- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #22.161
anam bugün kismecikler yooook bende yarından sonra hafta sonuna kadar olmayacağım arada bulamazsınız:dilcikar: sanki çok önemli şahsiyetmişiz gibi senağlama farkına bile varmazsınız hıhh neyse gelince hatırlatırım kendimi sizedelikafadulden
anam bugün kismecikler yooook bende yarından sonra hafta sonuna kadar olmayacağım arada bulamazsınız:dilcikar: sanki çok önemli şahsiyetmişiz gibi senağlama farkına bile varmazsınız hıhh neyse gelince hatırlatırım kendimi sizedelikafadulden
avatradaki aslanın resmine bak yaww tam çekirge..ısırrr betül benim için..kızz emrenin de adı aslan oldu gitti.emre demek zor geliyor.hep aslan diyesim var
herkese iyi akşamlar arkadaşlar
uzun zamandır giremiyorum.artık emir'den pek vakit kalmıyor.özledim ama sizi.ya bide pek huysuz bu sıralar.dişi çıkcak galiba bide kaka problemimiz var.bende en sonunda pes ettim dün.tansiyonum 4/6 olmuş.mide bulantısı filan.acile gittik serum yedim.bilin bakalım neden?emzirmektenmiş.anlamadım gitti.şimdi emzirmeye korkar oldum.
kendinize iyi bakın arkadaşlarım.
uzun zamandır giremiyorum.artık emir'den pek vakit kalmıyor.özledim ama sizi.ya bide pek huysuz bu sıralar.dişi çıkcak galiba bide kaka problemimiz var.bende en sonunda pes ettim dün.tansiyonum 4/6 olmuş.mide bulantısı filan.acile gittik serum yedim.bilin bakalım neden?emzirmektenmiş.anlamadım gitti.şimdi emzirmeye korkar oldum.
selam kıslar ohh sonunda resimlerin hepicünüü gördüüm hihoyyythihoyyyt
hepiniz fıstık gibin çıkmışınızz valla..:lepi:
aa ben bilmiyodum fisfisfisbuzlağa atılıyomuymuşş a iyi bugun bende patates havuç ıspanak mercimek prinç attım suda haşladım ve blendrdan geçirdim..bayıla bayıla yedi vallah bayagıda yapmışım yaw bende atiim bari buzlağa..saolun şekerler yaww
ya arkadaşlar benim oğlan gece uyanıyo ve 1 saat uyutamıyom ya gözü kapalı ağlıyookafamçokkarıştı
4 gündr bölee sizce neden olabilir :uhm:memede almıyoo uyumak istiyoo ama dalıyoo 15 saniye sonra yine bağırıyoo anlayamadım derdini yaaa..aç desem yeyip yatıyo altına bakiiom bişi yok..sallıom istemiyofisfisfis
ee buda mı dişteenn dicem ee alta bi dişi iyce patlattı bem beyaz görünüyo:sm_confused:
uuff yaa derdini anlayamamak ne zor yaaaa..:çok üzgünümölee ağlarken elimdende bişiy gelmiyo çok üsülüyorum ozaman sizin kuzularda bölemii yoksa bi tek benim kuzumu ya 4 günümüz de heba olduk bazen oluyo 1.5 saat uyumuyoo sonunda açıoo uykuyuu ölee bakıyoo sıpaa:mymeka:
:roflol::roflol:
Ben ona soracam hesabınıııııklava: kız hıcran bu kızının halı ne erkeklerın ortasında yakınlasmalar fılan olmus.. Aslan la furalımmı sımdı bızde sizii... klava: :roflol:
Kızlar hepınız ayrı bır guzel cıkmıssınız... kilolar fılan hıkayee yuzler cok guzel masallah..
Canan bende senı bı derı bı kemık sanıyordum kılon normal duruyor... bır oncekı bulusmada bıraz daha zayıf duruyordun sankı... hepınız bırbırınızden guzelsınız masallah :)
oyyyy bebelere bak yaaaa maşallahhh kuzulara yaaaaaaacanım benim teşekkür ederim resimler pek güzel, valla bak kilolusun
ama çok güzelsin be yeminle, ben pek beyendim şahsen seni, canan da güzel hatunmuş umutlara gittiğinde resimlerde pek belli olmuyodu, emeli zaten enlerde
en güzel seçmiştik hatırlarsanız. ama şunu demeden geçemiycem:roflol: bakın diyorummm :roflol: bak günah benden gitti dedim gittii :roflol::roflol::roflol: kızlar o
ayaklar neeee heeeee:roflol: hiçbiri yanına sosyete ayakkabısı almamış geçirivermişler terlikleriiiii yuhh size yaniiiiii:roflol::roflol: pes yani
pessssssssssss:mymeka::mymeka:
merhaba hanımlar
buluşmanız çok güzel olmuş resimlerde harika. bizde bugün pnömokok 3. doz aşımızı yaptırdık.7400 gr olmuş kızım kayafetleriyle.
Kızlar merhabaaaaaaa...delikafaduldenbayadır yoktum bu topikte..özledim valla hepinizi...a.s.Asyam öyle şeker oluyoki her geçen gün anlatamam..alttan iki dişimiz patladı..emziremiyorum artık o yüzden..çok fena ısırıyo bebişim...örümceğiyle bütün evde dört dönüyo..emekliyo artık..ama geri geri daha hızlı gidiyo :))) babasına bilinçli olarak baba demeye başladı ve aşırı düşkün babasına...bana şimdilik sadece "an" diyo..çok sıcakkanlı maşşallah..herkesin kucağına gidiyo..gülücükler saçıyo her dakka..geçmişi okuyamadım üşendim valla..sizinkiler nasıldır allah bilir :)))) öpüyorum hepinizi..işte benim yawruuu..en alttaki de benim resmim
--------------------------------l]
Gözdeeeee nirdesiinn....
Corbaların bırazını kavanoza koyup buzluga atıyorum demıssın yaa...
Sıcakken mı atıyorsun ? organık kavanoz serılerının o kucuk kavanozlarına koyup atsam mı buzluga ?
Dısarı fılan cıkıyorken atarım hemen buzluktan bır tane cantama pratık olur ogunde atlamamıs oluruz...
Oluyormuymus oyle besın degerlerı acaısından fılan uygunmu ?
betülcüm öyleydim de 1-2 aydır kilo aldım..ben 48 dim önceleri..şimdi 54 kiloyum.iştahım yerinde maşşlh..ma bu halimi sevdim..vermek istemiyorum.kilolarımı..)))ben kilolarımla barışık biriyim dermişimm. de vurin benii.
:tomato:
Selam kızlar...
Benim bugün moralim çok bozuk herşeye ağlayasım var ama sebebini bilmiyorum...
Havalardanmı nedir yoksa hamilemiyim bilmiyorum yarın doktora gidicez bakalım bir tuhafım bu aralar...
Ege ek gıdalara baya alıştı çok şükür ilk günlerdeki huysuzluğu yok..Biraz önce havuç,kereviz,brokoli ve pirinçle çorba yaptım sonra içinede 2 kaşık yoğurt koydum çok az tereyağı bayıla bayıla yedi..Bu sefer patates koymadım çünkü kabız gibi yine...Çorbaya yoğurt koyunca baya seviyor dünde pırasalı yapmıştım onuda beğendi...1 kase kadarınıda cam kavanoza koyup dolaba koydum yarın için...
Yarında sebzeleri haşlayıp yoğurtla karıştırıp vermeyi düşünüyorum bakalım sevcekmi
Çiğdemcim şükür kavuşturana maşallah Asyaya neler yapıyormuş öylee hızlı çıktı baya minik prenses..Allah nazardan korusun kuzuyu...
iyi akşamlar kızlar..............
Hicran nerdesin yaa,sana dr.la ilgili bir şey soracaktımm yarın götürmeyi düşünüyorum...
Gece gelirsin belkii,gecelerin kadını:icecream:
canım bizim huzursuzluğumuz dişlerini patlattıktan 2-3 gün sonra daha devam etmişti,çok çekti yavrummm ayrıca sizin ikinci dişide geliyor olabilir...
Geçmiş olsun...biran önce atlatır umarım..
canım sabahları bendede çok kötü mide bulantısı oluyor,aç karnına emzirdiğimden...
Seninde akşam olduğunua göre bünyen zayıflamış..
Gıdana dikkat et geçmiş olsun.........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?