Doğum yapmış olan anneler buraya....

yaa aceba ondanmıı göbüşümüzz kaldıı çünkü benim eltimde sezeryan doğum yaptı fakat 70 kg 46 düştüüama 40 gün kanaması ve adetleri hemen başladıı
bide korunma iğnesi 3 aylık oluyo ondan yaptırdıı o zayıflattl beni diyooo sende dene diyooo ama ben yaptırmam ya ters tepersee.. demii

Çok benzıyo bence... ben sana benzettıydıım de ınanmadıydın baa babasına benzıı dedın... :dilcikar:

BETÜLCÜM BENİM BEBEKLİĞİME BABASININ ŞİMDİKİ HLİNE BENZİYOR KIZ ONU DEMEK İSTEDİM BEN CANIM BANA BENZEYEN YANLARI VAR TABİİ MUTLAKA AMA İLK BAKIŞ SİMA AYNEN BABASI AMA BENİM BEBEKLİK RESİMLERİME BAKIYOMDA ÇOK BENZİYORUZZZkaydirigubbakcemile3

betüll senin bebeğinde sana benziyooo kızzzzzz
saol canikk .... kaydirigubbakcemile3

:dilcikar::dilcikar: kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bebekleri diş çıkaran bayenlerrr lafım size....
yeni doğum yapan bi arkadaşımın almanyada teyzesi yaşıyor.
bebeği görmeye türkiyeye geldi gelirkende yanında 1 torba ilaç getirdi....ilaçlardan biri diş çıkartırken kullanılmak üzere , almanyada en çok kullanılan ilaçmış .... ilaç dediğime bakmayın bitkiselmiş ve türkiyede de satılıyormuş.
adı OSANıT .
çok iyi geliyormuş ...küçük küçük topçuklarmış bebişin dilinin üstüne koyuyormuşsun acayip rahatlatıyormuş ağrısını alıyormuş.
jeller pek tavsiye edilmiyor bildiğim kadarıyla.
internetten de araştırdım güzel şeyler yazıyor bu ilaç hakkında ...
isteyen denesin , doktoruna sorsun

Son düzenleme:

Çok saol canım gercekten arastıralım bebelerede yazık diş ağrısı zor..
a.s.

heee cananımd geldüüüüüüüüüü naber gııııııııııııııııııııııııııı. delüüü terlikli delüüüüü.

canımcım geldim de ne zmandır okuyom geçmişi bi de kıvançın zırlamasından bir tülü yazamadım..terlüklü delüyüm valla

.....................resim silinmiştir...
bu da ben ve yeni aşkıım..nasıl yakışıklı mı aşkuum
Şeniz amma da kilolu çıkmışım he resimde..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…