Doğum yapmış olan anneler buraya....

sağol tatlım.

serap kızz bu takvimi nerden buldun allahım çok hoşsun haaa -tatlicadiarzu-

kız googleden kilo takip çizelgesi diye arattım bir sürü site var
oralardan birinden seçtim işte
baksana daha yolum uzun

bugünde kontrol günüm bakalım bu salı kaç kilo verdim
yada kaç gramyerimseniben

herkese GÜNAYDIN..
geçmiş olsun denize inşAllah tekrarlamaz annesi dediğin gibi Allah dermansız dert vermesin...

duygucum bozma moralini test yaptın mı ?
Allah olmayana isteyene versin inşAllah ... :CüvCüv:

bizim yürütecimizin aynısı canım annemdekinin yani bizim derken. bizde 3tane var biri bizde biri kayınpedrimin evinde diğeri de annemde her gittiğimde taşımak zor oluyodu bizde her yere aldıkdelikafadulden

bizimki önündeki kornayı çıkardı kaydirigubbakcemile2 tuttumu koparmadan bırakmıyo zaten

arkadaşlar bebeği günde 3-4 kere yapan var mı yaw :sm_confused:
büşra ek gıdaya başladıımız ilk günler kabız olmuştu zar zor yapabiliyordu yazık...
şimdi de günde 4-5 kere cıvık kaka yapıyo
dün gece 3 te uyandı kaka yaptı :1shok: benneyaptımki
doktor ek gıdaya başlayınca kaka sayısı artabilir demişti de 4-5 kere de çok değil mi ?haftaya kontrolümüz var bakalım dr. ne diyecek ?

Çokmu yedırıyorsun acaba canım yanı mıktar olarak .. CADIARZU
Aslanda anne sutuyle 1 yapardı bazen 2.. sımdı gun ıcınde 2-3 defa yapıyor 1 ı cok dıgerlerı az az da olsa..

Çokmu yedırıyorsun acaba canım yanı mıktar olarak .. CADIARZU
Aslanda anne sutuyle 1 yapardı bazen 2.. sımdı gun ıcınde 2-3 defa yapıyor 1 ı cok dıgerlerı az az da olsa..

hayır canım aksine az yiyo bayağı..
bi kase çorba hazırlasam en fazla yarısını yiyor mesela....
kahvaltı desen ; 3/4 kasede meyve suyu ile bisküvi veya ekmek içi... yanında da bazen peynir bazen yumurta eziyorum çatalla...
bir de minik mama kavanozuyla yoğurt...tüm gün yediği bunlar yani...
ama sık sık anne sütü de alıyor...
bağırsakları iyi çalışıyo demek ki kaydirigubbakcemile3
veya bir dişi patladı diğeri de dipten belirdi, diş çıkartıken ishal olan bebişler de oluyormuş....ondan olabilir belki de fisfisfis

bu arada kaseler de küçük boy kase :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba Arkadaşlar..
Gözde Allah acil şifalar versin canım çok çok geçmiş olsun Denize....
Duygu üzülme canım Allah gerçekten olmayanlara versin,isteyenlere versin ama sıkma canını...
Merve Bizde gününe göre değişiyor bir gün 2-3 kakalı bez bir gün ise 1 kez aldığımız oluyor ama ek gıdaya geçince azaldı biraz...
Bizimde yüzümüzde kızarıklıklar vardı çocuk doktorumuz bahardan olabilir demişti ama dermatolağa gittik bugün alerjik bir yapısı var dedi öncelikle şampuanı değiştirelim dedi sebamedi tavsiye etti 2 tanede nemlendirici verdi ama zor geçer dedi...Üzüldüm bende suratı okadar kötü görünüyor ki..

hasta olan tüm bebiş ve annelere acil şifalar.biran önce iyileşirsiniz umarım.bizim kahvenini resmini çektim,doluştular yine ya off,benimde işim gücüm var yaa,ikisiylede samimiyim ama bu kadar olmazki,bende bu sefer kalktım mutfağımı topladım,onlar 15 dk kadar oturdular kalktılar..

..............
HEMEL SıLıCEM..

Son düzenleme:

geçmiş olsun canım ilaçları iyi gelir hemen düzelir yüzü inşAllah..üzülme sen :1hug:
Allah beterinden saklasın...

Allah sabır versin emel valla tam kıraathane gibi olmuş kaydirigubbakcemile3
olsun yalnız yalnız oturmaktan iyidir diyeceğim de ; çok iyimser bi yaklaşım olacak :hooray:

sağol canım ,
size de geçmiş olsun
denizde çok alerjik ve egzamalı
biz mustela diye bir markanın şampuanını ve nemlendiricisini kullanıyoruz (stelatopia serisi -sadece eczanelerde satılıyor ) çok memnunum ben iyi geliyor . bize sebamed de alerji yapmıştı.

Amin canım sizede geçmiş olsun dediğin gibi bahardab olabilir bencede...Kıyamam inşallah hemen iyileşir kuzucuk...

Ay kızlar var ya cocuk az kalsın basagı dusecekmıs parkenın uzerıne..
Uyuyordu bende mutfakta yemek hazırlıyordum hazılardım geldım bı baktım bır kolu kafası koltuktan asagı sarkıyo uyuyor oylee resmen Allah korumus yanı az kıpırdasa kut bas ustu uyurken hemde yavrum ya salak kafam ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…