- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #22.141
Kızlar hepınız ayrı bır guzel cıkmıssınız... kilolar fılan hıkayee yuzler cok guzel masallah..
Canan bende senı bı derı bı kemık sanıyordum kılon normal duruyor... bır oncekı bulusmada bıraz daha zayıf duruyordun sankı... hepınız bırbırınızden guzelsınız masallah :)
slm kızlarrr nasılsınız bakalım hafta sonu iyi geçmiştir inşallah ben malum ct canan daydım akşama annemler kardeşlerim eşleri ile geldi evde tam 11 kişiydikkk kalabalık yedik içtik muhabbet edildi bu sabah herkes çil yavrusu gibi dağıldı ceylinde çok huysuzdu gene ben karar verdim hep canana gidicemmmmmkaydirigubbakcemile3 orda benimki pek sessiz di eve göre çok rahat ettim orda valla durdu kızzzkaydirigubbakcemile3
kızzzzzzzz muscannnnnnnnnnnnnnnnnnnn resim koyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy leynnnnnnnnnnnn
senin kız bizim oğlanları görünce iyi gelin olabilmek için kayınvalide adaylarına rol mu yaptı ne..hemencecikte aslanınını unutuverdi gitti..betül bak resimler de benim oğlanla sarmaş dolaşlar...bu işş beşik kertmeliği bozmaya kadar gider..senin gelin az değil heee.aslana söle de göz kulak olsun..öle izin vermesin heryere gitmesine falan..bak 2 dk. da oğlanları ayrladı..lülülülülülükaydirigubbakcemile3
ben geliyom kimse yok..size bir fıkara anlatayım bariiii..canım sıkıldı..
bir gün temel fadimeyi telefonla aramış..fadime demiş." bu akşam bize gelsene evde kimse yok demiş."
akşam olmuş..fadime temlelere gitmiş..kapıyı çalmış çalımış...çalmış...evde kimse yok..hihoyyytl:roflol:
betülcüm öyleydim de 1-2 aydır kilo aldım..ben 48 dim önceleri..şimdi 54 kiloyum.iştahım yerinde maşşlh..ma bu halimi sevdim..vermek istemiyorum.kilolarımı..)))ben kilolarımla barışık biriyim dermişimm. de vurin benii.
:tomato:
Selam kızlar...
Benim bugün moralim çok bozuk herşeye ağlayasım var ama sebebini bilmiyorum...
Havalardanmı nedir yoksa hamilemiyim bilmiyorum yarın doktora gidicez bakalım bir tuhafım bu aralar...
Ege ek gıdalara baya alıştı çok şükür ilk günlerdeki huysuzluğu yok..Biraz önce havuç,kereviz,brokoli ve pirinçle çorba yaptım sonra içinede 2 kaşık yoğurt koydum çok az tereyağı bayıla bayıla yedi..Bu sefer patates koymadım çünkü kabız gibi yine...Çorbaya yoğurt koyunca baya seviyor dünde pırasalı yapmıştım onuda beğendi...1 kase kadarınıda cam kavanoza koyup dolaba koydum yarın için...
Yarında sebzeleri haşlayıp yoğurtla karıştırıp vermeyi düşünüyorum bakalım sevcekmi
Çiğdemcim şükür kavuşturana maşallah Asyaya neler yapıyormuş öylee hızlı çıktı baya minik prenses..Allah nazardan korusun kuzuyu...
Valla bencede boyle cok guzel olmus sakın verme.. yuzun yanakların kolların butların yerıne oturmus...:jeyyar: sengözlerimebaksanabbetülcüm öyleydim de 1-2 aydır kilo aldım..ben 48 dim önceleri..şimdi 54 kiloyum.iştahım yerinde maşşlh..ma bu halimi sevdim..vermek istemiyorum.kilolarımı..)))ben kilolarımla barışık biriyim dermişimm. de vurin benii.
:tomato:
betülcüm ben de denedim o buzluğa atma işini.gayet te güzel oldu..şimdi yine öle mercimek patates havuç maydonnoz falan kaynattım.çook az tuz ve yağ koydum.rondodan geçirecem birazdan.organiklerin 200 ml. olan kavonozlarına koyup atıcam.önce 2 tane falan buzdolabına koyucam o şekilde..iki gün idare eder.kalanının da derin dondurucuya atıcam..öle çok rahat oluyor.bir gün öncesinde buzdolabına indiriyorum.sonra biraz ılıtıp veriyorum.aynı taze gibi oluyor.ama tabii çorbaları kavonza koyup sğuyunca ondurucuya atıcaksın.ben dondurucumu bu şekil her yemekte kullanıyorum..
senin kız bizim oğlanları görünce iyi gelin olabilmek için kayınvalide adaylarına rol mu yaptı ne..hemencecikte aslanınını unutuverdi gitti..betül bak resimler de benim oğlanla sarmaş dolaşlar...bu işş beşik kertmeliği bozmaya kadar gider..senin gelin az değil heee.aslana söle de göz kulak olsun..öle izin vermesin heryere gitmesine falan..bak 2 dk. da oğlanları ayrladı..lülülülülülükaydirigubbakcemile3
Uleyyynn heyyyttt yakarık len hepinizii analı oğulluu... :dıkşın dıkşın ikonu: :roflol:
Kız hıcran sende sahıp cık kızına bak basımıza bela acma namusumuza laf getürkmeyiik uleyynnn..... :roflol:
betülcüm ölee azıcık tuz .yani parmakarımın ucuyla..o dokunmaz onaaa...hif tadı gelsin diyee..benimm çekirge uyandı..şimdilik byee canlarr
Baa bakın azdırmayın benııı... :roflol::roflol: delikafaduldenhey yavrum heyyy sen ne diyosun hemide iki erkek arasında bide kıvançın yakasına yapışmış, senden çok hoşlandım bırakma beni dercesineeeeeee :roflol:
canım ya valla böle yapmalarından o kadar bıktım ki artık bigün çok kötü patlıcam kalp kırıcam ondan korkuyorum...boğa burcuyum sabrederim sabrederim ama bigün ufazık bişi bahanem olur ve fena olur diye kokuyorum ....kötükedihüso
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?