Doğum yapmış olan anneler buraya....

ayşee siz internet aldınız mı eve??nerden yazıyon gene?

biz ne bilelim bacı dolabında ne var,portakallı pekin ördeği yap desem yapabilecen mi hı??kaydirigubbakcemile

SAol naimecim. Buradaki devlet hastanesine bi gideyim de numara düşürürsem. Olmadı daha iyi bi yer bakarım. Annemlerin oradan o tarafa da gidebilirim.Tabii önemli bişey çıkmaz inşallah.
Sanada geçmiş olsun canım. Benimde 7 seneden beri sağ omzum çok kötü, yorduğum zaman içi yanıyor sanki. Şimdi boynuma da çıkmaya başladı. ve sırtlarım da çok ağrıyor . Kambur durmaya başladım. Senin de öylemiydi?
Nasıl kemik yamuk teşhisi koydu? Makinaya falan mı girdin, nasıl muayene oldu?

eee güllll allah seniiiiii.................kaydirigubbakcemile

istiyomm gııı 2. doğuracammmm:CüvCüv:

ördekk yokk gıı tavukk falan varrr olma mııı

avatarım nasıl kızlar benim bebeklik resmimm:ecrin_bebek:kaydirigubbakcemile3
Pek datluu... kaydirigubbakcemile3

Canım sana da gecmıs olsun babanada... ınsallah daha ılerlemez atlatır baban..
Sende uzulme canım fızık tedavıye baslayınca duzelır merak etme.. :teselli:

ayy kızlar sabah evi temizlerken koltugu ittirmiştimm sonra dikişlerim acıdı ara ara sancıı giriyoooo
ha bu arada ben hala adet görmediii benim gibi olanvarmıı

güll canımm evdeyim yataga uzandım sizle laflıyomm

canım benimde aynen öyle oluyor yorulunca falan tutuluyordu çok kötü ağrıyordu ve arada yanma oluyordu. boynumu sağ tarafıma çevirirken bile ağrıyor. duruşumda bir yamukluk yok ama. rontgen çekti orda görünüyor zaten yamuk olduğu genetik olduğunu 10yaş ile 20 yaş arasında olduğunu ilerlemeyeceğini söyledi. korkulacak bişey yok ama kendine dikkat edicen dedi. hatta kızımda yanımdaydı 10 yaşına gelince muaynesini yaptırın dedi bize. canım gittiğim yer kızılaydı sigorta geçiyordu filmler falan toplam 25 tl verdik.

kızz yokkk çıkmıyorduu merve canımm ..................................ama sağolsunn deryaa yaptııı

tamam canım güle güle kullan takvimini..ayşecim tavık varsa haşla gitsin, yanına da makarna kaydirigubbakcemile3 al sana akşam yemeği hihoyyyt

Saol mervecim.Kızımın benzeri nasıl? delikafadulden

sağol canım iyi ne yapsın anasına iş güç yaptırmıyo devamlı mıy mıy sağ olsun :CüvCüv:
durucuk nasıl :)

nuraycım allah acil şifalar versin canım
benim annemde kalp hastası zor bir hastalık bizdede hem kalp büyümesi klp kapakçığı %30 çalışıyo tansiyon var damalarında genişleme var vssss benim annemi ameliyatta edemiyorlar maleseff böyle çekiyor inşallah senin babanı ilaç tedavileri iyileştirir

Aynen merve, mıkır mıkırız..
Bu arada bizim dişer çok belli ama hala çıkaramadık.Çok geç olmadı mı sizce?

Betülcüm sende sağol canım

heee cananımd geldüüüüüüüüüü naber gııııııııııııııııııııııııııı. delüüü terlikli delüüüüü.

Sağol hicran.Bakalım ne olacak. Sizede geçmiş olsun canım.
Bu arada ben cumartesi buluşma resimlerini görmek istiyom yadelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…