Doğum yapmış olan anneler buraya....

canım
kayısı kullanıyodun ya belki ondandır
birde tamtahıllı ekmek kullanıyosan ondanda olabilir
sıkma canını ya normaldir bence

merve bizimki 6 yı buluyo bazen de geçiyo....
bazen cıvık oluyo bazen normal...

betülcüm aman dikkat et canım.... beşiğinde yatır sadece... musti çok deli yattığı için ben sadece beşiğinde yatırıyorum...

Herkese merhabaa

Gözdecim çok geçmiş olsun biran önce iyileşir inşlh
zeynepcim sizede geçmiş olsun bütün hasta kuzucuklara acil şifalar versin allah

canım çok dikkat etmek lazım insanın bazen kafası duruyor düşünemiyor ben artık koltukta yatırmıyorum beşiğinde uyuyor. Allah korusun tüm yavruları...

canım çok dikkat etmek lazım insanın bazen kafası duruyor düşünemiyor ben artık koltukta yatırmıyorum beşiğinde uyuyor. Allah korusun tüm yavruları...

betülcüm aman dikkat et canım.... beşiğinde yatır sadece... musti çok deli yattığı için ben sadece beşiğinde yatırıyorum...

Aman betÜlcÜm dİkkat ett ay allah korumuŞ...

Tesekkurler kızlar benımkı oyle delı yatmazdı ama artık durmuyor yerınde uyurken bıle...

Gunduzlerı de odasına goturup besıgınde mı yatırııyorsunuz yanı kızlar... ?

hep alısmısım ya aynı odada takılmaya dogdugundan berı.. ama artık gece de ayırıcam cunnku ne sepetıne sıgıyor ne ortamızda oluyor ne koltukta boyle.. :1no2:

ben geldimmmmm kızı götürdüm dışarı gezmeye gittikkk yeni geldikkk durmuyor zilli yaw dışarda geziniyoz gene durmuyor zilli CANAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAANNNNNNNNNNNNN sana gelcem ben anlamam orda duruyordu banane bananeeeeeeeeeeeeeeeeee:roflol::roflol::roflol:

aa bronşitmi olmuş aman canım çok dikkat et geçmiş olsun valla küçük zaten zor olur toparlanması yoksa pür ikkat lazımmm allah acil şifa versina.s.Şeniz

Aksam da emmıyor degıl mı ? yada sabah ? bakalım yarın obur gun ne yapacak kalkacakmı emmeye ?
7 ayı cıkardık canım artık buna cok sukur degıl mı sıkma canını...:teselli:
[/I][/B]

yok canım sabahları uyanınca memeye bakıpğ bakıp gülüyo çocuk buda ne dercesine bide iki parmağının arasına alıp çekiştiriyo sonra benim yüzüme bakyo ardından memeuye sonra gülüyor bu kadın niye açıyoki şimdi orasını burasını dercesine. o yüzden hep geceleri uykuluyken emiyodu.[/QUOTE]

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: artık onlara lazım değil tabiii ek gıdaara geçtiler yaa bunlamı kandırıyon beni diyordurrr:roflol:

Gündüzde beşiğinde uyuyor hem daha rahat ettiği için uzun süreli uyuyor ama beşiği bizim odamızda henüz odasına ayıramadık yerimseniben yataklarımızı ayırdık ama :))

olsun canım bunada şükürr bi damla anne sütüde yeterr ona hem arada azalabilir inşallah gene çoğalır 200 değil 300 çıkar sağdığında :Saruboceq:

Bizimki günde 3 yada 4 kere yapıyo normal kıvamda ama azar azar :))))

ceylinde kabız olmadığı zaman 3-4 defa yapıyor azar azarrr ve altını kirlettiğinde durmuyor kokmasada anlıyorum huysuzluğundannn kaydirigubbakcemile3 inşallah wc alışkanlığı rahat olurr bu yaz alıştırmalara başlıcaz zatenn bakalımm hayırlsıı benim kız 16 aylıkken artık bezlmeyi bırakmıştım tuvalete gitmek için çıldırıyordu heleki bir süre çişi gelsin gelmesin ane sişş diyorduuuu kaydirigubbakcemile3

ne koydunda sildin tühh kaçırdımmmCADIARZU

bende mustelakullanıyom . ilk zamanlar evde johnson vardı onuda kullandım hala da duruyorr bide eczane bize bir form verdi bitkisel sadece bebekler için bitkiselmişş ama henüz bakamadım bile neyin nesi diyee

hay allah kızz RABBİM KORUMUŞ MELEĞMİZİ VALLA aman dikkat et dönürümmmm damadıma iyi bak o emanet sana unutma bunuuukaydirigubbakcemile3

bende hep beşiğine götürüyom bazen huysuz olunca benim yatağın ortasında uyuyorr çok seviyor yatağı bizim kokumuzu alıyor galiba uyuduğunda rahat uyuyorr ama lışmasın diye pek fazla yatırmıyom orda zaten kendi beşiğini çok seviyor benim kız maşallahhh heleki annemlere veya kardeşlerimde kaldığımda birkaç gün eve gelince hani evim evim deriz ya sanki oda beşiğim beşiğim diyor yatağına yatırınca kıpır kıpır oluyor ve gülüyor etrafa sanki özlem gideriyor zilliii

ulen okadar kişi var neye yazmayonuzzz bebeişler rahat vermiyor değilmii neyseki ben geldim eve yatırdım şimdi o uyanmadan da gidip yemek yapayım fazla uyumaz bu şimcikkk zaten akşama ev kalabalık olcek kızkardeşim ev alıcak ev arıyorr bütçesine görede bulamıyor tabiii akşam burda kalacaklar yarında burdan ev bakmaya devam edecekler ben ne yemek yapacağıma bile karar vermedim daha dolabı açayımda allah ne verdiyse yapayım bişiilerrr

hay allah kızz RABBİM KORUMUŞ MELEĞMİZİ VALLA aman dikkat et dönürümmmm damadıma iyi bak o emanet sana unutma bunuuukaydirigubbakcemile3

Valla cannım ya oyle oldu... :1no2:

Gündüzde beşiğinde uyuyor hem daha rahat ettiği için uzun süreli uyuyor ama beşiği bizim odamızda henüz odasına ayıramadık yerimseniben yataklarımızı ayırdık ama :))

Bende bundan sonra gunduzlerı de karyolasına yatırayım madem ya.. orası bıraz arkada kalıyor dıye koymuyordum ama artık ısındı havalar.. CADIARZU

hicran yavvf sen hiç boş kalmıon çok misafirin geliyor

hicran 16 aylık yazdın değil mi...,
şimdi bu konuyu araştırıyordum ben de... çiş konusunu...
başka yerlerde 26 aylık 28 aylık yazmışlar bana çok geç geldi...ki bunlar henüz alışmamşl bebekler...
ben 1,5 yaşında öğreniyolar diye biliyodum..
öyle olmuyo mu normalde...

Canım tuvalet eğitimi verme yası aslında 2 dır..
ama cocuga göre 18 aydan 3 yas arasına kadar da değişebilir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…