Doğum yapmış olan anneler buraya....

anam bugün kismecikler yooook bende yarından sonra hafta sonuna kadar olmayacağım arada bulamazsınız:dilcikar: sanki çok önemli şahsiyetmişiz gibi senağlama farkına bile varmazsınız hıhh neyse gelince hatırlatırım kendimi sizedelikafadulden

ayşecim öle deme kızz.sen daha yanisin ama biz seni tanıdık..önceleri ben de uzak kalıyordum.pek kaynaşamamıştım.ama bak şimdi birbirimize gelip gidiyoruz.zamnla biz seni, sen de bizi daha iyi tanıyacaksın. ve yokluğunun hemen fakına varacaz..tabii önemli şahsiyetsiniz.eylül anneleri olarak biz birbirimiz çok sıkı bağlandık valla.iyi dostluklar oluştu burda.sen sık sık gir aramıza ..konuş paylaş herşeyini..biz seni hiiç unutmayız canımmcım.seni hatırlayacam söz.:mymeka:

Alemsın kız sımdı gordum yazını yenı konustuk ama... tobe yarabbım delüü... Şeniz

avatradaki aslanın resmine bak yaww tam çekirge..ısırrr betül benim için..kızz emrenin de adı aslan oldu gitti.emre demek zor geliyor.hep aslan diyesim var

herkese iyi akşamlar arkadaşlar
uzun zamandır giremiyorum.artık emir'den pek vakit kalmıyor.özledim ama sizi.ya bide pek huysuz bu sıralar.dişi çıkcak galiba bide kaka problemimiz var.bende en sonunda pes ettim dün.tansiyonum 4/6 olmuş.mide bulantısı filan.acile gittik serum yedim.bilin bakalım neden?emzirmektenmiş.anlamadım gitti.şimdi emzirmeye korkar oldum.

kendinize iyi bakın arkadaşlarım.

avatradaki aslanın resmine bak yaww tam çekirge..ısırrr betül benim için..kızz emrenin de adı aslan oldu gitti.emre demek zor geliyor.hep aslan diyesim var

Evet ya onceden emre olacaktı aslında aa cok guzel dıye begendıgım bır ısımde degıldı..
Ama anlamıyla hos gelmıstı ama sadece emre de tatmın etmedı.. Basına Aslan geldı Tam geldı bence.. kaydirigubbakcemile3
Cunku bız sadece Aslan dıyoruz.. Emre onun ılerıdekı tercıhı olabılır eger ısterse :) Biz dayısıyla guzel poz yakalama derdındeyken yavrum uykudan bayılıyordu orda :))
Öperim canım sende beyaz pambugu op benım ıcın.. Şeniz

Oy gecmıs olsun canım demek kendıne bakamamıssın bosvermıssın bu ara... ıs yerınde de cok yoruluyorsan enerjın ıyıce tukenmıstır.
Aman dıkkat canım.. bız anneyız guc kuvvet lazım kendıne ıyı bak.. :teselli:

canım geçmiş olsun kendine dikkat et
emzirmek niye öyle yaptıki
güçsüz filanmı düştün acaba
yemene içmene dikkat et
arada uğra
özlerik sonra

İyi akşamlar kızlar..............
Hicran nerdesin yaa,sana dr.la ilgili bir şey soracaktımm yarın götürmeyi düşünüyorum...
Gece gelirsin belkii,gecelerin kadını:icecream:

Canım bizim huzursuzluğumuz dişlerini patlattıktan 2-3 gün sonra daha devam etmişti,çok çekti yavrummm ayrıca sizin ikinci dişide geliyor olabilir...
Geçmiş olsun...biran önce atlatır umarım..

Canım sabahları bendede çok kötü mide bulantısı oluyor,aç karnına emzirdiğimden...
Seninde akşam olduğunua göre bünyen zayıflamış..
Gıdana dikkat et geçmiş olsun.........

betülcüm,serapcım ve edacım teşekkür ederim.evet sanırım dün biraz ihmal ettim kendimi.ama daha öncede aç kalmıştım hiç böyle olmamıştı.neyse bu bana ders oldu.

şimdi emir'e banyo yaptırdık şimdi.uyku vakti.herkese iyi geceler.

selam kızlarr bu gün gelemedim pek buraya gene çok yoruldum yawfff ortalığı topla kızla ilgilen derken büyük kız tuba aradı anne arkadaşlarımla gelcez yarın bir arkadaşımın doğum günü var kendimiz pasta yapmak istiyoz yardım edermisin dedi ok dedim 3 tane 15 yaşında kız ben başlarında olduğum halde mutfağımı darmaduman ettiler heryer krema çikolata kek vsss ancak temizledimmm bide öğleden sonra bankada işlerim vardı 1 saat te dışardaydım bugünüm öldü resmennn ama kızlar eğlendiii neysekii tabii olan bana olduuuu o kargaşanın ortasında bide akşam yemeği hazırladım kızlar hala mutfakta lak lak ediyorlarr 3 tane genç kızım oldu amanınnnnnnn kızım üçüz olaydı kafayı yerdim herhalde şimdi anladımmmkaydirigubbakcemile3

aman dünürüm gaza gelme biz 50 erkeğin ortasında da olsak sözümüze sadığızdır aklına kötü bişii gelmesin benim kızın gönlü aslandaaa:roflol::roflol::roflol:

aynen bacım hala bi deri bi kemikkkkk

kız heeee aynenn ben yanımda götürmüştüm bide ama aklıma gelmedi valla hiççç neden bilmemmmm :uhm:bende resme bakınca ilk ona gülmüştmmmmmm:roflol::roflol:

merhaba hanımlar
buluşmanız çok güzel olmuş resimlerde harika. bizde bugün pnömokok 3. doz aşımızı yaptırdık.7400 gr olmuş kızım kayafetleriyle.

hadi geçmiş olsun aşılar geçiyor birer birer kilonuz da fena değilll herkes aynı olcak diye bişii yok sağlıklı olsunlarda gerisi boşş benim kız 8.700 ama kofff mama kilosuuuu yağ bağladı heryanııı yağğğ aynı anası gibiii:roflol::roflol:

ben onun gülüşünü yiyiimmm yirimmmm maşallh büyümüş kız sende yakıyon heee öle klas klas bakmışınnn altın kızz karizma senüüüüü

aaaaaaaaaa olurmu ki ölee valla bende düşünüyordum bi araştırayım dedim dr da sorayım diye valla ama sen benden önce davrandın heeee valla bende yapayım öle oluyorsaa eğer ama sebze neysede etliler nolcek tavuk çorbası ve köfteyi bazen yemiyo diye çorbaya katıyom kıymayı et suyuna çorba oluyor kıymayla geçiriyom mikserden ççok güzel oluyor da saklanmaz herhalde öleee değilmiii :uhm:

piyuffffffffffffff piyufffffffffff vurdim seniiiiii kız ben 54 olsammmm neler yaparım vallal :dance::dance::dance::teytey::teytey:sositosositosengözlerimebaksanabdelikafadulden:jeyyar:

ne hamilesi kız regl olmadınmı sen daha anaaaa sayfamıza 3.hamişmi gelorrrrrrrrrrr yohsammmm hayırlıs be hem belki yorgunluk mevsim değişikliği vs dirrr kendine iyi bakkka.s.

Ya Arkadaşlar buzluğa atacağınıza bir gün sonra neden vermiyorsunuz ki?

Bu arada hicran yakaladım senii...
Şu dr.u anlatsana neyin nesidir ,eli yüzü düzgün mü,yaşlı mı genç mi:roflol:

Ya şaka maka bir yana nasıl bir dr? ayrıntılı olarak tek tek inceliyormu,bilgili mi?
istediğin zaman arayabiliyomusun bir de yaşı kaç? çok yaşlı olmasınkaydirigubbakcemile3

sor bacum ne soracaksınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…