Doğum yapmış olan anneler buraya....

yok yaa eşim sabahları bırakıo kendi arabamızda var bir tane, dedimki sabahları oto koltuğunuda bırak annene ben akşam alırım egeyi dedim, yaa öyle zor olur dedi. gerçektende hem egeyi hem araba koltuğunu yukarı hergün çıkarması zzor. o yüzden bir tanede şirketin arabasında bulundurayım diyorum. akşamları alabilmek için. yoksa naıl getiricem eve kısss

Geçmiş olsun canım ınsallah atlatır cabucak denizcik,
Bır daha tekrarlamaz umarım ya kıyamam ona.. :Saruboceq:

geçmiş olsun canım Rabbim tez zamanda şifa verir inşallah bebeklerin hastalığı çekilmez ama ne yapalım her bebek hastalanıyo hafifte olsa bu kaçınılmaz bi sonuç maalesef...

Aksam da emmıyor degıl mı ? yada sabah ? bakalım yarın obur gun ne yapacak kalkacakmı emmeye ?
7 ayı cıkardık canım artık buna cok sukur degıl mı sıkma canını...:teselli:
[/QUOTE][/I][/B]

yok canım sabahları uyanınca memeye bakıpğ bakıp gülüyo çocuk buda ne dercesine bide iki parmağının arasına alıp çekiştiriyo sonra benim yüzüme bakyo ardından memeuye sonra gülüyor bu kadın niye açıyoki şimdi orasını burasını dercesine. o yüzden hep geceleri uykuluyken emiyodu.

SaĞolun hanımlar
kendı baŞına oturamıyo henÜz arkadan tutuyorum ben ama resım Çektırmeyı Çok sevıyor. Hemen bakıyor .ama gÜlerken Çekemıyoruz. Avatarda 4 aylıktı.

ayyyyyyy yaaa çok üzüldüm inşallah hemen atlatırda bir daha yaşamz canım denizom benim yaaa, nasıl bronşit olmuş yaa üşütmekten olmazmı bui genetikmiymiş. çok çok geçmiş olsun gözdecim yaa.

canım gribe bağlı bronşit ama , vücutta yatkınlık var bu tür hastalıklara , genetik yani evet
yani mesela bronşit olan bi çocukta ateş olur dimi denizin hiç ateşi yok keyfi yerinde sende gördün ya h.sonu kameradan :) iyi yani aslında görünürde
verdiği ilaçlar alerjik bronşit ve astım bronşit ilaçları allah korusun tek korkum ilerde astıma çevirmesin o yüzden şimdiden çok dikkat etmemiz gerekiyor.

günaydın arkidişlerimmm....gözdecim çook çok geçmiş olsun Allahım biran önce denizimize şifalar versin bi ddaha da hasta olmasın inşallah...aytencim sende üzme sakın kendini çoğumuzun sütü azalmıştır eminim...bende artık işyerinde sağmayı bıraktım eve gidinc sağıyorum o da ilk başlarda 200-220 cc çıkarken dün akşam mesela 150 cc ancak çıktı düşünkü sabahtan akşama kadar sağmıyorum gittikçe azalıyor ama napalım...çok şükür altı ay emzirdik...bizde sabah iniyoz eşimle akşam da ben eşimden önce geliyom eşimin erkek kardeşi bırakıyor bizi oto koltuğu almadık biz henüz ihtiyaç duymadık ben sürekli yanında oluyorum çünkü tunahanın...ah aytencim bizim evimizde kaynanama arabayla iki dakika dediğin gibi yürümesi zor ama...bende istiyormki aynı apartmanda otursak keşke ama yok işte rahat ederdik çocuklarda perişan olmazlardı fazlaa ooof dert çok genee

senin oğluşunla buluşman saat kaçı buluyor deryacım.

Alla Alla.. neyse bakalım dıger aksamlar ne yapacak..
BIraktıysa da uzulme annesı enınde sonunda hepsı bırakacak.. Allah saglık versın de..

canım ben şimdi erken çıkıyorum diye beşte alıyorum bebişimi ama normal satte çıksam sekizi bulur benimde...çok zor oluyor be aytencim dimi eve gidince bizimki yalnız durmuyo bide kucağa alıştı hiçbi iş yapamıyorum babası gelene kadar baba gelince bişiler hazırlıyorum yiyoruz derken saat dokuz oluyor ee bulaşıkları mı topluycam çamaşırları mı asıcam ev mi tplıucam napıcam yaniiiii bazen çıldırıyorum yetişemiyorumdelikafadulden

canım sağol..6 ayı geçtiği için kullanabiliyosun ama öyle her hapı değil.benim kullandığım solgar ın herhangi bi yan etkisi yok 6 aydan sonra..baya sıkılaştı vücudum..60 kilo gibi durmuyosun diyo arkadaşlar:ecrin_bebek:

Günaydın herkese...
ağlama deymez hayat bu göz yaşlarına. a.s.

ne hamilesi kız regl olmadınmı sen daha anaaaa sayfamıza 3.hamişmi gelorrrrrrrrrrr yohsammmm hayırlıs be hem belki yorgunluk mevsim değişikliği vs dirrr kendine iyi bakkka.s.

Dün moralim gerçekten çok bozuktu...Sizden başkada gören olmamış teşekkürler Ayten ve Hicran..
Hicran evet geçen ay olmadım regli emin değilim ama zaten olsada çok zor:çok üzgünüm:
Neyse hasta olan arkadaşlar ve bebişlere geçmiş olsun..
Gözdecim Deniz kuzusunada geçmiş olsun inşallah bir an önce iyileşir...
Herkese güzel bir gün diliyorum...

kızlar bebişi yada kendi rahatsız olan arkadaşlara çooookk geçmiş olsunn..Allah şifa versin biran önce..

üzülme canım
tabi daha emse iyi olurdu ama zaten 7 ay emmiş
bu bile güzel bence

oyyy canım denizim
geçmiş olsun
çabucak iyileşir inşallah annesi üzme kendini
bişeyciği kalmaz kuzucuğun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…