- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #22.221
sağol tatlım.
serap kızz bu takvimi nerden buldun allahım çok hoşsun haaa -tatlicadiarzu-
kızlar günaydın,
dün öğlen çıktım işten denizi doktora götürdük.
korktuğum başıma geldi .bronşit olmuş
iğne ve bisürü ilaçkuzumun minnacık ciğerleri broşit olmuş yaa
beklediğimiz bişeydi gerçi çok şaşırmadık bu doktoru denizi daha ilk gördüğünde demiştiki bu çocuk çok hassas çok alerjik ek gıdalara başlayınca besin alerjisi ,bronşit , alerjik bronşit , astım bronşit gözükebilir ....
gıda alerjisi yaşamadık çok şükür ama bronşitle başladık bakalım .... babada da var kronik bronşit , ulan diyorum bütün hastalıklı genleri yakalamış deniz egzama , bronşit , alerji bu kadar mı babaya benzer
film çekildi kuzuma sonra iğne vurdular nasıl ağladı nasılll susturamadım ... ama iyi bir gece geçirdik çok şükür hiç öksürmedi .
2 tane şurubu ve 1 tane de damlası var.
atlatacağız inşallah ama bundan sonra çok dikkatli olmamız gerekiyor her soğuk algınlığı bronşite çevirebilirmiş çünkü artık allah korusun kronikleşebilirmiş ... ben üstüne varmayım ,sakınmayım dedikçe bizi buldu bunlar bide sakınsakdık neolcaktı acaba
hakkımızda hayırlısı allah dermansız dert vermesin ne diyim buna da şükür...
Günaydın herkese...
Dün moralim gerçekten çok bozuktu...Sizden başkada gören olmamış teşekkürler Ayten ve Hicran..
Hicran evet geçen ay olmadım regli emin değilim ama zaten olsada çok zor:çok üzgünüm:
Neyse hasta olan arkadaşlar ve bebişlere geçmiş olsun..
Gözdecim Deniz kuzusunada geçmiş olsun inşallah bir an önce iyileşir...
Herkese güzel bir gün diliyorum...
duygucum bozma moralini test yaptın mı ?
Allah olmayana isteyene versin inşAllah ... :CüvCüv:
bizim yürütecimizin aynısı canım annemdekinin yani bizim derken. bizde 3tane var biri bizde biri kayınpedrimin evinde diğeri de annemde her gittiğimde taşımak zor oluyodu bizde her yere aldıkdelikafadulden
arkadaşlar bebeği günde 3-4 kere yapan var mı yaw :sm_confused:
büşra ek gıdaya başladıımız ilk günler kabız olmuştu zar zor yapabiliyordu yazık...
şimdi de günde 4-5 kere cıvık kaka yapıyo
dün gece 3 te uyandı kaka yaptı :1shok: benneyaptımki
doktor ek gıdaya başlayınca kaka sayısı artabilir demişti de 4-5 kere de çok değil mi ?haftaya kontrolümüz var bakalım dr. ne diyecek ?
Çokmu yedırıyorsun acaba canım yanı mıktar olarak .. CADIARZU
Aslanda anne sutuyle 1 yapardı bazen 2.. sımdı gun ıcınde 2-3 defa yapıyor 1 ı cok dıgerlerı az az da olsa..
Merhaba Arkadaşlar..
Gözde Allah acil şifalar versin canım çok çok geçmiş olsun Denize....
Duygu üzülme canım Allah gerçekten olmayanlara versin,isteyenlere versin ama sıkma canını...
Merve Bizde gününe göre değişiyor bir gün 2-3 kakalı bez bir gün ise 1 kez aldığımız oluyor ama ek gıdaya geçince azaldı biraz...
Bizimde yüzümüzde kızarıklıklar vardı çocuk doktorumuz bahardan olabilir demişti ama dermatolağa gittik bugün alerjik bir yapısı var dedi öncelikle şampuanı değiştirelim dedi sebamedi tavsiye etti 2 tanede nemlendirici verdi ama zor geçer dedi...Üzüldüm bende suratı okadar kötü görünüyor ki..
hasta olan tüm bebiş ve annelere acil şifalar.biran önce iyileşirsiniz umarım.bizim kahvenini resmini çektim,doluştular yine ya off,benimde işim gücüm var yaa,ikisiylede samimiyim ama bu kadar olmazki,bende bu sefer kalktım mutfağımı topladım,onlar 15 dk kadar oturdular kalktılar..
Merhaba Arkadaşlar..
Duygu üzülme canım Allah gerçekten olmayanlara versin,isteyenlere versin ama sıkma canını...
Merve Bizde gününe göre değişiyor bir gün 2-3 kakalı bez bir gün ise 1 kez aldığımız oluyor ama ek gıdaya geçince azaldı biraz...
Bizimde yüzümüzde kızarıklıklar vardı çocuk doktorumuz bahardan olabilir demişti ama dermatolağa gittik bugün alerjik bir yapısı var dedi öncelikle şampuanı değiştirelim dedi sebamedi tavsiye etti 2 tanede nemlendirici verdi ama zor geçer dedi...Üzüldüm bende suratı okadar kötü görünüyor ki..
Merhaba Arkadaşlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?