- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #2.361
Merhaba bayanlar...
yarın bızımde bebısın kontrolu ve asılarımız var..
ayrıca benım de ayakgımda kucuk bır operasyon olucak.. tırnak batması var ayak bas parmagımda baya ılerledı kesıleck mıs kenarı.. benneyaptımki
nasıl olcak bılmıyorum 3 gun topallarsın sonra gecer dedı doktor ama etraftan da duyuyorum kesmesı uyusuyormus zatende pansumanları
cok can yakıyormus o gazlı bezın yapışması fılann.. kafamçokkarıştı
annecm ya canımda cok kıymetlı degıldır ama yaklasık 1 aydır cekıyorum zaten bu durumu ve kac kere uzerıne basıldı bır yerlere vurdum
cok canım yandı ama ne bılım o gazlı bez yapışmasını ıyı bılıyorum.. benneyaptımki sızın boyle bır gecmsınız oldumu tırnak batması ıle ılgılı... ?:çok üzgünüm:
La havle ! ne demek o ya senınkının kafasına bak yamuk benımkıne bak duzgun..
kafasına bı tane patlatsaydın karının onunkıde yamulsaydı töbe yaa.. :1closedeyes:
arkadaslar cevaplarınız ıcın tesk ederım..zaten benımkı emzıgı gunde bır kere oda zorla aldıgı ıcın demekkı cok sorun yok..bezıde azmı degısıtırıyorum dıyorum herkes 3 saatte bır degıstırıyormus ona sevındım..
bızde asımızı olduk bugun 5lı karma ve verem ıkısıde saglık ocagı vurdu..koldan olan derı altına vuruldugu ıcın mahfoldu oglum tabı bende.nasıl bır aglamak omrumden omur gıttı..2.5 aylık olcak nerdeyse hıc boyle agladıgını gormedım oglumun.bırde ıkı damla kan geldı.dahada beter oldum.ama saglıgı ıcın sart ıste allah acılarını gostermesın.anne olmak ne zormus kızlar ya.ınsanın bu kadarmı canı yanar ıcı acır.benım annem rahmetlı oldu 2004 senesınde.sımdı onu o kadar cok arıyorum ozluyorum ve arıyorumkısenağlama.genc kızken yaptıgımız hatalar dıl bır karıs cevap vermeler...dusunuyorumda sımdı bu buyucek bu kadar emegıne doncek bana bır karıs cevap vercek nasıl acırkı ıcım..ah anacım keske sımdı yasasa egılsem ayaklarına desemkı benı affet anne senı kırdıgım her soz her davranıs ıcın..annelerınızın kıymetını bılın kızlar.yoklukları o kadar acı ve zorkı..allah anacıgıma yattıgı yerde huzur versın..evlatlarımızı bıze bagıslasın acılarını gostermesın mubarek cuma gunu..
arkadaslar cevaplarınız ıcın tesk ederım..zaten benımkı emzıgı gunde bır kere oda zorla aldıgı ıcın demekkı cok sorun yok..bezıde azmı degısıtırıyorum dıyorum herkes 3 saatte bır degıstırıyormus ona sevındım..
bızde asımızı olduk bugun 5lı karma ve verem ıkısıde saglık ocagı vurdu..koldan olan derı altına vuruldugu ıcın mahfoldu oglum tabı bende.nasıl bır aglamak omrumden omur gıttı..2.5 aylık olcak nerdeyse hıc boyle agladıgını gormedım oglumun.bırde ıkı damla kan geldı.dahada beter oldum.ama saglıgı ıcın sart ıste allah acılarını gostermesın.anne olmak ne zormus kızlar ya.ınsanın bu kadarmı canı yanar ıcı acır.benım annem rahmetlı oldu 2004 senesınde.sımdı onu o kadar cok arıyorum ozluyorum ve arıyorumkısenağlama.genc kızken yaptıgımız hatalar dıl bır karıs cevap vermeler...dusunuyorumda sımdı bu buyucek bu kadar emegıne doncek bana bır karıs cevap vercek nasıl acırkı ıcım..ah anacım keske sımdı yasasa egılsem ayaklarına desemkı benı affet anne senı kırdıgım her soz her davranıs ıcın..annelerınızın kıymetını bılın kızlar.yoklukları o kadar acı ve zorkı..allah anacıgıma yattıgı yerde huzur versın..evlatlarımızı bıze bagıslasın acılarını gostermesın mubarek cuma gunu..
yok canım ya bizimki öyle değildi . bahsettiğim kabarcıklar nohut büyüklüğündeydi .hatta bazıları daha da büyük patladılar sonra içlerinden sarı sular aktı . yerleri yara gibi oldu . bir sürü testler yapıldı 5-6 ayrı doktor gördü hepsi ayrı bişey istedi.yavrum kan alınmaktan kevgire dönmüştü.soyulmada bebeklerin cildi pul pul soyulurmuş denizin sanki güneşten yanmış gibi katman halinde soyuldu el içleri ve ayak altları dahil olmak üzere bütün vücudu tamamen soyuldu . egzama da bildiğin egzama işte babasında var doktor kalıtsal dedi
Merhaba bayanlar...
yarın bızımde bebısın kontrolu ve asılarımız var..
ayrıca benım de ayakgımda kucuk bır operasyon olucak.. tırnak batması var ayak bas parmagımda baya ılerledı kesıleck mıs kenarı.. benneyaptımki
nasıl olcak bılmıyorum 3 gun topallarsın sonra gecer dedı doktor ama etraftan da duyuyorum kesmesı uyusuyormus zatende pansumanları
cok can yakıyormus o gazlı bezın yapışması fılann.. kafamçokkarıştı
annecm ya canımda cok kıymetlı degıldır ama yaklasık 1 aydır cekıyorum zaten bu durumu ve kac kere uzerıne basıldı bır yerlere vurdum
cok canım yandı ama ne bılım o gazlı bez yapışmasını ıyı bılıyorum.. benneyaptımki sızın boyle bır gecmsınız oldumu tırnak batması ıle ılgılı... ?:çok üzgünüm:
Canım ben 20 gün önce dediğin tırnak batmasından dolayı acıbadem hastanesine gittim,genel cerrahi bakıyor bu işlere.Adam benim tırnağımı bir güzel kesti, iltahapı akıttı acımadı. sonra sardı falan birde antibiyotik verdi aksef diye, bactroban krem verdi ama ben düzenli kullanmadığım için malesef geçmedi.Diiğer tırnaklara bulaşıyor dikkat et, benim 5 tırnağımda daha oldu ama sonra ilaçları düzenli kullandım geçti hele bactroban hemen etki ediyor.İhmal etme süt veren annelerde enfeksiyon olmamalıymış... Ben ihmal ettim diğerleriylede uğraştım.
ay ya bırısının olduguna sevındım mı desem uzuldum mu desem bılemedım ama..
gecmıs olsun nasıl kesım ıslemı? kımı zaman tırnak komple cekılıyormus senınkıde benımkının gerektıgı gıbı kenarı kesılmıs sanırım degıl mı ? tamamen uyusmus oluyormu keserlerken ne kadar zaman sonra ayakkabı gıyebıldın ? ben genel cerrahı doktoruna gosterdım hatta o gun yapılcaktı ıslem fıyattan dolayı vazgecttım baska hastanede yaptırırız dedım esıme o yuzden kaldı.. bactrobanı eczacı soyledı bana gecıcı olarak kull. ıcın surdum ama duzenlı degıl yınede o tırnak kesılmedıkce sorun gıtmez ancak dedıgın gıbı kesıldıkten sonra surulmelı.. sargı bezının yapışması oldumu sende de ?
canım ağlattın beni...Allah annene rahmet eylesin mekanı cennet olsun, o sana kırılmamıştır üzülme. Anne o...
O kadar iyibir ders verdin ki bana.. ben hala çat çat cvp veriyorum anneme..ah salak kafam yaa...sinirlerime hakim olamıyorum bazen agresifleşiyorum nazım bir ona geçiyor..
bir daha senin dediklerin kulağıma küpe olacak...
kızlar herkese merhaba
oğluşumu aşıya götürdüm fitilde verdim uyuyo şimdi tontiş
yaa bugün sağlık ocağında sinirden kududrm fitil oluyourm su herseyi bilen karılara(afedersiniz biraz kaba oldu).kadının biri egemen için bana yok bu cocugun kafası yamuk sırtüstü yatımıyomusun hep yan yatırmadedi yaa kusuyo sırtüstü yatırmıyorum cocuk tıkanıyo dr yan yatır hep dedi diyorum yokkk kendi daha iyi biliyo hala sırtüstü yatır bisey olmaz diyor bak benim kini n kafasına diyo .ya insan doğru düzgün söyler yoksa sussun
döndüm kafamı oda gitti yanımdanklava: klava: klava:
ah duygu ne yaptın öyle açtın hepimizin çeşmelerini Allah sabır versin mekanı cennet olsun inşalah
bende seda gibi düşünüyorum kırılmamıştır annecin sana dünyada koşulsuz seven baska kim var ki
hepimiz aynı hataalrı yapıyoruz bazen kendime kızıyorum kaynanam kırılmasın yanlış anlamasın diye kasıyorum kendimi ama zaman zaman aynı özeni anneciğime göstermediğimi farkediyorum
Canım ben sağlık ocağına gittiğimde yüzünü tülbentle kapatıyorumm.hem nefes değmesin diye hemde ne gerek var ayy bakim bi vss. diyen kişilere göstermeyee
ayrıca ne sinirleniyorsun cahilin tekiymiş konuşma tarzından belli zaten
hıı evet haklısın şekil olsun diye böyle yapıyorum deseydinn-tatlicadiarzu-
Allah ailene uzun ömürler versin, Anneninde mekanı cennet olsun canım
Allah gecinden versin düşünmek bile istemiyorumm,ben annemin tırnağı bile olamamm
Aşı olurken neden kanadı hemşirenin elimi iyi değildi acaba?
Kızlar benim kızımın başı konak oldu bugün banyo yaptırdık, başını tarakla epey temizledim aman ne zevkliymiş temizlemek insanın içi rahatlıyor bebeğinin kafası hava aldıkça :)) tarak elimde geziyorum valla :)))
Ama bıgıldağını olduğu yeri bastıramıyorum bastıramayıncada orası kaldı acaba taramakla zedelenir mi bıngıldak?
duygucum öncelikle çok geçmiş olsun bebişine bizimkide haftaya şimdiden tırsıyorum çünkü benim oğlan bi ağlamaya başladımı ortalığı inletiyo umarım bizde hayırlısıyla atlatırız..Bu arada yazdığın yazı beni ağlattı bende annemden ayrıyım şükürler olsun hayatta ama onu hiç göremiyorum desem yeridir,geçenlerde annem telefonda bana tabiri caizse 40 yılda bi anca görüşüyoruz heralde ölümüze gelirsin dedi nasıl gücüme gitti nasıl üzüldüm anlatamam,gitmeye kalksam 12 saat yol zaten oğlum çok küçük olduğu için eşim müsade etmiyo sanki bi kapana kısıldım kaldım evlenmeden önce annemle ne kadar çok kavga etmiştim gidicem bu evden diye gittim o evden ama şimdi o ettiğim laflar için o kadar çok pişmanımki annemin değerini şimdi çok daha iyi anlıyorum,başın sağolsun tekrardan dediğin gibi Allah ım evlatlarımızın acılarını yaşatmasın bizlere:Saruboceq:
sedacım korkma hıc bırsey olmaz daha oncede bıngıldakla ılgılı yazmıstım ama bak sunu oku ıcın rahat etsın.
bebek.com: Bıngıldağa dokunmak bebeğin beynine zarar verir mi?
Uzm. Dr. Selase Koç Sansar: Çok sert bir darbe almadıkça bıngıldağa dokunmanın bebeğe hiçbir zararı yoktur. Bıngıldak sanıldığı kadar hassas ve az korunaklı bir bölge değildir. Çok ağır bir darbe olmadıkça hafif çarpma türü darbelerde hasar görmez.
canım doktorun soyadı çok betermiş yaa :)) soyada takıldım ben :))
selıncım sende yazmısın fıtıl verdım dıye ben vermedımde vermem gerekıyormu?fıtılın adı ne verdıgınız?bu arada sana selınmı dıyelım mehtapmı canım?daha once yazmıstın ya:=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?