- 8 Ağustos 2007
- 4.782
- 865
- 688
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #22.581
avatarım nasıl kızlar benim bebeklik resmimm:ecrin_bebek:kaydirigubbakcemile3
hg nuray. çok geçmiş olsun babana inşlh anjiyo sorunsuz atlatır.
benimde sırtım ,boynum ve sağ omzum çok ağrıyordu ama uzun süredir vardı bende gittim doktora gaziosmanpaşada bir ortopedi doktoru çok memnun kaldım. benim omurilik yamukmuş genetik dedi dikkat ediceksin ağır kaldırmıycaksın terlemiyceksin falan dedi. sanada geçmiş olsun istersen o doktora git gerçi uzak sana ama...
Pek datluu... kaydirigubbakcemile3avatarım nasıl kızlar benim bebeklik resmimm:ecrin_bebek:kaydirigubbakcemile3
Selam kızlar;
açık sayfa bakmaya çalışıyom ama fazla okuyamadım yine. Buluşmuştunuz, inşallah çok güzel geçmiştir gününüz..
Resim eklemişsiniz ama silindiği için göremedim.Ekleerseniz yine sevinirim. çok merak ettim.
Bende cuma akşamından kırklareline gittik, babamla annemi alıp pazar akşamı bize geldik. Pazartesi de annemin evine gittik, babamı salı günü doktora çıkaracaktık. bir ay önce de götürmüştük , kalp çıkmıştı. Bu sefer de eko için çağırdılar gittik. Ama kalp de büyüme ve kalp yetmezliğini doğruladılar artık. Bu gelecek salıya da hemen anjio tarihi verdiler. Bugüne kadar hap bile pek içmeyen babacığım da şaşırdı birden , biraz da ürktü.
İnşallah çok kötü şeyler çıkmaz ve salı gününü de iyi atlatırız.
Bu arada ananem,dedem ve babamın kambur gibi yürümem gözlerine takılmış. Bana ikide bir dik durmaya çalış deyip durdular. Zayıf genç kızları görünce herkes giyinmiş geziyo bana da böyle demeleri çok gücüme gtti. En yakın zamanda ortopedi doktoruna randevu alacağım.Hatta alabilirsem bu hafta içinde . Çok sırtlarım ağrıyor, ve sağ omzum. Haftaya kalmadan bi gitsem iyi olacak.
Hava bizim burada çok kötü. acaip bi rüzgar var...
SAol naimecim. Buradaki devlet hastanesine bi gideyim de numara düşürürsem. Olmadı daha iyi bi yer bakarım. Annemlerin oradan o tarafa da gidebilirim.Tabii önemli bişey çıkmaz inşallah.
Sanada geçmiş olsun canım. Benimde 7 seneden beri sağ omzum çok kötü, yorduğum zaman içi yanıyor sanki. Şimdi boynuma da çıkmaya başladı. ve sırtlarım da çok ağrıyor . Kambur durmaya başladım. Senin de öylemiydi?
Nasıl kemik yamuk teşhisi koydu? Makinaya falan mı girdin, nasıl muayene oldu?
ayy kızlar sabah evi temizlerken koltugu ittirmiştimm sonra dikişlerim acıdı ara ara sancıı giriyoooo
ha bu arada ben hala adet görmediii benim gibi olanvarmıı
güll canımm evdeyim yataga uzandım sizle laflıyomm
kızz yokkk çıkmıyorduu merve canımm ..................................ama sağolsunn deryaa yaptııı
Saol mervecim.Kızımın benzeri nasıl? delikafadulden
ayy kızlar sabah evi temizlerken koltugu ittirmiştimm sonra dikişlerim acıdı ara ara sancıı giriyoooo
ha bu arada ben hala adet görmediii benim gibi olanvarmıı
güll canımm evdeyim yataga uzandım sizle laflıyomm
bende hala adet olmadım benneyaptımki
Bende regl olmadım can... Aman dıkkat et he agır ısler yapma kız..
tamam canım güle güle kullan takvimini..ayşecim tavık varsa haşla gitsin, yanına da makarna kaydirigubbakcemile3 al sana akşam yemeği hihoyyyt
sağol canım iyi ne yapsın anasına iş güç yaptırmıyo devamlı mıy mıy sağ olsun :CüvCüv:
durucuk nasıl :)
nuraycım allah acil şifalar versin canım
benim annemde kalp hastası zor bir hastalık bizdede hem kalp büyümesi klp kapakçığı %30 çalışıyo tansiyon var damalarında genişleme var vssss benim annemi ameliyatta edemiyorlar maleseff böyle çekiyor inşallah senin babanı ilaç tedavileri iyileştirir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?