Doğum yapmış olan anneler buraya....

bizim yara filan olmadı aşı günü mercimek büyüklüğünde hafif kızarıklık oldu geçti.
bize yara kabuk tutma vs.. olabilir korkmayın görülebilen şeyler dedi olması gerekir demedi..:uhm:

yok be şekerim hiç öyle bişey demediler,zaten kabuk falanda olmadı benimkilülülülülülü

Son düzenleme:
bebişler gelince herkesin eşiyle arası limoni olmuş heralde,bizimki tam öyle sayılmaz ben biraz gergin olduğumun farkındayım ama yine de otokontrolü elden bırakmıyorum.Şimdiye kadar doğru dürüst kavga da etmemiştik biz zaten ayrıydık hep vaktimiz de olmuyordu o yüzden şimdiki gerginliklerimizin sebebini bebekten mi yoksa beraber yaşamaya alışkın olmadığımızdan mı bilmiyorum.

şu anda mesela bebişler ne yapıyor?
benim eşim nöbetçi annemde Ayça'yı bayıltmaya çalışıyor.

gül kız bende kulaktan atesolcer var braunun o kadar para saydım tabı olccem :roflol:vıtrıne koycak degılım herhaldeeeelaelaelaelaelae

Duygu allah ne deyim sana kız bi de tansiyon aleti al oldu olacak,ölçersin kafayı yersin sonra bizde de var bacım ama durmadan ateşini ölçmüyoz yanii.

Duygu allah ne deyim sana kız bi de tansiyon aleti al oldu olacak,ölçersin kafayı yersin sonra bizde de var bacım ama durmadan ateşini ölçmüyoz yanii.

kısım sende hıc olcmedım dıyon yanı ben ne dıyım sana ınsan barı gunde bır kere bakar.sırnaşık şeyben hergun en az bır kere olcuyorum ve ıyıkı bakıyorum cunku bazen 37.2 yada 37.3 cıkıyor.ateslı benım oglan.bence senın cok olcmen lazım yazık yavrum o kadar gıyınmeye kımbılır kac derece vucudu:roflol::roflol:kıyamam ben aycama yaaaa.s.

yok ayol terlemiyor hiç ben üşüdüğünü ayaklarından ve bacaklarından anlıyorum bacakları sıcak değilse üşüyordur.Valla niye ölçeyimki ona göre mi giydiriyosun sen?ben öyle çok pimpirik yapmıyorum hiç bir konuda serbest bırakıyorum,hem annem o kadar sıkı giydiriyor bazen ben de çok kızıyorum gizli gizli çıkarıyorum üstündekileri.
Eee delikanlı olacak senin oğlun,bağrı yanık,yerim ben onun delikanını,ateşiniii...

bende hiç ölçmedim walla şimdiye kadar :)
zaten ateşi olsa huysuz olur .bazen ağzımı alnına yaslayıp bakıyorum sıcak mı diye ama ölee günde defalarca :roflol:

yok seker ona gore gıydırmıyorum benımkı hep cıplak zaten:roflol:yanı suan mesela ustunde pamuklu tulum ıcındede cıtcıtlı body var.ama atesolcerle bakıyorum eger yuksekse 37.0 den oda ısısını dusuruyorum yada dusukse bır yelek falan gıydırıyorum.bacagına falan bakmıyorum ben.
pımpırık yapma zaten benım gıbı olcan cocugu 4 gunlukken sahıle gezmeye cıkarcan o zaman zaten bır daha kımse karısmıyor delı bu dıye:roflol:

hoşbulduk minik anniş.benim kızda aynı seninki gibi.sabah 7 gibi bi kalkıyoruz gece 11 e kadar.kucağımda uyursa uyuyo 1 saat kadar.beşiğine yatırdımmı faltaşı gibi açıyo gözlerini.ev işini falan unuttum artık.allahtan annemle altlı üstlü oturuyoruzda yemeğimi falan o yapıyo 2 aydır.yoksa aç kalmıştık karı koca.bütün gün kucağımda,kolum sırtım ağrıyo artık.nezaman düzelir bunlar acaba,

Canım 4 tanesi çişli,3 tanesi kakalı toplam 7 bez değiştiriyorum,kaka yaptığı zaman hemen değiştiriyorum.
Altına serdiğin şeyleri çarşaf yada battaniye,üzerine birşey dökülmeden silkelemen gerekmez bence,zaten sık yıkanıyor.
Emziği sıcak suya tutup veriyorum,her defasında kaynatmak gerektiğini düşünmüyorum fazla pimpirikli olmak iyi değildir,bu benim görüşüm.Günde 5 sefer düşüyor en az her defasında kaynatmak hiç ama hiç gerekmez.Emzik emziklikten çıkar.
Ateşini hiç ölçmedim elimle bakıyorum ateşi olduğunu düşünürsem ölçerim zaten.
Gazını çıkarmak için 5dkkan fazla tutmuyorum çıkacaksa 5dkkada çıkıyor zaten,eğer çıkmamışsa yan yatırıyorum kusma ihtimaline karşı.

Son düzenleme:
a.s.
bende hiç ölçmedim walla şimdiye kadar :)
zaten ateşi olsa huysuz olur .bazen ağzımı alnına yaslayıp bakıyorum sıcak mı diye ama ölee günde defalarca :roflol:

valla canım dun benımkı hıc bır huysuzlugu yoktu ama atesı 37.3 tu.artı bızım aıle havale gecıren cok bende dahıl olmak uzere..onun ıcın sureklı takıp etmek benım ıcın cok mantıklı...allah korusun sonradan pısman olmayın olcmekten zarar gelmez.olcmemekten gelıra.s.

tabi canım temkinli olmakta fayda var .
allah korusun öyle havale geçirecek kadar ateşi olsa belli eder zaten. onlar bizim gibi değil ateşe karşı çok dayanıklılar 37 -38 ateş bişey yapmaz onlara . bütün bebişleri korusun allahım :1hug:

gozdecım havalede cogu zaman cocuk bıraz huzursuzluktan sonra mıs gıbı uykuya dalıyor...cokta fazla bellı etmeyebılıyor canım.benım 3 kuzenım ve ben hepımız havale gecırdık..cok tehlıkelı allah korusun..hepımızde uyurken bır bakıyorlar yanıyoruz oyle gıdıyoruz hastaneye...onun ıcın allah korusun tabıkı ama dıkkatlı olmakta fayda vara.s.

İŞte böyle benim cevaplarım bende birşey sorucam göğüslerinizi hala kaynamış su ve steril gazlı bezlemi temizliyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…