Doğum yapmış olan anneler buraya....

geçmiş olsun canım ilaçları iyi gelir hemen düzelir yüzü inşAllah..üzülme sen :1hug:
Allah beterinden saklasın...
Teşekkür ederim Merveciğim...
Çok sağol Gözde benimde aklıma geldi ama doktora diyemedim ya neyse sebamedi deneyelim olmazsa onu da deneriz....
Amin canım sizede geçmiş olsun dediğin gibi bahardab olabilir bencede...Kıyamam inşallah hemen iyileşir kuzucuk...
Teşekkür ederim canım
zeynepcim sizede geçmiş olsun bütün hasta kuzucuklara acil şifalar versin allah
Teşekkür ederim canım

Ben de uyuyordum öğleden sonra telefon çaldı kapıdan arıyorlar kaynım gelmiş
kayınvalidem bir de eşimin teyzesi,kardeşi geldi güya onu gezdiriyor,yer mi yok kardeşim 2 akşam üstüste de gelinmezki.Zaten normalde kaynananm hep bizde kalıyor şimdi annem var diye evine geçmişti ama haftada 4 gün gene de görüşürüz.Çok üzgünüm çoook
Yani bi telefon açın be kardeşim evdemiyim bakalım,müsait miyim,daha dün akşam hepsi bizdeydi gene
bugün de çarşıya çıkmışlarda efendim geçerken gelmişler yemeğe kalıyorlar kendimize göre yemeğimiz vardı gene girdim mutfağa şimdi...Ayy çok kızıyorum ben böyle şeylere yaa,eltim daha evli bie değiller ama tavrını koydu şimdiden,özel günler hariç görüşmem diyormuş,o da abarttı terbiyesizliği ama ben de çok mu yüz verdim acaba diyorum...

Şimdi otur allah otur esnerim,kükrerim anlamazlaryasakkelime
canları ne zaman isterse o zaman kalkarlar,demezler hiç yarın bu kadın kalkıp işe gidecek
çok düşüncesizlerdir,rahatlardır bu konuda.Karşısındaki ne düşünür,onu zora sokmayayım diye hiç akıllarına gelmez malesef evlendikten
sonra tanıdım ama çok gıcık oluyorum bu gece kavga görünüyor bize gene.
kötükedihüso

üffff tam benim uyuz olduğum durum
hem çalışıyosun hem küçücük bebeğin var birde üstüne habersiz yemeğe misafir
ne desen haklısın valla allah kolaylık versin
misafirler gidince şakayla karışık anne bari haber verseydin de
tabi demesi kolay bende bu durumlarda acayip sinir olurum ama bişey diyemem

Serap ne deyimki ben şimdi,hiç aklım almıyor yetiştirilme tarzı sanırım,asla emrivaki yamamam kimseye,herkesin işi gücü ben miyim canım,onlarında 3 kişiler biri bile düşünmemiş bi telefon açalım diye.
annem gene mutfakta kadın buraya geliyor,gidene kadar bizim hizmetçimiz gibi valla
kayınvalidem misafir gibi oturuyor,yapan varya nasıl olsa..
23 nisan da Safranboluya gidecektik yer ayıttırdık hadi annemde burda diye anneler de gelsinler dedik
kayınvalidemle annemede oda ayırttıkhoş annem olmasaydı ben hayatta kaynananmı peşimize takmazdım da,şimdi bana diyo ki bizim oda 3 kişilik olsun kardeşi de gelecekmişyani anneler hadi neyse de ben teyzesinin masrafını çekmek zorunda mıyım al sana bir emrivaki daha.

yerden göğe kadar haklısın valla
parayı onlar verse bile siz 2sini davet etmişsiniz al sana biri daha
valla evliliğin bu yanı çok zor işte
arada eşinin hatırı olduğundan üzülmesin diye
ses çıkaramıyor insan
ben böyle durumlarda eşime söylüyorum o hallediyo
kötü ben olmuyorum yani
tabi onunda bişey diyemediği durumlar olabiliyo
o zaman da ikimizde kaderimize razı oluyoruz

canım
kayısı kullanıyodun ya belki ondandır
birde tamtahıllı ekmek kullanıyosan ondanda olabilir
sıkma canını ya normaldir bence

sağolun kızlar :1hug:
kayısı suyunu veya tam tahıllı ekmeği elma suyu ve bebek ekmeği ile dönüşümlü veriyordum zaten...şimdi tamamen kestim ...
ek gıdada çoğunlukla artıyo demek kaka sayısı , içim rahatladı sağolun a.s.

Son düzenleyen: Moderatör:

ayy Allah korumuş betül koltukta uyutmamak lazım artık..
büşra da saat 12 yönünde koyuyorum koltuğa, saat 6 yönüne dönüyo kaydirigubbakcemile3 arada saat 3 yönünde kafası ağır geliyo, düşmeye meylederken yakalıyorum ....
o şekilde koltukta yalnız bırakıp gitsem demek ki oy Allah korusun ...çok dikkat etmemiz lazım ...

gel canum gel..senin kızla benim oğlan hem kaynaşırlar.....Şeniz

kızz ayten valla ben de o kadar güldüm ki anlatama o terlik işine.ya aslında topuklu bir iki şık terliklerim var ama ben zatii tek başıma giymekte zorlanıyom..kıvançla iyiye mi yıkılayım..)))delikafadulden..zatii dana ağır.zor kaldırıyomm..terliklerle tepe taklak mı olayım..bir de benim çoraplar çok komik ya kıyafetle alakası yok..)))aslında ince çorap giyecektim..sabah kıvanç kötü düştü ona moralim bozuldu çok.akıl kalmadı unuttum..sonrada arkadaşlarıma 2-3 çeşit bir şeyler daha yapacaktım..moralim bozuldu elim yapmaya gitmedi..oğluma birşey olur diye korktum.çok şükür bir şey olmadı.şöle güzel bir makyaj da yapamadım..valla ne desen hakılısın canım..o yazdıkların gözümden kaçmadı yanii..delüüü dost başa düşman ayağa bakarmışş..delüüü seniilülülülülülüklava::mymeka:

iyi akşamlar ayşecimm..
mervecim benimkinin biliyorsun kaka saysı emerken günde 8 kere falandı.hem de ishal gibiydi.çünkü benim süt şekerimi doğru dürüst sindiremiyormuş kıvanç bey..demek sindirse kaç kilo olacak bilmeme yanii...şimdi ek gıdalara geçtik öle çok yoğun da emzirmiyom tabii eskisi gibii ( zaten pek te emmek istemiyor..uyku öncesi ve sonraları kaptıryom aralarda..) kakası biraz daha katılaştı ve günde 2-3 e düştü.ben bu durumdan çok memnunun.eskiden pook temizlemekten gınaa gelmişte bee..yedikleri lifli şeyler özellikle meyveler canım bağırsakları çalıştıryor.normal 2-3 kere kaka yapması..sen takma pokine onun..sağlıklı mı, gelişimi normal mi takma bunlarıı..biliyorsun takacak daha ömnemmli şeyler var..ameliya geçirdik büşracık..allh bi daha böle şeyler yaşatmasın..

ayy umutumdan ses seda yok..ne yaptı acaba..en son ismetcik alerjisi artmıştı..annesindeydii..umarım herşey yolundadır.1-2 gün daha girmezse tel. arayayım barii..

gülcüm seninkiler de amma gıcıkmış yaww allh kolaylık versin..işte aslında şu fani dünyada takılacak daha önemli şeyler var..canının sıkma canımyaa..noo stres ama işte elde değil..allh sağlık versin

bazılarımız kayınvalidelerin bebişlerini kucaklarına almaktan bahsetmiş.ben de yaşadım aynı duyguları..içimden sinir oldum sürekli almasına ve ben tutarım demesine..ama sonra düşününce kendime kızıyorum..alsa nolcak.sevse nolcak.benim annem ondan daha fazla sahipleniyor hiiç sıkıntı yaşamıyorum.hiiç batmıyor.neden kayınvalide olunca batıyor anlamadım..biz de kayınvalide olucaz ve bizim de belki farkında olmadan yaptığımız davranışlara gelinlerimiz sinir olacaklar..bu böyle hepp devam ediyor.neden çünkü bizim kayınvalideler de kendi kayınvalidelerinde şikatçiydiler.şimdi onlar da öle oldular.biz de öle olucaz..hayat böle gelin - kayınvalide çekişmesi ile geçeecek..klava:
ben gidip bir cigara tüttürüyem bariim

Allah ıyılıgını versın emı gıı..... aneeeyy.. delikafadulden kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…