- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #22.261
Teşekkür ederim Merveciğim...
geçmiş olsun canım ilaçları iyi gelir hemen düzelir yüzü inşAllah..üzülme sen :1hug:
Allah beterinden saklasın...
Çok sağol Gözde benimde aklıma geldi ama doktora diyemedim ya neyse sebamedi deneyelim olmazsa onu da deneriz....sağol canım ,
size de geçmiş olsun
denizde çok alerjik ve egzamalı
biz mustela diye bir markanın şampuanını ve nemlendiricisini kullanıyoruz (stelatopia serisi -sadece eczanelerde satılıyor ) çok memnunum ben iyi geliyor . bize sebamed de alerji yapmıştı.
Teşekkür ederim canımAmin canım sizede geçmiş olsun dediğin gibi bahardab olabilir bencede...Kıyamam inşallah hemen iyileşir kuzucuk...
Teşekkür ederim canımzeynepcim sizede geçmiş olsun bütün hasta kuzucuklara acil şifalar versin allah
Ben de uyuyordum öğleden sonra telefon çaldı kapıdan arıyorlar kaynım gelmiş
kayınvalidem bir de eşimin teyzesi,kardeşi geldi güya onu gezdiriyor,yer mi yok kardeşim 2 akşam üstüste de gelinmezki.Zaten normalde kaynananm hep bizde kalıyor şimdi annem var diye evine geçmişti ama haftada 4 gün gene de görüşürüz.Çok üzgünüm çoook
Yani bi telefon açın be kardeşim evdemiyim bakalım,müsait miyim,daha dün akşam hepsi bizdeydi gene
bugün de çarşıya çıkmışlarda efendim geçerken gelmişler yemeğe kalıyorlar kendimize göre yemeğimiz vardı gene girdim mutfağa şimdi...Ayy çok kızıyorum ben böyle şeylere yaa,eltim daha evli bie değiller ama tavrını koydu şimdiden,özel günler hariç görüşmem diyormuş,o da abarttı terbiyesizliği ama ben de çok mu yüz verdim acaba diyorum...
Şimdi otur allah otur esnerim,kükrerim anlamazlaryasakkelime
canları ne zaman isterse o zaman kalkarlar,demezler hiç yarın bu kadın kalkıp işe gidecek
çok düşüncesizlerdir,rahatlardır bu konuda.Karşısındaki ne düşünür,onu zora sokmayayım diye hiç akıllarına gelmez malesef evlendikten
sonra tanıdım ama çok gıcık oluyorum bu gece kavga görünüyor bize gene.kötükedihüso
bizimki önündeki kornayı çıkardı kaydirigubbakcemile2 tuttumu koparmadan bırakmıyo zaten
Serap ne deyimki ben şimdi,hiç aklım almıyor yetiştirilme tarzı sanırım,asla emrivaki yamamam kimseye,herkesin işi gücü ben miyim canım,onlarında 3 kişiler biri bile düşünmemiş bi telefon açalım diye.
annem gene mutfakta kadın buraya geliyor,gidene kadar bizim hizmetçimiz gibi valla
kayınvalidem misafir gibi oturuyor,yapan varya nasıl olsa..
23 nisan da Safranboluya gidecektik yer ayıttırdık hadi annemde burda diye anneler de gelsinler dedik
kayınvalidemle annemede oda ayırttıkhoş annem olmasaydı ben hayatta kaynananmı peşimize takmazdım da,şimdi bana diyo ki bizim oda 3 kişilik olsun kardeşi de gelecekmişyani anneler hadi neyse de ben teyzesinin masrafını çekmek zorunda mıyım al sana bir emrivaki daha.
canım
kayısı kullanıyodun ya belki ondandır
birde tamtahıllı ekmek kullanıyosan ondanda olabilir
sıkma canını ya normaldir bence
merve bizimki 6 yı buluyo bazen de geçiyo....
bazen cıvık oluyo bazen normal...
betülcüm aman dikkat et canım.... beşiğinde yatır sadece... musti çok deli yattığı için ben sadece beşiğinde yatırıyorum...
Ay kızlar var ya cocuk az kalsın basagı dusecekmıs parkenın uzerıne..
Uyuyordu bende mutfakta yemek hazırlıyordum hazılardım geldım bı baktım bır kolu kafası koltuktan asagı sarkıyo uyuyor oylee resmen Allah korumus yanı az kıpırdasa kut bas ustu uyurken hemde yavrum ya salak kafam ...
ben geldimmmmm kızı götürdüm dışarı gezmeye gittikkk yeni geldikkk durmuyor zilli yaw dışarda geziniyoz gene durmuyor zilli CANAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAANNNNNNNNNNNNN sana gelcem ben anlamam orda duruyordu banane bananeeeeeeeeeeeeeeeeee:roflol::roflol::roflol:
Evet ya onceden emre olacaktı aslında aa cok guzel dıye begendıgım bır ısımde degıldı..
Ama anlamıyla hos gelmıstı ama sadece emre de tatmın etmedı.. Basına Aslan geldı Tam geldı bence.. kaydirigubbakcemile3
Cunku bız sadece Aslan dıyoruz.. Emre onun ılerıdekı tercıhı olabılır eger ısterse :) Biz dayısıyla guzel poz yakalama derdındeyken yavrum uykudan bayılıyordu orda :))
Öperim canım sende beyaz pambugu op benım ıcın.. Şeniz
aaa iki ismimimi vardı.ben sadece emre sanıyordum da..aslan ölesine takma ad sanıyordum..bak bunu yeni öğrendim..hani ben çekirge tilki vb. isimler kullanıyorum bzaen oğluşuma )))).kafamçokkarıştı:roflol:.kızz seni de öle birşey diyorsun sanıyordum..ama çidden aslan ismi de çok güzel..bilmem ya da öle alıştığımız için..aslan emre haa..allah ismiyle uzun güzel bir ömür nasip eylesin..
oyyyy bebelere bak yaaaa maşallahhh kuzulara yaaaaaaacanım benim teşekkür ederim resimler pek güzel, valla bak kilolusun
ama çok güzelsin be yeminle, ben pek beyendim şahsen seni, canan da güzel hatunmuş umutlara gittiğinde resimlerde pek belli olmuyodu, emeli zaten enlerde
en güzel seçmiştik hatırlarsanız. ama şunu demeden geçemiycem:roflol: bakın diyorummm :roflol: bak günah benden gitti dedim gittii :roflol::roflol::roflol: kızlar o
ayaklar neeee heeeee:roflol: hiçbiri yanına sosyete ayakkabısı almamış geçirivermişler terlikleriiiii yuhh size yaniiiiii:roflol::roflol: pes yani
pessssssssssss:mymeka::mymeka:
Evet ya onceden emre olacaktı aslında aa cok guzel dıye begendıgım bır ısımde degıldı..
Ama anlamıyla hos gelmıstı ama sadece emre de tatmın etmedı.. Basına Aslan geldı Tam geldı bence.. kaydirigubbakcemile3
Cunku bız sadece Aslan dıyoruz.. Emre onun ılerıdekı tercıhı olabılır eger ısterse :) Biz dayısıyla guzel poz yakalama derdındeyken yavrum uykudan bayılıyordu orda :))
Öperim canım sende beyaz pambugu op benım ıcın.. Şeniz
aaa iki ismimimi vardı.ben sadece emre sanıyordum da..aslan ölesine takma ad sanıyordum..bak bunu yeni öğrendim..hani ben çekirge tilki vb. isimler kullanıyorum bzaen oğluşuma )))).kafamçokkarıştı:roflol:.kızz seni de öle birşey diyorsun sanıyordum..ama çidden aslan ismi de çok güzel..bilmem ya da öle alıştığımız için..aslan emre haa..allah ismiyle uzun güzel bir ömür nasip eylesin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?