Doğum yapmış olan anneler buraya....

evet yanı mustella nıvea chıcco dalın hepsıde pudra uretıyor demekkı satıyorkı uretıyor...tercıh meselesı arkadaslar...

ne bilim canım ya hergün yeni bişey söylüyorlar yeni bişey çıkartıyorlar.
ben napcağımı şaşırdım zaten doğduğundan beri denizin cildi ile ilgili çok problemler yaşıyoruz.
doğumunun 5.günü vücudunda içi sulu dolu kabarcıklar çıktı sonra onlar yara gibi oldu sonra baştan aşağı bütün vücudu soyuldu.nasıl korktuk anlatamam kafayı yiyordum neredeyse allahtan artık tamamen geçti. hiç bi doktor neden olduğunu bulamadı ya alerji yada biyerden enfeksyon kapmış dediler en son . sonra egzama oldu yanakları alnı arada bir kırmızı kırmızı kabuk kabuk oluyo . yüzünde hala milialar var vücudunda da çıktı geçmiyor.geçecek diolar bekliyoruz hala geçmedi dün doktoru baktı tekrar baktı bir haftaya geçmezse mersol sürcez dedi . bide kafasında konak oldu . yani bizim cildimiz problemli biraz o yüzden napıcağımı şaşırıyorum .dün gittim eczaneden dünyanın parasını verdim mustela nın ürünlerini aldım konak şampuanı , egzamalı bebekler için özel nemlendiricisi ve vücut şampuanı . sebamed kullanıyodum o bile alerji yapabilir dediler. neyse bunlar iyi gelir inşallah

dakka 1 gol 1 yatağa koydu foş kaka yaptı.....altını temizledim tekrar..çığlık çığlık şua...dün gec 4,5 saat uyudu..gündüz uyudu ama çok değil....deli gibş uykusu var aslında...

o klasık deryacım yaaa bende koyuyordum once kusar komple ustunu degıstırırım sonra ayagını ceker gazı olur sonra bır bakarsın emzırme saatı gelmıs derken altını pısletmıs bır bakmısınkı gece bıtmıskafamçokkarıştı

gecmıs olsun gozdecım en kısa zamanda duzelır ınsallah denızcıgın cıldı..bencede cok takıntı yapma gecıcektır.cıltler cok hassas oldugu ıcın oluyordur.bızımde o beyaz sıvılce gıbı seylerden yuzunde vardı sımdı sadece bır tane kaldı sonra konak vardı gectı..yanı takıntı yapma hepsı gecıcek ınsallah:1hug:

kızlar sımdı benımkını emzırelı 3 saat oldu babası agzına tuta tuta emzıgı verdı sımdı yarım saattır agzında gozler gıttı...sızce alıp emzıreyımmı yoksa bırakayım dalsınmı?acmı kalırkı o zaman?cabuk soyleyın gariii:=)

Gözde anlattıklarının hepsi bizde de oldu canım hi. bişey yapmadık valla
isilik yani içi su dolu kabarcık gibi oldu pudra sürdüm,derisi soyuldu annem ve teyzem normal dediler bebe yağıyla nemlendirdim.konak oldu çok az hiç bişey yapmadık gecti kendiliğinden...
egzama gibi olan da öpmekten olabilir mi acaba?:jeyyar:

bence sende fazla kurcalama canım bunların hepsi normal bebek cildi tabiki hassas olacak ama sen bu kadar hassas olma.

arkadaşlar dikat edin ağzına burnuna kaçırmyı skın birkaç defa bende kullandım mecbur alınca..aman dikkat..astım olma riskide var..yutmasınlar solumasınlar skın..yanlarıda dökmeyin mesela..hazırlayıp getirin yanlarına..

tık

sağol canımcım artık takmamaya çalışıyorum . o bahsettiğim yaralar ilk çıktığında bi hastalıktan süphelendiler tedavisi falan olmayan .ömrümden ömür gitti o günler.hep allahım dermansız dert verme diye dua ettim . o yüzden şimdi egzama , milia , konak takmıyorum onları . hiç olmazsa biliyorum ki geçecek .ama dediğim gibi cildi çok hassas herşey alerji yapıyor . o yüzden dikkat etmeye çalışıyorum

al emzir canım hemen zaten uyuyakalır emerken büyük ihtimal rahat rahat daha uzun uyur.

evet deryacım onu bende duydum.onun ıcın boynu hafıf kızarınca dedıgım gıbı pamugu uzerıne dokup yedırıyorum sonra suruyoruma.s.

Duygu ilk emzik vediğin sıralar için ezilir "acaba boşuna çabalıyor acıkırmı ahh canım yaa nasıl da cuk cuk boş emiyor,boşuna yorulmasın yavrum ben en iyisi alayım bu emziği" falan diye aman bu noktaya gelirsen alıştıramazsın...bırak emsin kız dalsın çocuk.tosun olmuş zaten daha ne emzirecen

yok canım ya bizimki öyle değildi . bahsettiğim kabarcıklar nohut büyüklüğündeydi .hatta bazıları daha da büyük patladılar sonra içlerinden sarı sular aktı . yerleri yara gibi oldu . bir sürü testler yapıldı 5-6 ayrı doktor gördü hepsi ayrı bişey istedi.yavrum kan alınmaktan kevgire dönmüştü.soyulmada bebeklerin cildi pul pul soyulurmuş denizin sanki güneşten yanmış gibi katman halinde soyuldu el içleri ve ayak altları dahil olmak üzere bütün vücudu tamamen soyuldu . egzama da bildiğin egzama işte babasında var doktor kalıtsal dedi

ben olsamemziririm canım..sonra aç olduğu için uyanr zaten

:roflol:ay kızım ya sen oldurcen benı valla ..ya tosunum 30 gr falan zayıflarsa:roflol:zaten saatı geldıgını anladı suan emıyoooo:ecrin_bebek:

deryacım bızım kaderımız bu kuscak tabı uyutma benı dıyo ısteee.daha dogrusu uyutamıcan dıyooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…