- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #22.561
Selam kızlar;
açık sayfa bakmaya çalışıyom ama fazla okuyamadım yine. Buluşmuştunuz, inşallah çok güzel geçmiştir gününüz..
Resim eklemişsiniz ama silindiği için göremedim.Ekleerseniz yine sevinirim. çok merak ettim.
Bende cuma akşamından kırklareline gittik, babamla annemi alıp pazar akşamı bize geldik. Pazartesi de annemin evine gittik, babamı salı günü doktora çıkaracaktık. bir ay önce de götürmüştük , kalp çıkmıştı. Bu sefer de eko için çağırdılar gittik. Ama kalp de büyüme ve kalp yetmezliğini doğruladılar artık. Bu gelecek salıya da hemen anjio tarihi verdiler. Bugüne kadar hap bile pek içmeyen babacığım da şaşırdı birden , biraz da ürktü.
İnşallah çok kötü şeyler çıkmaz ve salı gününü de iyi atlatırız.
Bu arada ananem,dedem ve babamın kambur gibi yürümem gözlerine takılmış. Bana ikide bir dik durmaya çalış deyip durdular. Zayıf genç kızları görünce herkes giyinmiş geziyo bana da böyle demeleri çok gücüme gtti. En yakın zamanda ortopedi doktoruna randevu alacağım.Hatta alabilirsem bu hafta içinde . Çok sırtlarım ağrıyor, ve sağ omzum. Haftaya kalmadan bi gitsem iyi olacak.
Hava bizim burada çok kötü. acaip bi rüzgar var...
ben hıc farketmedım.. :teselli:basenler varya ondandır canımsenağlama
Sende oylesın canım.... masallah bızee... :icecream:gerçekten en güzel gurup 2008 eylül anneleri .. hamileykende sonrada çok güzelsiniz hepiniz..maşşallahhhhh
sezeryana girmeden 8 saat önceee amannnnnnnn kim korkar sezeryandannnnnn
sağol bacım tatlı değülmüüü benim minik kuşumm
ben hıc farketmedım.. :teselli:
Sende oylesın canım.... masallah bızee... :icecream:
Kız basket topu gıbı ne tatlı cıkmıs oyle karnın..
korkmaz mı insan:roflol::roflol::roflol:
Allah iyiliğini versin emiiiihihoyyyt ayy ne günlerdi beeenuray canımm çok geçmiş olsunnnnnn
ayy ya ne güzel doğum öncesi foto çektirmişsiniz benim öyle bi sansım olmadıı çünküü gece 23.00 sancım başladıı ve ertsi gün sabah sezeryan olacamm tabii dayanamadıkk gece hastaneye gittik muayene oldumm bebek daha gelmemş dedilerr isterseniz sancı odasına alalım dedilerr eee yermiyimm bennn tabi sancı verecekler bas bas bagıratacaklarr Bende yok dedimm yarın sabah ameliyata alacaklar dedimmm oo çıkış kaçtımm doğumhanedenn
vee sabaha kadarr sancıı çektimm allahım yaa ne zorr o sancıııyı çekmekk sabah olmak nedir bilmemiştii ama çokk ağladımm bi yatak odası bi balkonn gezindim durmuştummm ayyyyy allahım yaa sonra sabah 6.30 hastaneye gittimm biran önce olsun diyee allah dr erkencii idi hemen almıştı beni doğumaa 8.45 gibi kuzum dünyaya gözlerini açtıı sonra beni odama götürmüşler ben uyandığımm saat 11.00 falandı zaten ben uyandım kuzumu getirdilerr 2-3 saat kuveze koymuşlar ısıtmak için azcık üşümüş yavrum karnımda..yanii birazz ağrılı olduuu ondan foto falan çektirmek nasip olmadıı(( doğum hikayemi yazmış gibi olduuu olsun zatii yazmamıştımm::::))))))
nuraycım geçmiş olsun , inşallah bişey çıkmadan atlaşır baban anjiyoyu
yaşlanıyolar artık ne kötü dimiallah acılarını göstermesin anamızın babamızın
Nuraycım geçmiş olsun babacığına..:teselli: Allah sağlık versin inşAllah..
Ayşecim yapmışsın takvimini.. ben yeni gördüm..perde ve tülleri ütüleyip takmaya gitmiştim fisfisfis
Seren site için teşekkürler..becerebilirsem tabii benneyaptımki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?