- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #22.181
Ya Arkadaşlar buzluğa atacağınıza bir gün sonra neden vermiyorsunuz ki?
Bu arada hicran yakaladım senii...
Şu dr.u anlatsana neyin nesidir ,eli yüzü düzgün mü,yaşlı mı genç mi:roflol:
Ya şaka maka bir yana nasıl bir dr? ayrıntılı olarak tek tek inceliyormu,bilgili mi?
istediğin zaman arayabiliyomusun bir de yaşı kaç? çok yaşlı olmasınkaydirigubbakcemile3
İyi akşamlar kızlar..............
Hicran nerdesin yaa,sana dr.la ilgili bir şey soracaktımm yarın götürmeyi düşünüyorum...
Gece gelirsin belkii,gecelerin kadını:icecream:
Canım bizim huzursuzluğumuz dişlerini patlattıktan 2-3 gün sonra daha devam etmişti,çok çekti yavrummm ayrıca sizin ikinci dişide geliyor olabilir...
Geçmiş olsun...biran önce atlatır umarım..
Canım sabahları bendede çok kötü mide bulantısı oluyor,aç karnına emzirdiğimden...
Seninde akşam olduğunua göre bünyen zayıflamış..
Gıdana dikkat et geçmiş olsun.........
Gözdeeeee nirdesiinn....
Corbaların bırazını kavanoza koyup buzluga atıyorum demıssın yaa...
Sıcakken mı atıyorsun ? organık kavanoz serılerının o kucuk kavanozlarına koyup atsam mı buzluga ?
Dısarı fılan cıkıyorken atarım hemen buzluktan bır tane cantama pratık olur ogunde atlamamıs oluruz...
Oluyormuymus oyle besın degerlerı acaısından fılan uygunmu ?
teşekkürler canım benim..a.s. Krom kapsülüyle 60-69 kilo arasındaki guruptayım..kilo verdim çok şükür..64 tüm şimdi 60 oldum..55 hedefim inşallah:Saruboceq:
neden olmuyo yahuuuuuuuuuuuuuu
çalışan anneler teker teker gelmeye başladııı,
hafta sonu kendi annmeler memlkete döndü kılzar egeyi dün babası babaneye götürdü, akşam iş çıkışı bende oraya gittim, yoksa barışın işten çıkıp bebeği eve getirmesi 8,30 9 u buluyo, hoş bende dün 8 de ancak kayınvalidemlerde oldum , yavrum huysuzdu, sanırım annenesini aradı eee tabi çocuk şaşırmıştır ama bunada alışır diyorum. keşke annemler kaşı dairemizde falan otursaydı yaaa, yada ben keşke evi kayınvalidelerin sütesinden tutsaydım aslında bulmuştum bir tane ev orda ama ev çok kötüydü hemde kirası 500 liraydı şimdiki eviim de gerçi çok uzak değil arabayla 2 dakika yürüyerek zor gidilir. olmazsa ben bir tane daha oto koltuğumu alsam, çünkü şirketin arabsı bende kalıyo. oyyyyyyyyy yaaaaaaaaaaaaaaaa çalışmak çok sinir bişey yaaaaa ben sinir oluyorum yaaa.
Sıcakken mı koyuyorsun demıstım bırde canım ?canım ben buzluğa değilde , dolabın alt kısmında (buzluk bölümünde değil ) 0 derece bölmeleri oluyor.
her dolapta olmayabilir . oraya koyuyorum ,yoğurtlarını da 4-5 tane yapıp oraya koyuyorum0 derecede besin değeri düşmez diye biliyorum ama buzluğa da koyulabilir herhalde .
herkeslere günaydın
benim süt tamamen bitti arkadaşlar artık ege 2-3 gecedir hiç kalmkmıyor kalksade memeyi ememeden tekrar uykuya dalıyo. bizim anne sütü sevdamız buraya kadarmış, içim buruk canım sıkkın ama, allah sağlık versin diyorum.
linkten bakın arkadaşlar resmi direkt koyamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?