- 1 Ekim 2007
- 7.619
- 185
- 698
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #2.341
sormak ıstedıgım o kadar cok soru varkı ama hep unutuyorum
1 gun ıcınde kac saatte bır altını alıyorsunuz?ben 3 saatte bır falan alıyorum ama tabıkı kaka yaparsa hemen alıyorum.
2 carsafları sılkelıyorum demıssınız bebısın yattıgı yerınmı?ben hıc sılkelemıyorum sadece havalandırıyorum.haftada bır bazen ıkı kere degsıtırıyorum...
3 emzık verenler bır kere emdı dıyelım bıraktı sonra onu kaynatmak mı gerekır?ben sıcak suyla yıkayıp verıyorum..
4 gun ıcınde atesını olcuyorum 36.7 36.8 37.0 gıbı cıkıyor.ıyımı?36.7 ıse mesela dusukmu usuyormu demek yanı?
5 emzırdıkten sonra mesela 10 dak tuttunuz gazı cıkmadı ozaman yatırıyormusunuz?gazı yokmu demek yanı?
daha bır suru var ama aklıma gelmıyor suankafamçokkarıştı
cevaplarsanız cok sevınırım arkadaslara.s.
kızlar benım oglum altını alırken yada ben ters bır taraftayken hep tepeden gerıye dogru bakıyor.o tarafa dogru cevırdıgımde bu sefer ters yone tepeden bakmaya baslıyor.altını alırkende mesela tv ters yondeyse kafayı kaldırıp tepeden ızlıor.sızın bebıslerde yapıyormu boyle.korkuyorum gozlerı bozulcak dıye.
canım benimkide bazen 3 gibi uyuyordumirmirmirmir genelikle uyumadığı zamanda tv açık olurdu bazende ışığımız... önce bunları kapatıp ortamı sessizleştimekle denedim ama tabi pat die olmadı...süprizzzzzönce 2.30 du 2 di derkedn böyle böyle 1 de yatmaya alıştırdımbi mesala internette bi yerde okumuştum... her gece aynı şeyleri alışkanlık haline getirin diye mesala kısık sesle nini söylemek gibi...ayakta hafif hafif sallayarak falan..vs.. alışkanlıklar ama biraz sabretmemizde lazım tabi hemen alışkanlık kazanmıyor 1 aydır çabalıyorum ben gece gündüzü ayırtmak için.. şakkıdıtabii bazı bebeklerede uğraşsanda olmuyo bazende kendi haline bırakmakta lazım..stres yapmamak lazım başlarda çok stresliydim ama sonra saldım gitti kendimi cnmm işte böylee...-tatlicadiarzu-:1hug:
arkadaşlar size bişey sorucam.dün kızım aşı oldu.biri koldan,diğeri bacaktan.aşıya gitmeden yarım saat önce kızıma yarım fitil koymuştum.ve dünden beri kızım devamlı uyuyo.sadece karnı acıkınca kalkıyo,sonra yine uyuyo.bu aşınınmı,fitilinmi etkisi.sizdede böyle olmuşmuydu
Slm.herkese umarım bütün bebişler iyidir,benimki şimdi uyuyor ama heran uyanabilir valla kıırdanıp duruyo yattığından beri dünde kabızdı sabah ıkına ıkına bi hal oldu yavrum şimdi çok rahat değil ya şu gazı bi geçse zil takıp oynayacağım valla:))Kızlar siz iş filan yapmaya vakit bulabiliyormusunuz ben hiçbişey yapamıyorum bu uyuduğunda biraz mutfağı falan topluyorum eşim gelincede yemek yapıyorum tabi pratik şeyler onun dışında hiç temizlik falan yapamıyorum çok zormuş böyle yalnız olmak ya
günaydın kızlarr ben sırtımdan muzdaribim gene ancak kalkabildim kızın altını değiştim yedirdim yatırdım kociş kahvaltı hazırladı sağolsun yedimde bi bakiim size dedim dün benim zilli hiç durmadı mahvetti bizi gece de 2 de yattı ooooooooooffffffffffffffffffffffffff oofffffff
bide benim kız dün 5. gündü kakasını yapmıyordu akşam üstü dişçiye gittim eşim baktı minik kuşuma 1 saat kadar kaldım dişçide ordan kuaföre geçtim hazır çıkmışken kaş vs aldırayım diye eve geldim kız uyuyor hemen sofrayı hazırladık büyük kızımla yemeye başladık benim kız anne kardeşim bir pırtladı altına yaptı galiba koktu dedi bende saf saf o kakasını yapmıyor ama bugünde yapmazsa bakıcam dr aricam dedim zeytin yağı verdiğim halde yapmıyordu neyse yemekten kalkmaya yakın minik kuşum ağlamaya başladı hemen koştum kucağıma alıp emzirmeye başladım bi baktım gerçekten kokuyor sevinçle açtım altını kakasını yapmıştır diye bir de ne göreyimmm abooooooooooowwwwwwwwww sırtına kadar çıkmış 1 haftalık yapmış yani ay sil sil geçmedi valla sonra yıkadık onu aşıdan sonra 4.gündü zaten bu gün yapacaktım banyosunu ama mecburen yıkadık yanii benim kız bir yaptı pir yaptııı:roflol::roflol:
1 gun ıcınde kac saatte bır altını alıyorsunuz?ben 3 saatte bır falan alıyorum ama tabıkı kaka yaparsa hemen alıyorum.
2 carsafları sılkelıyorum demıssınız bebısın yattıgı yerınmı?ben hıc sılkelemıyorum sadece havalandırıyorum.haftada bır bazen ıkı kere degsıtırıyorum...
3 emzık verenler bır kere emdı dıyelım bıraktı sonra onu kaynatmak mı gerekır?ben sıcak suyla yıkayıp verıyorum..
4 gun ıcınde atesını olcuyorum 36.7 36.8 37.0 gıbı cıkıyor.ıyımı?36.7 ıse mesela dusukmu usuyormu demek yanı?
5 emzırdıkten sonra mesela 10 dak tuttunuz gazı cıkmadı ozaman yatırıyormusunuz?gazı yokmu demek yanı?
Hİcran insan ne kadar çok seviniyor mutlu oluyor dimi bende de aynı dert var hayatımda hiç aklıma helmezdi mok görünce:roflol: bu kadar çok mutlu olacağımı :roflol: demek senimnki 5 gün yapmadı kakasını haaaa, ben 24 ssaaati geçince kulak pamuğuna zeytinyağı formulunu uyguluyorum o zaman bende bırakayım 2 gün - gün neyse kendi yapsın kakasını yavrum. 5 gün çok değilmi:uhm: hicrancım
benim kızda öle oldu canım merak etme çok ağlıyorlar ya hırpalandılar fitilde rahatlık verdi sanırım bende aşıya gitmeden 1 saat önce vermiştim 6 saat sonra gene verdim nolur nolmaz diye hep yattı benimkide yatmayınca bir dert yatınca da merak edip tedirgin oluyoruz o da ayrı dert biz de hiç bişey beğenmiyoz be yaww:roflol:
kız ne oynuyon çocuğun orasıyla burasıyla, hergün kaka yapmayabilir canım bence her defasında zeytinyağı uygulama kendi ıkınıp çıkmayı öğrensin kasları gelişsin.Benim kız da gün aşırı çıkıyor tuvalete hiç bişey denemedim şimdiye kadar,her gün çıkmazsa aynen Hicranın kız gibi beline kadar dolduruyor,bacak kenarkarından dışarı taşıyor.Ay valla ben çıkmış gibi rahatlıyorum o zaman.hihoyyytHİcran insan ne kadar çok seviniyor mutlu oluyor dimi bende de aynı dert var hayatımda hiç aklıma helmezdi mok görünce:roflol: bu kadar çok mutlu olacağımı :roflol: demek senimnki 5 gün yapmadı kakasını haaaa, ben 24 ssaaati geçince kulak pamuğuna zeytinyağı formulunu uyguluyorum o zaman bende bırakayım 2 gün - gün neyse kendi yapsın kakasını yavrum. 5 gün çok değilmi:uhm: hicrancım
ya mümkün olduğunca zeytinyaı falan vermeyin bence ağır gelmez mi?Bırakın ıkınsın minikler.Bir de kaka yapma saatlerini biliyorsanız (benimki mesela genelde akşamları yapar )veya bebişler ıkınmaya başlayınca altını açın ve biraz açık kalmasına izin verin daha rahat ve çabuk yapıyorlar.Tabi yaparken hemen yetişip altına bezi iyi tutmanız lazım,yoksa koltuklarınızda kocaman yeşil bir lekeyle başbaşa kalabilirsiniz.şakkıdıcanım ben bir gün değil bir gün zeytinyağı verdim ama yapmadı dr sordum 1 hafta yapmayabilir kabız değildir o merak etme dedi normal dedi ben genede tedirgindim ateş için fitil verdiğimde fitili az biraz kaka yaparak attı 2 defasında dışarı bende demekki kabız değil dedim yanii bekledim ve yağ vermeye devam ettim ama dün akşam göl oldu göllll valla bende mok görünce sevineceğimi rüyamda görsem inanmazdımm:roflol:
kız ne oynuyon çocuğun orasıyla burasıyla, hergün kaka yapmayabilir canım bence her defasında zeytinyağı uygulama kendi ıkınıp çıkmayı öğrensin kasları gelişsin.Benim kız da gün aşırı çıkıyor tuvalete hiç bişey denemedim şimdiye kadar,her gün çıkmazsa aynen Hicranın kız gibi beline kadar dolduruyor,bacak kenarkarından dışarı taşıyor.Ay valla ben çıkmış gibi rahatlıyorum o zaman.hihoyyyt
ya mümkün olduğunca zeytinyaı falan vermeyin bence ağır gelmez mi?Bırakın ıkınsın minikler.Bir de kaka yapma saatlerini biliyorsanız (benimki mesela genelde akşamları yapar )veya bebişler ıkınmaya başlayınca altını açın ve biraz açık kalmasına izin verin daha rahat ve çabuk yapıyorlar.Tabi yaparken hemen yetişip altına bezi iyi tutmanız lazım,yoksa koltuklarınızda kocaman yeşil bir lekeyle başbaşa kalabilirsiniz.şakkıdı
kızlar herkese merhaba
oğluşumu aşıya götürdüm fitilde verdim uyuyo şimdi tontiş
yaa bugün sağlık ocağında sinirden kududrm fitil oluyourm su herseyi bilen karılara(afedersiniz biraz kaba oldu).kadının biri egemen için bana yok bu cocugun kafası yamuk sırtüstü yatımıyomusun hep yan yatırmadedi yaa kusuyo sırtüstü yatırmıyorum cocuk tıkanıyo dr yan yatır hep dedi diyorum yokkk kendi daha iyi biliyo hala sırtüstü yatır bisey olmaz diyor bak benim kini n kafasına diyo .ya insan doğru düzgün söyler yoksa sussun
döndüm kafamı oda gitti yanımdanklava: klava: klava:
arkadaslar cevaplarınız ıcın tesk ederım..zaten benımkı emzıgı gunde bır kere oda zorla aldıgı ıcın demekkı cok sorun yok..bezıde azmı degısıtırıyorum dıyorum herkes 3 saatte bır degıstırıyormus ona sevındım..
bızde asımızı olduk bugun 5lı karma ve verem ıkısıde saglık ocagı vurdu..koldan olan derı altına vuruldugu ıcın mahfoldu oglum tabı bende.nasıl bır aglamak omrumden omur gıttı..2.5 aylık olcak nerdeyse hıc boyle agladıgını gormedım oglumun.bırde ıkı damla kan geldı.dahada beter oldum.ama saglıgı ıcın sart ıste allah acılarını gostermesın.anne olmak ne zormus kızlar ya.ınsanın bu kadarmı canı yanar ıcı acır.benım annem rahmetlı oldu 2004 senesınde.sımdı onu o kadar cok arıyorum ozluyorum ve arıyorumkısenağlama.genc kızken yaptıgımız hatalar dıl bır karıs cevap vermeler...dusunuyorumda sımdı bu buyucek bu kadar emegıne doncek bana bır karıs cevap vercek nasıl acırkı ıcım..ah anacım keske sımdı yasasa egılsem ayaklarına desemkı benı affet anne senı kırdıgım her soz her davranıs ıcın..annelerınızın kıymetını bılın kızlar.yoklukları o kadar acı ve zorkı..allah anacıgıma yattıgı yerde huzur versın..evlatlarımızı bıze bagıslasın acılarını gostermesın mubarek cuma gunu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?