- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #2.241
Canım önce aramızda hoşgeldin diyim.. a.s.
biz de aşılarımızı pazartesi günü olduk.Ve oğlum iki gün sürekli uyudu.. sadece yemek için uyandı... Ben hiç bir ilaç da vermemiştim.. Aşılardan uyuyordur senin bebişde... iki gün sürüyor sonra normale dönüyor..Bugün normal düzenine döndü..
bendev iyiyim cnm.bebeğimde iyi sadece yaramazlık yapıyor .bunula giremiyorrumki doğru düzgün.buarada sen hayrına yine benim şu takvimi ayarlarmısın :1hug: nekdrlık oldu oğlun.nasıl uykusu,gazı falan
yaa birde siz bebişlerin yüzüne krem kullanıyormusunuz? bizim cildimiz çok kuru arkadaş bebe yağından sürüyormuş ama bana mantıklı gelmedi yüz sonuçta!
canım geçmiş olsun.. :teselli: benim bebeğim de iki kere soğuk algınlığı olmuştu..birisi bayramda gelen gidenden bulaşmıştı, diğeri de eşim gripliyken bulaşmıştı..bir yerlerden enfekte olduğu belli dedi dr..çünkü ne ateşi vardı ne de çocukta halsizlik..ama kuru kuru öksürüyordu..bize de antibiyotik şurup verdiler..geçirdi çok şükür..sizinki de geçer yakında canım..
sütün yok diyorlar diye başkalarıyla kıyaslıyorlar diye hiç bozma moralini..inatla meme ver sütüm yetiyor de..onlara neymiş ki ayrıca? uff bu k.valideler kaynanalık yapmadan duramazlar.. benimki de senin sütün çok sulu, çocuğa yaramaz, kilo alamaz, doymaz diyordu..nerden biliyorsa ?? süprizzzzz sütüm de yetiyo normalden fazla kilo da alıyo çok şükürama ben birşey demiyorum kendisi utanıyodur o ilk günler moralimi bozduğuna.....Çok üzgünüm çoook
Canıjm çok sağol ya. Gerçekten kasıyorum kendişmi onlarda. Göğsümde yumuşak oluyo , yok gibi hissediyorum, bebeğim de uyumuyo. Yetmiyo gibi geliyo.Bilmiyorum ya. Şimdi işe de başlayacağım ve o kadar korkuyorum ki. Aç kalır mı, iyi bakarlar mı diye. Duyduğum kadarı ile iyi de inşallah yollarda hasta etmem. Yoksa bak işte ben bakayım falan deyip de eşim de onlara uyup bırakırım diye korkuyorum:...
İnşallah sütüm daha da iyi olur, işte de sorun yaşamam. Allah yardımcım olsun...
ÇoOOOOOKKKK SAĞOLLLL
Kızlar bişey daha sorucam bebek kustuğunda çökelek gibi geliyorsa ağzından süt yarayışlı eğer süt gibi geliyorsa yarayışsızmı oluyor kayınvalidem öyle demişti benim bebeğim iki türlüde kusuyor mesela bugün genelde süt kıvamında geldi kusmuğu ne diyosunuz öylemiymiş gerçekten
arkadaşlar size bişey sorucam.dün kızım aşı oldu.biri koldan,diğeri bacaktan.aşıya gitmeden yarım saat önce kızıma yarım fitil koymuştum.ve dünden beri kızım devamlı uyuyo.sadece karnı acıkınca kalkıyo,sonra yine uyuyo.bu aşınınmı,fitilinmi etkisi.sizdede böyle olmuşmuydu
Kızlar bişey daha sorucam bebek kustuğunda çökelek gibi geliyorsa ağzından süt yarayışlı eğer süt gibi geliyorsa yarayışsızmı oluyor kayınvalidem öyle demişti benim bebeğim iki türlüde kusuyor mesela bugün genelde süt kıvamında geldi kusmuğu ne diyosunuz öylemiymiş gerçekten
iyi akşamlar anneler ancak bende yazdıklarınızı okuyabiliyorum benim oğlanında gündüz uykuları çok azaldı oda şekerleme 10 15 dk...sürekli emmek istiyor uykuya dalamıyor sadece göğsümde uyumak istiyorr şu aralar valla işi gücü bırakıp hep beyfendiyle ilgileniyorz bi aşıdan sonraki gün güzel uyudu gündüz.. allahtan gece uykularına düzenli alıştırdım en geç 1 de uyuyoruz...ev işlerimi bile yapmak istesemde yapamıorum.. akşam yemeğini nasıl yapıyorum yetiştiriyorum bende anlamıorumakşam ne çabuk olup geçiyo yaa önce zaman geçiremezdim şimdi uçuyo sanki... annelik hem çok kolay hem çok zor..
hepimize kolay gelsin kıslarrr!!!!
canım nasıl alıştırdın?ben de aıştırmak çin uğraşıyorum ama olumyor..benimki gece 4 de uyuyor genelde...
canım nasıl alıştırdın?ben de aıştırmak çin uğraşıyorum ama olumyor..benimki gece 4 de uyuyor genelde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?