Doğum yapmış olan anneler buraya....

hg nuray. çok geçmiş olsun babana inşlh anjiyo sorunsuz atlatır.

benimde sırtım ,boynum ve sağ omzum çok ağrıyordu ama uzun süredir vardı bende gittim doktora gaziosmanpaşada bir ortopedi doktoru çok memnun kaldım. benim omurilik yamukmuş genetik dedi dikkat ediceksin ağır kaldırmıycaksın terlemiyceksin falan dedi. sanada geçmiş olsun istersen o doktora git gerçi uzak sana ama...

basenler varya ondandır canımsenağlama
ben hıc farketmedım.. :teselli:
gerçekten en güzel gurup 2008 eylül anneleri .. hamileykende sonrada çok güzelsiniz hepiniz..maşşallahhhhh
Sende oylesın canım.... masallah bızee... :icecream:
sezeryana girmeden 8 saat önceee amannnnnnnn kim korkar sezeryandannnnnn

Kız basket topu gıbı ne tatlı cıkmıs oyle karnın..

Topladım geldım oglana corbada yaptım bırazdan uyanır yedururun... :ecrin_bebek:

Hanı hıc konusmamısınız bee... bıu kadar kısı burda ot mu toplii .. :mymeka:

nuraycım çok geçmiş olsun canmımmm yaa umarım sorunusuz atlatır babacığın, sende kendini ihmal etme hemen git fiziksel duruş çok önemli sonra güzel kızssınnn gölge düşürme.

nuraycım geçmiş olsun , inşallah bişey çıkmadan atlaşır baban anjiyoyu
yaşlanıyolar artık ne kötü dimi allah acılarını göstermesin anamızın babamızın

Nuraycım geçmiş olsun babacığına..:teselli: Allah sağlık versin inşAllah..

Ayşecim yapmışsın takvimini.. ben yeni gördüm..perde ve tülleri ütüleyip takmaya gitmiştim fisfisfis

Seren site için teşekkürler..becerebilirsem tabii benneyaptımki

nuray canımm çok geçmiş olsunnnnnn

ayy ya ne güzel doğum öncesi foto çektirmişsiniz benim öyle bi sansım olmadıı çünküü gece 23.00 sancım başladıı ve ertsi gün sabah sezeryan olacamm tabii dayanamadıkk gece hastaneye gittik muayene oldumm bebek daha gelmemş dedilerr isterseniz sancı odasına alalım dedilerr eee yermiyimm bennn tabi sancı verecekler bas bas bagıratacaklarr Bende yok dedimm yarın sabah ameliyata alacaklar dedimmm oo çıkış kaçtımm doğumhanedenn
vee sabaha kadarr sancıı çektimm allahım yaa ne zorr o sancıııyı çekmekk sabah olmak nedir bilmemiştii ama çokk ağladımm bi yatak odası bi balkonn gezindim durmuştummm ayyyyy allahım yaa sonra sabah 6.30 hastaneye gittimm biran önce olsun diyee allah dr erkencii idi hemen almıştı beni doğumaa 8.45 gibi kuzum dünyaya gözlerini açtıı sonra beni odama götürmüşler ben uyandığımm saat 11.00 falandı zaten ben uyandım kuzumu getirdilerr 2-3 saat kuveze koymuşlar ısıtmak için azcık üşümüş yavrum karnımda..yanii birazz ağrılı olduuu ondan foto falan çektirmek nasip olmadıı (( doğum hikayemi yazmış gibi olduuu olsun zatii yazmamıştımm::::))))))

Allah iyiliğini versin emiiiihihoyyyt ayy ne günlerdi beee
bi de 2. yi düşünüyon şimdiden,o kadar:mymeka: sancı çekmişin bi de...:roflol:

nuraycım geçmiş olsun , inşallah bişey çıkmadan atlaşır baban anjiyoyu
yaşlanıyolar artık ne kötü dimi allah acılarını göstermesin anamızın babamızın

Saol gözdecim. Evet ya o da kabullenemedi, yok bişey , siz git dedikçe bişey çıkıyo diyo.
Fazla bırkalamamak lazım diyo güldürüyo bide insanı..

Saol mervecim.Kızımın benzeri nasıl? delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…