme:

14 kilomuu olmuş:1shok:nasıl yanii kız anlamadım:bbo:
10400 grammı yoksa
Yani çorbayla açmı kalıyor o zaman canım yaa sebze meyve kilo aldırmıyorsa tokta tutmuyomu?
Gece mamalarınıda verıyordun demı sen??Yinede gece uyanıyormu kız anlat bana?
Ege bu ay çok az kilo almış ama sadece anne sutuyle bılıyorsun 7 ay 5 gun full emzırdım..10 kilo olmuşAma ben artık alsın ıstemıyorum..Ayda 500 grammıs normalı...
Amaa gece çok kalkıyor yaa Canan çıldırmamak elde değil 2 saatte bır emzırıyorum resmen yaa mahfoldum artık

http://img144.........................imageshack.us/img144/7829/img5122.th.jpg[/IMG

aluntu yapmayunnn.hicran benii vurirrr....hicrancıım resimlerini sildim..bizimkiler yarına kadar kalsın diyorum..

Son düzenleme:

geçen ay 5-6 ay arası 850 gr aldı sırf emerek
doktor 850- 900gr annesütü ile almış olsa 400 gr da ek gıdayla almış büyük ihtimal dedi
ek gıdayı azalt dedi ben zaten az veriyodum çorba bile doğru düzgün vermedim
muhallebiyle kahvaltıyı su ile hazırla dedi yada sütü sulandır dedi.yağ hücreleri çok artmasın dedi doktor
bu ay 300 400 filan alması lazımmış

duygucum bak ben den sana tavsiye geceleri yatmadan öce gece tahılları ver.çok işe yaradı..senin söylediğini aynısını eylül de doğom yapmış ve aynı bizimki gibi kilolu arkadaşımda söylüyordu..geceleri cok bunaldım diye..gece tahılları ver dedim..şimdi allah razı olsun senden diyor.en azından ilk uyuyşta 3-4 saat uyuyor diyor.sonrasında arada kalkıyor ama eskisi gibi değil diyor.bebişler aç olunca çok mızmızlanıyorlar..

gündüzleri de sabah 9 gibi kahvaltı veriyordum..sütlü buğdaylı falan mamadan ya da kahvaltı yazan mamalardan (toz) hazırlıyorum.içine 1 kaşık pekmez koyuyordum..1,5 2 küçük çay bardağı kadar falan tahminen veriyorum.ama yetmiyor daha da istiyor ben vermiyorum.ama yazıkk ya aç çocuk verecem biraz daha..arada emziriyorum..12 gibi sebze çorbası.. ( 125 cc civarı ) arada emziriyorum.16 gibi yoğurtlu meyveli veriyorrum.o da 120 cc kadar yani tahminenn.ama denedim daha fazla yaptığım zamn yedi şapur şupur.arada emzirdim.akşam 8.30 gibi de gece tahılı..150 cc kadar.( tabii cc diye bahsediyorum ama kaşık maması..) yani ortalama 2 küçük çay bardağı kadar..

Son düzenleme:
Şeniz:mymeka:kızz hicran hemen de resimleri silmişin..daha herkes görmediki..:mymeka:

şimdi merak edenler olur.neyse herkeşler burdaykene yine kayarukk..edacım sen de olsaydın şimdi resimlerde sen de olacaktin.ama olmadı ne yapalım..sağlık olsun diyelim.umutum ta gelemedi..

Son düzenleme:
serapcım benim yapısal birşey valla..ben yiyom emme kilo fazla almıyom.aslında burda 54 kiloyum.48 dim.doğumdan önce.ama bu halim daha güzel.eskiden de zayıftım canım..

Evt canım( çok istedim olmayı....
Bir dahaki sefere İnşallah...Bu sefer bende toplanılır sizede uyarsa...

bugün kadir has çocuk dünyasına gittik ipek'i gezdirdik
dışarı çıkınca çok mutlu oluyo
evde sıkılıyo tabi çocuk
bizde anca hafta sonları çıkabiliyoruz
bebek kıyafetlerine baktım fiyatlar uçmuş
yaz sezonu yeni başladığından herhalde
lcw den bir kaç uygun yazlık kıyafet aldık çok ciciler

Anladım bende en iyisi o zaman muhallebi vermeyim bir daha yağ hücreleri çoğalıyorsa...
Sağol canım...

Canım aldım gece için hero baby bebelac kaşık mamalarından aldım gece yine kalktı emmeye yaaa:1no2:Şöyle gece yatıp sabah kalkmazmı bir çocuk yaaa..
Bu gece vermedım mesela dünde vermemiştim ama uyanırsa emzirmeyim 3 5 kaşık hazırlayıp vereyim diyorum bende...
Sabahları bende senin gibi sütli irmikli toz mamanın içine çeyrek yumurta 1 kaşık pekmez peynir ve kayısı koyuyorum rondodan çekiyorum onu yiyor...
Mesela bugün kahvaltı verdim bir kerede baby mix yoğurt..
Az oluyor galiba doymuyor

Güle güle kullanın canım bizde aldık lcw den ama mevsimlik gibi ince ceket pantolanlar falan aldık..Yeşiller kavun içi tonları çok hoştu onları seçtim ben ama tabiki kızlarda daha çok seçenek oluyor..Yaz için mayısta gıtcez bızde ınsallah..

:roflol::roflol::roflol: NE DEMEK HAYATIMMM AAA ona yaklaş bana yaklaş önemlii değilll gönüller bir olsunn Şeniza.s.:içelim: bu resmi alıntı yapabilirsünüzzzzzzzzzzzkaydirigubbakcemile3

serapcım benim yapısal birşey valla..ben yiyom emme kilo fazla almıyom.aslında burda 54 kiloyum.48 dim.doğumdan önce.ama bu halim daha güzel.eskiden de zayıftım canım..

kızzzz eskidn zayıftıysan görünmüyordun herhalde kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bence bu kilon iyi ne al ne verr 5 kg alsanda kötü olmaz lolita senüüü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…