- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #2.301
İŞte böyle benim cevaplarım bende birşey sorucam göğüslerinizi hala kaynamış su ve steril gazlı bezlemi temizliyorsunuz
ya ateş dedinizde bizimkinin hep kafasının yanları çok sıcak oluyor ateşini ölçtüğümüzde fazla çıkmıyorr...
birde boynumuzun altı iyice pişik olmuş önceden z.yağı iyi geliyordu şimdi etki etmiyor
bakalım deniyorum tavsiyenizi yatak odasındayız...ışık kapalı..tv kapalı...laptop açık...sevdan bir ateş çalıyo..bu aralar onunla sallarsam uyuyor hanfendi...
ya ateş dedinizde bizimkinin hep kafasının yanları çok sıcak oluyor ateşini ölçtüğümüzde fazla çıkmıyorr...
birde boynumuzun altı iyice pişik olmuş önceden z.yağı iyi geliyordu şimdi etki etmiyor
:1hug:
canım benımde bebısın boynu pısık once kaynamıs suyla sılıyorum sonra pudrayı pamuga yedırıp boynuna suruyorum bır tek o gecırıyor kuru tutuyor..agzına burnuna kacmasın dıye pamuga dokuyorum...
canım pudra iyi değil diyorlar hava aldırmadığı için . gözenekleri tıkıyormuş
ya emzik verip ayağınızda hafif sallayınca bayılmıyormu sizin kuzular?
Ayça alıştı artık ancak böyle uyuyor ben de rahat ediyorum valla.
gozdecım onu duymadım ama pudra agıza burna kacmaması gerekıyor dıye duydum...
hepımız pudrayla buyumedıkmı?? allaha sukur sapasaglamız valla.ben sadece boynuna kullandım cokta memnun kaldım..bızım zamanımızda pısık kremımı vardı:bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?