Doğum yapmış olan anneler buraya....

koy bacı koyyy da neşemiz yerine gelsin :roflol:
hepimiz şişkoyuz nasıl olsa o dönemlerde:CüvCüv:lülülülülülü

Şeniz

aniii serapcım ben senide çok beyiniyim maaşallahh tut tu tu tombili halin bile güzel yani emin ol.

saol canım benim
inan o senin kendi güzelliğin gönlünün güzelliği

Oy serap masallah kız hepımız su bıcırıkları doguracak dıye sısmısız desene... ne kadar sısersek sıselım yıne guzelık demi hıh.. :dilcikar: -tatlicadiarzu-

he valla ben 90 ı geçtiydim
en son kaç oldum bilmiyim
90 dan sonra tartılmadım
moral bozukluğundan

serap hamilelik çok yakışmış bence tombiliksin ama güzelsin maşallah

saol canım benim Şeniz

kızlar bende koyayım hamişlik fotosu emme gülmeyin
ben çok kilo aldığımdan yüzüm filan baya şişmişti
kötüydüm yani baya o yüzden çok çekilmedim

koy bacı koyyy da neşemiz yerine gelsin :roflol:
hepimiz şişkoyuz nasıl olsa o dönemlerde:CüvCüv:lülülülülülü

Serap ama hıc 90 uzerı gıbı durmuyor kılon vallahı yemınlen... :)

Fatmacımın resmını gormustum o fazla kılo almamıs evet cok tatlı...

HIcranum kız ne tatlı cıkmıs gelınım masallah tam biblo lokum.. Şeniz

Merhabalar Kızlar
yeğenimi okuldan aldım geldim ara ara da sizlere bakıyorum resimler konmuş ama kaçırmışım yine...Serap canım çok tatlı çıkmışsınn,o günler ne güzelmiş karnımızda ses sedaları yoktu arada tekme yiyorduk okadar:)
Birde hicranı gördüm tansiyonunu ölçtürürken ayy çok hoş çıkmış nasıl korkmuşsun yawwkaydirigubbakcemile3

Birazdan çıkacağım saçlarımı röfle attırmayı düşünüyorum 1-2 ay önce düz renge dönmüştümm ama sıkıldım yine...bu saç olayımda benim kısır döngü bakalım ınşallah güzel olur...
Umutttttt ya özletme kendini arayı açma.......

gerçekten en güzel gurup 2008 eylül anneleri .. hamileykende sonrada çok güzelsiniz hepiniz..maşşallahhhhh

serapçım sende fatma da hepiniz güselsizniz...hepimiz güselizzz.....ayşecim ne demek orda bir harf hatası olmuş ama sonra düzeltiriz ben birazdan çıkıcam çünküüüü....

Ben de 81 doğumluyuum yaaa 28 yaşımdayııımmmbenneyaptımki
Tatlı krizindeyim kızlar annem geleli beri 1 kilo almışım
ya ben vermeye çalışıyodum,gene saldım kendimii

Duygu nerde bugün??

o zaman fatma çok küçük gösteriyo.

fatma minyon o yüzden göstermiyo
şirine derim ben ona
her daim güzeldir canım kardeşim

serapçım sende fatma da hepiniz güselsizniz...hepimiz güselizzz.....ayşecim ne demek orda bir harf hatası olmuş ama sonra düzeltiriz ben birazdan çıkıcam çünküüüü....

saol canım kaydirigubbakcemile3

Selam kızlar;
açık sayfa bakmaya çalışıyom ama fazla okuyamadım yine. Buluşmuştunuz, inşallah çok güzel geçmiştir gününüz..
Resim eklemişsiniz ama silindiği için göremedim.Ekleerseniz yine sevinirim. çok merak ettim.
Bende cuma akşamından kırklareline gittik, babamla annemi alıp pazar akşamı bize geldik. Pazartesi de annemin evine gittik, babamı salı günü doktora çıkaracaktık. bir ay önce de götürmüştük , kalp çıkmıştı. Bu sefer de eko için çağırdılar gittik. Ama kalp de büyüme ve kalp yetmezliğini doğruladılar artık. Bu gelecek salıya da hemen anjio tarihi verdiler. Bugüne kadar hap bile pek içmeyen babacığım da şaşırdı birden , biraz da ürktü.
İnşallah çok kötü şeyler çıkmaz ve salı gününü de iyi atlatırız.
Bu arada ananem,dedem ve babamın kambur gibi yürümem gözlerine takılmış. Bana ikide bir dik durmaya çalış deyip durdular. Zayıf genç kızları görünce herkes giyinmiş geziyo bana da böyle demeleri çok gücüme gtti. En yakın zamanda ortopedi doktoruna randevu alacağım.Hatta alabilirsem bu hafta içinde . Çok sırtlarım ağrıyor, ve sağ omzum. Haftaya kalmadan bi gitsem iyi olacak.
Hava bizim burada çok kötü. acaip bi rüzgar var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…