- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #22.241
arkadaşlar bebeği günde 3-4 kere yapan var mı yaw :sm_confused:
büşra ek gıdaya başladıımız ilk günler kabız olmuştu zar zor yapabiliyordu yazık...
şimdi de günde 4-5 kere cıvık kaka yapıyo
dün gece 3 te uyandı kaka yaptı :1shok: benneyaptımki
doktor ek gıdaya başlayınca kaka sayısı artabilir demişti de 4-5 kere de çok değil mi ?haftaya kontrolümüz var bakalım dr. ne diyecek ?
Ay kızlar var ya cocuk az kalsın basagı dusecekmıs parkenın uzerıne..
Uyuyordu bende mutfakta yemek hazırlıyordum hazılardım geldım bı baktım bır kolu kafası koltuktan asagı sarkıyo uyuyor oylee resmen Allah korumus yanı az kıpırdasa kut bas ustu uyurken hemde yavrum ya salak kafam ...
canım çok dikkat etmek lazım insanın bazen kafası duruyor düşünemiyor ben artık koltukta yatırmıyorum beşiğinde uyuyor. Allah korusun tüm yavruları...
betülcüm aman dikkat et canım.... beşiğinde yatır sadece... musti çok deli yattığı için ben sadece beşiğinde yatırıyorum...
Aman betÜlcÜm dİkkat ett ay allah korumuŞ...
kızlar günaydın,
dün öğlen çıktım işten denizi doktora götürdük.
korktuğum başıma geldi .bronşit olmuş
iğne ve bisürü ilaçkuzumun minnacık ciğerleri broşit olmuş yaa
beklediğimiz bişeydi gerçi çok şaşırmadık bu doktoru denizi daha ilk gördüğünde demiştiki bu çocuk çok hassas çok alerjik ek gıdalara başlayınca besin alerjisi ,bronşit , alerjik bronşit , astım bronşit gözükebilir ....
gıda alerjisi yaşamadık çok şükür ama bronşitle başladık bakalım .... babada da var kronik bronşit , ulan diyorum bütün hastalıklı genleri yakalamış deniz egzama , bronşit , alerji bu kadar mı babaya benzer
film çekildi kuzuma sonra iğne vurdular nasıl ağladı nasılll susturamadım ... ama iyi bir gece geçirdik çok şükür hiç öksürmedi .
2 tane şurubu ve 1 tane de damlası var.
atlatacağız inşallah ama bundan sonra çok dikkatli olmamız gerekiyor her soğuk algınlığı bronşite çevirebilirmiş çünkü artık allah korusun kronikleşebilirmiş ... ben üstüne varmayım ,sakınmayım dedikçe bizi buldu bunlar bide sakınsakdık neolcaktı acaba
hakkımızda hayırlısı allah dermansız dert vermesin ne diyim buna da şükür...
[/I][/B]Aksam da emmıyor degıl mı ? yada sabah ? bakalım yarın obur gun ne yapacak kalkacakmı emmeye ?
7 ayı cıkardık canım artık buna cok sukur degıl mı sıkma canını...:teselli:
Tesekkurler kızlar benımkı oyle delı yatmazdı ama artık durmuyor yerınde uyurken bıle...
Gunduzlerı de odasına goturup besıgınde mı yatırııyorsunuz yanı kızlar... ?
hep alısmısım ya aynı odada takılmaya dogdugundan berı.. ama artık gece de ayırıcam cunnku ne sepetıne sıgıyor ne ortamızda oluyor ne koltukta boyle.. :1no2:
günaydın arkidişlerimmm....gözdecim çook çok geçmiş olsun Allahım biran önce denizimize şifalar versin bi ddaha da hasta olmasın inşallah...aytencim sende üzme sakın kendini çoğumuzun sütü azalmıştır eminim...bende artık işyerinde sağmayı bıraktım eve gidinc sağıyorum o da ilk başlarda 200-220 cc çıkarken dün akşam mesela 150 cc ancak çıktı düşünkü sabahtan akşama kadar sağmıyorum gittikçe azalıyor ama napalım...çok şükür altı ay emzirdik...bizde sabah iniyoz eşimle akşam da ben eşimden önce geliyom eşimin erkek kardeşi bırakıyor bizi oto koltuğu almadık biz henüz ihtiyaç duymadık ben sürekli yanında oluyorum çünkü tunahanın...ah aytencim bizim evimizde kaynanama arabayla iki dakika dediğin gibi yürümesi zor ama...bende istiyormki aynı apartmanda otursak keşke ama yok işte rahat ederdik çocuklarda perişan olmazlardı fazlaa ooof dert çok genee
Bizimki günde 3 yada 4 kere yapıyo normal kıvamda ama azar azar :))))
hasta olan tüm bebiş ve annelere acil şifalar.biran önce iyileşirsiniz umarım.bizim kahvenini resmini çektim,doluştular yine ya off,benimde işim gücüm var yaa,ikisiylede samimiyim ama bu kadar olmazki,bende bu sefer kalktım mutfağımı topladım,onlar 15 dk kadar oturdular kalktılar..
..............
HEMEL SİLİCEM..
sağol canım ,
size de geçmiş olsun
denizde çok alerjik ve egzamalı
biz mustela diye bir markanın şampuanını ve nemlendiricisini kullanıyoruz (stelatopia serisi -sadece eczanelerde satılıyor ) çok memnunum ben iyi geliyor . bize sebamed de alerji yapmıştı.
Ay kızlar var ya cocuk az kalsın basagı dusecekmıs parkenın uzerıne..
Uyuyordu bende mutfakta yemek hazırlıyordum hazılardım geldım bı baktım bır kolu kafası koltuktan asagı sarkıyo uyuyor oylee resmen Allah korumus yanı az kıpırdasa kut bas ustu uyurken hemde yavrum ya salak kafam ...
Tesekkurler kızlar benımkı oyle delı yatmazdı ama artık durmuyor yerınde uyurken bıle...
Gunduzlerı de odasına goturup besıgınde mı yatırııyorsunuz yanı kızlar... ?
hep alısmısım ya aynı odada takılmaya dogdugundan berı.. ama artık gece de ayırıcam cunnku ne sepetıne sıgıyor ne ortamızda oluyor ne koltukta boyle.. :1no2:
hay allah kızz RABBİM KORUMUŞ MELEĞMİZİ VALLA aman dikkat et dönürümmmm damadıma iyi bak o emanet sana unutma bunuuukaydirigubbakcemile3
bende hep beşiğine götürüyom bazen huysuz olunca benim yatağın ortasında uyuyorr çok seviyor yatağı bizim kokumuzu alıyor galiba uyuduğunda rahat uyuyorr ama lışmasın diye pek fazla yatırmıyom orda zaten kendi beşiğini çok seviyor benim kız maşallahhhheleki annemlere veya kardeşlerimde kaldığımda birkaç gün eve gelince hani evim evim deriz ya sanki oda beşiğim beşiğim diyor yatağına yatırınca kıpır kıpır oluyor ve gülüyor etrafa sanki özlem gideriyor zilliii
Gündüzde beşiğinde uyuyor hem daha rahat ettiği için uzun süreli uyuyor ama beşiği bizim odamızda henüz odasına ayıramadık yerimseniben yataklarımızı ayırdık ama :))
ulen okadar kişi var neye yazmayonuzzz bebeişler rahat vermiyor değilmii neyseki ben geldim eve yatırdım şimdi o uyanmadan da gidip yemek yapayım fazla uyumaz bu şimcikkk zaten akşama ev kalabalık olcek kızkardeşim ev alıcak ev arıyorr bütçesine görede bulamıyor tabiii akşam burda kalacaklar yarında burdan ev bakmaya devam edecekler ben ne yemek yapacağıma bile karar vermedim daha dolabı açayımda allah ne verdiyse yapayım bişiilerrr
hicran 16 aylık yazdın değil mi...,
şimdi bu konuyu araştırıyordum ben de... çiş konusunu...
başka yerlerde 26 aylık 28 aylık yazmışlar bana çok geç geldi...ki bunlar henüz alışmamşl bebekler...
ben 1,5 yaşında öğreniyolar diye biliyodum..
öyle olmuyo mu normalde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?