Doğum yapmış olan anneler buraya....

ya ateş dedinizde bizimkinin hep kafasının yanları çok sıcak oluyor ateşini ölçtüğümüzde fazla çıkmıyorr...
birde boynumuzun altı iyice pişik olmuş önceden z.yağı iyi geliyordu şimdi etki etmiyor

bakalım deniyorum tavsiyenizi yatak odasındayız...ışık kapalı..tv kapalı...laptop açık...sevdan bir ateş çalıyo..bu aralar onunla sallarsam uyuyor hanfendi...

ben bepanthene sürüyorum bizimde koltuk altlarımız pişik oluyor kremi iyice yediriyorum kalıntı olmayacak şekilde boyundada ufak ufak başlamış yazın ne yapıcaz bilmiyorum

İŞte böyle benim cevaplarım bende birşey sorucam göğüslerinizi hala kaynamış su ve steril gazlı bezlemi temizliyorsunuz

canım ben hıc gogsumu gazlı bezle falan temızlemedım zaten bazen hergun bazen gun asırı banyo yapıyorum.onun dısında temızlemeye gerek yok dıye bılıyorum

ben hiç gazlı bezle falan silmedim,ilk başlar chicco göğs mendili kullanıyordum sıkıntı geldi bitiremedim bile altını sildim Aycanın o mendillerle bitince de başka bişey almadım
yani temizlemiyorum direk veriyorum.

:1hug:
canım benımde bebısın boynu pısık once kaynamıs suyla sılıyorum sonra pudrayı pamuga yedırıp boynuna suruyorum bır tek o gecırıyor kuru tutuyor..agzına burnuna kacmasın dıye pamuga dokuyorum...

canım bebişlerin kafasının yanları sıcak olurmuş okumuştum biyerde ama nedenini hatırlamıyorum.ama normal birşeymiş endişelenme . ben pişikleri için ve altına hep kantron yağı sürüyorum duymuşsundur belki hiç pişik olmadı deniz.

kızlar bebıslere ozel ası takvımı hangı sıte yapıyordu bılıyormusunuz?dogum tarıhı gırıyorduk bır sıtede verıyordu ama??

canım pudra iyi değil diyorlar hava aldırmadığı için . gözenekleri tıkıyormuş

ya emzik verip ayağınızda hafif sallayınca bayılmıyormu sizin kuzular?
Ayça alıştı artık ancak böyle uyuyor ben de rahat ediyorum valla.

benim minik bu gece uyumayacak saat 21 den beri uyuyor bu gece bana uyku yok galiba bende her gün duş alıyorum alamazsamda göğüslerimi yıkıyorum ve yıkadıktan sonra kaynamış ılımış içme suyuyla siliyorum demekki yapmaya gerek yok:) pamukçuk olmasından korkuyorum

canım pudra iyi değil diyorlar hava aldırmadığı için . gözenekleri tıkıyormuş

gozdecım onu duymadım ama pudra agıza burna kacmaması gerekıyor dıye duydum...
hepımız pudrayla buyumedıkmı?? allaha sukur sapasaglamız valla.ben sadece boynuna kullandım cokta memnun kaldım..bızım zamanımızda pısık kremımı vardı:bbo:

öyle canım hepimiz pudra ile büyüdük ama artık önermiyorlar.
internetten bi araştır istersen google a bebeklerde pudra kullanımı yaz birsürü şey çıkıyor
Anneler dikkat! Pudra kullanmayın - [ www.anneyiz.biz ] a.s.

pudra iyidir kızlar ya ben de gıdısına çok kullandım şimdide poposuna kullanıyoruz pişiği ve isiliği önlüyor hem de miss gibi kokuyor..Gözde belki öyle koysam Ayça da uyur ama ben skinleşsin diye azcık sallıyorum da.

niye en güvenilir ve ünlü markalar hala pudra üretiyor o zaman?
ona bakarsan uzmanlar sabunu ve şampuanı da skıncalı buluyor,e ne kullanalım koksun mu minikler?
ben bazen chicco şampuan bazen de saf antakya defne sabunuyla yıkıyorum Ayçayı,azcık gözleri yanıyor ama kimyasal bişey yok içinde sonçta.Pudra olarak da chicco kullanıyorum.

evet gozdecım gulun dedıgı gıbı pudra ıyıdır bencede..ben cok arastırdım ve okudum canım..tekrar okumama gerek yok.ama dedıgım gıbı bugune kadar herkesın pudrayla buyudugunu dusunursek nette yazanlar çürümüş oluyor...ben her yazılanada ınanmıyorum bu yuzden..
hos pudra super demıyorum ama gerektıgı zaman kullanmanın zararı olduguna ınanmıyorum.dedıgım gıbı ben sadece boynuna suruyorum ve hemen pısık gecıyor tavsıye ederım tabıkı kullanıp kullanmamak sıze kalmıs...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…