Doğum yapmış olan anneler buraya....

CANIM İLGİLİ ARAYABİLİYORSUN ELİ YÜZÜ BİLMEM ARTIK DR İŞTE BİR NECİ İLYAS SALMANNN:roflol: AMA İYİ BİR DR BENCE YAŞLIMI ORTA YAŞ DİYELİM SANIRIM 45 LERİNDE FALAN HER YANINA BAKIYOR AŞILARIDA KENDİ YAPIYORR

umarım edacım sadece diştendr inş.. çabucacık atlatır...belkide 2.sinin ağrısı bi kontrol edem bariii inş. bu gece husursuzlanmaz yavrucum valla anlayamayınca derdini oturup beraber ağlaşıyozz:çok üzgünüm: evabıınn içinn çookk teşekkür ederimm.. güsel arkadaşıım...a.s.

halime canım çook geçmiş olsun sanaa.s.

canım ben buzluğa değilde , dolabın alt kısmında (buzluk bölümünde değil ) 0 derece bölmeleri oluyor.
her dolapta olmayabilir . oraya koyuyorum ,yoğurtlarını da 4-5 tane yapıp oraya koyuyorum0 derecede besin değeri düşmez diye biliyorum ama buzluğa da koyulabilir herhalde .

teşekkürler canım benim..a.s. Krom kapsülüyle 60-69 kilo arasındaki guruptayım..kilo verdim çok şükür..64 tüm şimdi 60 oldum..55 hedefim inşallah:Saruboceq:

selam canım ,
geçen aklımdan geçmişti walla çiğdem yok ne zamandır diye ... eşinin çocuğu falan gelecekti nerden aklıma geldiyse onu düşündüm geldi mi ne yaptı acaba diye ...
bir de emzirirken mi kullandın canım bu hapı , kullanılmaz diye okumuştum da sanki biyerde

herkeslere günaydın

benim süt tamamen bitti arkadaşlar artık ege 2-3 gecedir hiç kalmkmıyor kalksade memeyi ememeden tekrar uykuya dalıyo. bizim anne sütü sevdamız buraya kadarmış, içim buruk canım sıkkın ama, allah sağlık versin diyorum.

günaydın kızlarrrrr evet zombiciğiniz geldi önceki gece pardon sabah 5;:30 da yattıkkk ceylin hanım sağolsun dün gece 2 de yattı tabi sonra ben biberon temizliği ve ortalık temizleme safhasından 3 te yattı bu böle ne kadar sürecek bilmiyommm düşecem bi yerde allah korusun yawwfff

zilli 15 dk uyuyup kalkıyor tüm gece hayır ateş yok bişii yok ağrı dişlerde tabiii neyse mamasını verdim fitil verdim yattı gece işte çok şükür ama jelde işe yaramıyor fazla tabiii netçem bilmiyommm bişii diiil gündüzde durmuyor hep kucak istiyor kucaktada ağlıyor yaww artıkk

büyük kızı okul gönderdim bende bakiim kimler var dedim şimdi ceylini yediricem uyanırsa babaya havale edip ben clppp yatağa 1 saat uyuyayım barim gözlerim kapanıyorrr

çalışan anneler teker teker gelmeye başladııı,

hafta sonu kendi annmeler memlkete döndü kılzar egeyi dün babası babaneye götürdü, akşam iş çıkışı bende oraya gittim, yoksa barışın işten çıkıp bebeği eve getirmesi 8,30 9 u buluyo, hoş bende dün 8 de ancak kayınvalidemlerde oldum , yavrum huysuzdu, sanırım annenesini aradı eee tabi çocuk şaşırmıştır ama bunada alışır diyorum. keşke annemler kaşı dairemizde falan otursaydı yaaa, yada ben keşke evi kayınvalidelerin sütesinden tutsaydım aslında bulmuştum bir tane ev orda ama ev çok kötüydü hemde kirası 500 liraydı şimdiki eviim de gerçi çok uzak değil arabayla 2 dakika yürüyerek zor gidilir. olmazsa ben bir tane daha oto koltuğumu alsam, çünkü şirketin arabsı bende kalıyo. oyyyyyyyyy yaaaaaaaaaaaaaaaa çalışmak çok sinir bişey yaaaaa ben sinir oluyorum yaaa.

alışmıştır anaeye canım normal alışır gene babaneye merak etme
evin yakın olmöası iyi hiç olmazsa bide uzak yol gidip yorulmuyon allah kolaylık versin evet çalışınca gerçekten çocuk bakmak zor oluyor ama çalışmadan da olmuyor işte koltuk neden 2. sini alıyon aynı koltuğu kullanamıyonmu kızzzz

Sıcakken mı koyuyorsun demıstım bırde canım ?
Ben dun aksam koydum artık cananda koyuyormus...

Aksam da emmıyor degıl mı ? yada sabah ? bakalım yarın obur gun ne yapacak kalkacakmı emmeye ?
7 ayı cıkardık canım artık buna cok sukur degıl mı sıkma canını...:teselli:

kızlar günaydın,
dün öğlen çıktım işten denizi doktora götürdük.
korktuğum başıma geldi .bronşit olmuş
iğne ve bisürü ilaç kuzumun minnacık ciğerleri broşit olmuş yaa
beklediğimiz bişeydi gerçi çok şaşırmadık bu doktoru denizi daha ilk gördüğünde demiştiki bu çocuk çok hassas çok alerjik ek gıdalara başlayınca besin alerjisi ,bronşit , alerjik bronşit , astım bronşit gözükebilir ....
gıda alerjisi yaşamadık çok şükür ama bronşitle başladık bakalım .... babada da var kronik bronşit , ulan diyorum bütün hastalıklı genleri yakalamış deniz egzama , bronşit , alerji bu kadar mı babaya benzer
film çekildi kuzuma sonra iğne vurdular nasıl ağladı nasılll susturamadım ... ama iyi bir gece geçirdik çok şükür hiç öksürmedi .
2 tane şurubu ve 1 tane de damlası var.
atlatacağız inşallah ama bundan sonra çok dikkatli olmamız gerekiyor her soğuk algınlığı bronşite çevirebilirmiş çünkü artık allah korusun kronikleşebilirmiş ... ben üstüne varmayım ,sakınmayım dedikçe bizi buldu bunlar bide sakınsakdık neolcaktı acaba
hakkımızda hayırlısı allah dermansız dert vermesin ne diyim buna da şükür...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…