Doğum yapmış olan anneler buraya....

betülcüm ben de denedim o buzluğa atma işini.gayet te güzel oldu..şimdi yine öle mercimek patates havuç maydonnoz falan kaynattım.çook az tuz ve yağ koydum.rondodan geçirecem birazdan.organiklerin 200 ml. olan kavonozlarına koyup atıcam.önce 2 tane falan buzdolabına koyucam o şekilde..iki gün idare eder.kalanının da derin dondurucuya atıcam..öle çok rahat oluyor.bir gün öncesinde buzdolabına indiriyorum.sonra biraz ılıtıp veriyorum.aynı taze gibi oluyor.ama tabii çorbaları kavonza koyup sğuyunca ondurucuya atıcaksın.ben dondurucumu bu şekil her yemekte kullanıyorum..

betülcüm öyleydim de 1-2 aydır kilo aldım..ben 48 dim önceleri..şimdi 54 kiloyum.iştahım yerinde maşşlh..ma bu halimi sevdim..vermek istemiyorum.kilolarımı..)))ben kilolarımla barışık biriyim dermişimm. de vurin benii.
:tomato:

Selam kızlar...
Benim bugün moralim çok bozuk herşeye ağlayasım var ama sebebini bilmiyorum...
Havalardanmı nedir yoksa hamilemiyim bilmiyorum yarın doktora gidicez bakalım bir tuhafım bu aralar...
Ege ek gıdalara baya alıştı çok şükür ilk günlerdeki huysuzluğu yok..Biraz önce havuç,kereviz,brokoli ve pirinçle çorba yaptım sonra içinede 2 kaşık yoğurt koydum çok az tereyağı bayıla bayıla yedi..Bu sefer patates koymadım çünkü kabız gibi yine...Çorbaya yoğurt koyunca baya seviyor dünde pırasalı yapmıştım onuda beğendi...1 kase kadarınıda cam kavanoza koyup dolaba koydum yarın için...
Yarında sebzeleri haşlayıp yoğurtla karıştırıp vermeyi düşünüyorum bakalım sevcekmi
Çiğdemcim şükür kavuşturana maşallah Asyaya neler yapıyormuş öylee hızlı çıktı baya minik prenses..Allah nazardan korusun kuzuyu...

senin kız bizim oğlanları görünce iyi gelin olabilmek için kayınvalide adaylarına rol mu yaptı ne..hemencecikte aslanınını unutuverdi gitti..betül bak resimler de benim oğlanla sarmaş dolaşlar...bu işş beşik kertmeliği bozmaya kadar gider..senin gelin az değil heee.aslana söle de göz kulak olsun..öle izin vermesin heryere gitmesine falan..bak 2 dk. da oğlanları ayrladı..lülülülülülükaydirigubbakcemile3

bu arada kayınvalidem kıvança küçük küçük ekmek parçaları verdi.onlar çiğnedi ve yedi.dişi de yok.ama dr. umuz öle ekmek köfte ve yumurta falan çok küçük parçalar verin dedi.7. ay tam çiğnemenin oluştuğu ve geliştiği aymış..önceleri böyle parçalarda kusar gibi yapıyordu..şimdi çiğneyip yuttu..gerçi biraz tedirgin oldum ama allhım korusun inş..

ben geliyom kimse yok..size bir fıkara anlatayım bariiii..canım sıkıldı..
bir gün temel fadimeyi telefonla aramış..fadime demiş." bu akşam bize gelsene evde kimse yok demiş."
akşam olmuş..fadime temlelere gitmiş..kapıyı çalmış çalımış...çalmış...evde kimse yok..hihoyyytl:roflol:

:roflol::roflol::roflol: çapkın ceylin, biliyo güzel olduğunu. senin oğlanma maşallahhhh

delüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü:roflol::roflol::roflol:

ağlama deymez hayat bu göz yaşlarına. a.s.

Valla bencede boyle cok guzel olmus sakın verme.. yuzun yanakların kolların butların yerıne oturmus...:jeyyar: sengözlerimebaksanab

Ay cok saolasın yaa bende kerevız,patates,kabak,pirinç den corba yaptım.. zeytınyagı koydum bıde hıc tuz koymuyorum ben...
sen her corbasında koyuyormusun az da olsa... tadını ben bıle hıc begenmedım.. sevmeyerek yedı oglum 1 kaseyı.. sımdı onları buzluga atayım madem..
cok pratık olur evde hadı neyse yıne yapılır da dısarı cıkarken mısafırlıge fılan gıderken ogunlerı atlayınca huzursuz oluyorum sımdı atar cantaya cıkarım gıttıgım yerde ılıtıp verırım tosbamaa.... tesekkurler canım.. a.s.

Son düzenleme:

Uleyyynn heyyyttt yakarık len hepinizii analı oğulluu... :dıkşın dıkşın ikonu: :roflol:

Kız hıcran sende sahıp cık kızına bak basımıza bela acma namusumuza laf getürkmeyiik uleyynnn..... :roflol:

betülcüm ölee azıcık tuz .yani parmakarımın ucuyla..o dokunmaz onaaa...hif tadı gelsin diyee..benimm çekirge uyandı..şimdilik byee canlarr

hey yavyummmm heyyy sen ne diyosun hemide iki erkek arasında bide kıvançın yakasına yapışmış, senden çok hoşlandım bırakma beni dercesineeeeeee :roflol:

Son düzenleme:
betülcüm ölee azıcık tuz .yani parmakarımın ucuyla..o dokunmaz onaaa...hif tadı gelsin diyee..benimm çekirge uyandı..şimdilik byee canlarr

Anladım cano bende koyup deneyım bı kere.. kaydirigubbakcemile3 o kadardan bırsey olmaz evet.. muck

hey yavrum heyyy sen ne diyosun hemide iki erkek arasında bide kıvançın yakasına yapışmış, senden çok hoşlandım bırakma beni dercesineeeeeee :roflol:
Baa bakın azdırmayın benııı... :roflol::roflol: delikafadulden

selam kıslar ohh sonunda resimlerin hepicünüü gördüüm hihoyyythihoyyyt
hepiniz fıstık gibin çıkmışınızz valla..:lepi:
aa ben bilmiyodum fisfisfisbuzlağa atılıyomuymuşş a iyi bugun bende patates havuç ıspanak mercimek prinç attım suda haşladım ve blendrdan geçirdim..bayıla bayıla yedi vallah bayagıda yapmışım yaw bende atiim bari buzlağa..saolun şekerler yaww
ya arkadaşlar benim oğlan gece uyanıyo ve 1 saat uyutamıyom ya gözü kapalı ağlıyookafamçokkarıştı
4 gündr bölee sizce neden olabilir :uhm:memede almıyoo uyumak istiyoo ama dalıyoo 15 saniye sonra yine bağırıyoo anlayamadım derdini yaaa..aç desem yeyip yatıyo altına bakiiom bişi yok..sallıom istemiyofisfisfis
ee buda mı dişteenn dicem ee alta bi dişi iyce patlattı bem beyaz görünüyo:sm_confused:
uuff yaa derdini anlayamamak ne zor yaaaa..:çok üzgünüm ölee ağlarken elimdende bişiy gelmiyo çok üsülüyorum ozaman sizin kuzularda bölemii yoksa bi tek benim kuzumu ya 4 günümüz de heba olduk bazen oluyo 1.5 saat uyumuyoo sonunda açıoo uykuyuu ölee bakıyoo sıpaa:mymeka:

canım benim kaynana alt katta oturuyo ona kalsa bizden çıkmayacak ama ben yüz vermiyorum arada gelio eymeni kucağına alıyo bende kucağa alışıyo almayın diyorum kendi annemde dahil onada deyince kaynana bişey diyemiyo ha evet doğru alışır diyo tabi yüzüme arkamdan neler diyor orası meçhulCADIARZUkaldı ki birde benim kucağımdan alcak yok artıkkkyasakkelime daha neler delikanlı lazımdelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…