Doğum yapmış olan anneler buraya....

İyi geceler eda oğlunun iki ismini de kullanıyomusunuz -konuşurken yani nüfusu sormuyorum)
benim oğlumun adıda egemen bora ikisini söyleyemiyorum bazen bora bazen egemen ama daha cok egemen

Aslıcım takma cnm benim sanırım hep aynı kayınvalidemler doğumdan sonra 1 ay bendeydiler.cok yardımları oldu ama esimin ilgisizliği ve daha doğrusu acemiliğimiz yüzünden sanki egemenin annesi babası onlarmış gibi davranoydu sinir oluyordum.şimdide cok yakınız diyemiyecem acıkcası çocuk olduktan sonra garip bi çift olduk sadece anne ve baba gibi davranıyoruz birbiirini seven bi karı kocadan ziyade.konuşmaya bile zamanımız yok hep cocukla ilgileniyoruz zaten konuşmaya kalkıncada kafanda senaryolar kuruyosun sonra da önüme sunuyorsun diyor .belkide haklı
oofffff bak kafam karıştı yineCADIARZUkafamçokkarıştı

arkadaşlar numaralar markaya göe değişiyor...genelde 1 numara 0-6 ay 2 numara 6 aydan sonra 3 numara 18 aydan sonra....üzerine bakın yazar zaten kutuda alırken 0+ yada 3+ yada 6+ diye

ImageShack - Hosting :: 129516090sf0.jpg
kızlar emziklerden bahsetmişsiniz benim sorun marka değilde sürekli düşmesi v e zırt pırt yıkamak zorunda kalmak bi arkadas büyük meshur bi hastanede calışıyo ist.da .kare emzikler varmış hastanelerinde ve asla emzik yere değmiyomuş hep ters düşüyomuş siz gördünüzmü ist.dakiler özellikle burda öyle emzik görmeidimde
bi de internette baktım üsttekini gördüm sadece ama agızlarınını etrafını rahatsız edermi acaba bu emzık

Son düzenleme:
biz 2.ayda rota virs yaptırdık..3.ayda rota+prevenar...4.ayda da rota+prevenar+5likarma....5.ayda prevenar..

deryacım pnomokok ne zaman yaptırdın?bız cuma gunu 5 lı karma ıle veremı yaptırcaz.dıger asıları 3.aya bırakmayı dusunuyoruz.once hangısını yaptırmak gerekıyorkı benım cok kafam karıstı bu ası ısınekafamçokkarıştı

canım yazdığım sıralamadki prevenar pnömokok yani zatüre aşısı ....3.ayda yaptıracağım 1-2 gün sonra yani...

canım benim de öyleydi ben 3 saatte bir emzirmeye geçtim kusmamız kalmadı sayılır..tabi 10 gündür çok haeketli 2 saate bire düştü emmesi....

canım benim de öyleydi ben 3 saatte bir emzirmeye geçtim kusmamız kalmadı sayılır..tabi 10 gündür çok haeketli 2 saate bire düştü emmesi....

deryacım 10 gundur bende 3 saatte bır emzırıyorum ama oyle aman aman bır degısıklık olmadı:çok üzgünüm:doktorda azalır dedı.ama yıne agız dolusu kusuyor..artık benım bu konuda psıkolojım o kadar alt ust olmus durumdakı kusması hıc gecmıcek gıbı gelıyor:1no2:

benden baka kimse yok abi bu saat...biz her zamanki gibi ayaktayız...

Kolay gelsin canım.Özenerek böyle bir başlığın altına doğum yapmış bir anne olarak yazmayı iple çekiyorum.Allah bebeğine sağlıklı bir ömür versin inşallah.darısı bizim başımıza:CüvCüv:

CANIM YAAA AYNI BİZİ tarif ettin yaa gari sen.kaydirigubbakcemile5

canım benim üzme kendini hepimiz eşlerimizle bi geçiş dönemi yaşıyoruz bence her anlamda bende eşimle çok uzak hissediyorum kendimi ama zamanlar alışacağımıza inanıyorum senide her zaman burda görerememek hiç iyi değillllllll kendine blgisyara al olmammııı:ecrin_bebek:

canım ben gündüzleri iş yerinde sağıyorum 300-350 arası çıkıyor. akşam 7 den sabh 7 ye emziriyorum o ara yani bebeğin emdiği zamanlarda kaç cc çıkıyor onu bilmiyorum ben sağdığım sütü yani gündüzleri sağdığım sütün 300-350 arası olduğunu söylemiştim. bu arada bzimde işyeri ne olacak belli değil özel sektötrde çalışan herkeste aynı tedirginlik var allah sonumuzu hayır etsin.:1shok:

selam eylül anneleri.1 aydır bütün yazdıklarınızı ilgiyle takip ediyorum.ve yanlız olmadığımı,bu geçiş döneminde yaşadığım zorlukları sadece benim yaşamadığımı görerek moral buluyorum.adım ÖZLEM. 19 eylül 2008 doğumlu EYLÜL NAZ adında bir kızım var.Bundan sonra bende burada sizinleyim:)

Son düzenleme:

hoşgeldin camnım aramızaaaa. bebeşinin fotosunu bekliyoruz ona göree

hoşgeldin Özlem
aynı gün doğum yapmışız :)

aramıza hoşgeldin özlem güzel paylaşımlar dilerim canımŞeniza.s.

hoşgeldin aramıza aspirin.bebişini güzel günlerde büyüt

hoşbulduk aytege.Bu resim yükleme işini beceremedim.nasıl olacak?acil yardım:)

özlemcim alttaki linke tıkla açılan sayfada ben senin için ayarladım birkaç adımı sen ilk kutucuğa doğum tarihini seç alttaki 2 boş kutucuğa da mesajını gir sonra altta gözat yerinden bilgisayarındaki bebeğinin resmini seç create ticker yazısını tıkla linkler yazılar yani açılacak sonra en alttaki image url yazınını kopyalayı kk daki kontrol panelinden profil bilgilerini düzenleyi tıklayınca en altta boş bir kutucuk var kilo ve doğum çizelgesi diye oraya yapıştır kaydet de ve buraya geri gel ozaman görünür takvimin

Baby and Child Age Ticker Hip Trendy Modern Unique Cute Baby Child Age Tickers

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…