- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #22.601
çok şekermiş minik hilal hicran :CüvCüv:
annesine çekmiş ceylin de
sendemi bürütüsssskaydirigubbakcemile3 kız dikkat edin bari hamiş falan kalmış olmayasınız kontrollerinizi iyi yapın kaydirigubbakcemile3
evet bebekliğime benziyor ceylin en azından ben benzetiyommkaydirigubbakcemile3
Çok benzıyo bence... ben sana benzettıydıım de ınanmadıydın baa babasına benzıı dedın... :dilcikar:
saol canikk .... kaydirigubbakcemile3betüll senin bebeğinde sana benziyooo kızzzzzz
BETÜLCÜM BENİM BEBEKLİĞİME BABASININ ŞİMDİKİ HLİNE BENZİYOR KIZ ONU DEMEK İSTEDİM BEN CANIM BANA BENZEYEN YANLARI VAR TABİİ MUTLAKA AMA İLK BAKIŞ SİMA AYNEN BABASI AMA BENİM BEBEKLİK RESİMLERİME BAKIYOMDA ÇOK BENZİYORUZZZkaydirigubbakcemile3
saol canikk .... kaydirigubbakcemile3
:dilcikar::dilcikar: kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Nurayyyy bak ta Silerim sonraaa tabii sen alıntı yapıp ölümsüzleştirmezsennn:roflol:
Herkese İyİ akŞamlarr ben asaĞıyaa İnİyomm komsularr caya caĞırıyooo byssss canlarımmmmmm
bebekleri diş çıkaran bayenlerrr lafım size....
yeni doğum yapan bi arkadaşımın almanyada teyzesi yaşıyor.
bebeği görmeye türkiyeye geldi gelirkende yanında 1 torba ilaç getirdi....ilaçlardan biri diş çıkartırken kullanılmak üzere , almanyada en çok kullanılan ilaçmış .... ilaç dediğime bakmayın bitkiselmiş ve türkiyede de satılıyormuş.
adı OSANİT .
çok iyi geliyormuş ...küçük küçük topçuklarmış bebişin dilinin üstüne koyuyormuşsun acayip rahatlatıyormuş ağrısını alıyormuş.
jeller pek tavsiye edilmiyor bildiğim kadarıyla.
internetten de araştırdım güzel şeyler yazıyor bu ilaç hakkında ...
isteyen denesin , doktoruna sorsun
heee cananımd geldüüüüüüüüüü naber gııııııııııııııııııııııııııı. delüüü terlikli delüüüüü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?