Doğum yapmış olan anneler buraya....

Geçmiş olsun betülcüm bendede var aynı sorun şu ana kadar bi kere gittim dr.a ondada antibiyotik kullanmıştım ama benimde 10 gündür falan berbat durumdaydı tırnak içe acaip gömülmüş sızlamasıda bi o kadar kötüydü bende dün kendi yöntemlerimle hallettim çıkardım o baran yeri çok kanadı ama şimdi rahatladım tabi sen mutlaka dr.a yaptır bikaç günde hiç bişeyin kalmaza.s

çok tesekkurler seda, yarın bakalım kestırelımde kurtulalım barı benımkıde sısmıs durumda baya dedıgın gıbı tırnagın kenarı gomulmus durumda.. gecmıs olsun sanada..

Canım benim uçakla giderim ama havaalanı yok işte ne burda nede afyonda ben afyonluyum o çok sıkıntı bakalım eşim işlerini halledebilirse belki arabayla falan gitme imkanımız olur zaten annemin o sözlerinden sonra hergün içim içimi yiyo

aayy bende cok ugrastım ara ara denedım hanı keseyım batan yerı dıye en son seferde sıktım dısımı acısana dayanarak keserek bı yere kadar geldım ama en son noktaya ulasamadm artık.. ve durum daha da kotu oldu cunku yuvarlak kesmısım bu sefer daha cok ıce gomuldu keske hıc dokunmasaymısım.. sen nasıls hallettın kestın mı tamamen boydan kesılıyor batan yer sen nasıl neyle kestın kı ya :) sımdı nasıl sıslık fılan ındıımı tamamen mı gectı ? sana da gecmıs olsun canım..

rica ederim...
gülşahın dediğini bende yapmıştım doktor çok kızdı yumuşak dokuyu zedelemişsin daha kötü olmuş dedi.Oynama derim ben.

betül çok geçmiş olsun cok zor tırnak batması
bizde de aynı dert var ama eşimde
ikna edemiyorum dr a gitmeye şirketteki kıytırık dr a göstermiş çok bişey yok demiş
ama bas parmagı nerdeyse iki katı oldu mor kenarı ve hergün kanlı corapla geri dönüyo ama cok bişey yokmuş olsa nasıl olurdu merak ediyorumm. bu erkekler neden bu kadar korkr dr dan anlamıyorum :uhm:

bana doktor ates yapcagını zannetmıyorum ama agrı yapabılır dedı
evde tylol surup var vereyımmı sımdı acaba

duygucum fitilin prospektüsünde aşı sonrası reaksiyonlarında kullanılır yazıyodu
tylol şurubu bilmiyorum bence maili falan varsa deryaya sor

canım ateşi çıkarsa ver bence, hem aşı ateş yaptımı yapmadımı anlamış olursun böylece diğer aşılarda daha rahat olursun.Gece saat başı ateşini ölç.37,5 oldumu ver ilacını.

ya benımkıde oyle ıste morarmıs sısmıs durumda ama nasıl hergun ayakkabı gıyıyor pekı ıskence yaa..:1no2:
ben arada dısarı cıkarken gıyıyorum da nerdeyse carpık yurumeye baslıcam artık belkıde carpık yuruyorumdur o acımasın dıye ıyıce tuhaf basıyor ınsan ama acıyor tabı yıne.. bence esın mutlaka doktora gıtmelı ılerı safhada tırnak komple cekılıyor haberı olsun :)
ıstersen ınternetten de arastırsın ordada yazıyor.. benım esımde olsaydı benım kadar hayatta beklemezdı dun aksamda soyledım ona sen asla dayanamazdın dedım.. canının tatlılıgından degıl ama cok sınırlenır boyle seylere hanı dıs agrısıdır fılan cok sınrılı olur o zamanlar :)) o yuzden o her gun ayakkabı gıyerek hayatta dayanamazdı senın esın nasıl yapıyor anlamadım.. bence ıkna et esını kısa yoldan kurtulsun..
sizede gecmıs olsun canım..

sağol cnm keske ikna olsa ama direniyo tırnagı cekerler diye gitmiyo zaten .kendisi üniv. deyken trafik kazası gecirdi 40 cm platin vardı bacağında sonra cıkattı falan hastanelerde cok kaldı şimdide dr dan hastanden nefret ediyo işte.böyle hergün cekmektense bikez cekersin acı diyorum ama nafile sıkıysa sen gitte cektir diyo bende hava atıyorum ben doğum yapmış kadınım cnalı canlı bebişi gördüm düyorum sırnaşık şey

ayy cok gecmıs olsun esıne
o zaman anlıyorum onu ama yınede hergun cekmekten se dedıgın gıbı..
valla bızım de elımıze koz gectı hee dogum yapmakta ınsanın gogsunu kabartıyor gercekten... kaydirigubbakcemile3

kızlar yaa, benim yardımcım geldi bugün nazlıyı yıkadık da, kadın sinüzit olmuştu sesi kısıktı grip değilim dedi ama sinüzit griplilerde olmaz mı? yada grip olunca azmaz mı? ben hep sinüzitim falan dedi ama... off bak şimdi kafama takacak ciddi bişey buldum ya nazlıya geçtiyse?

seda o kadar da kolay gecıcegını sanmıyorum fazla yaklasmadıysa opmedıyse fılan..
sen bol c vıtamını tuketmeye calıs bebıs te dırenclı olsun portakal mandalına lımon kıvı vs tuket..

sedacım geçenlerde bende grip oldum ilk işim maske almak oldu eczaneden, grip hava ylu ile geçtiği için yardımcın bir daha ki sefere maske taksın, bir kereden bulaşmaz sanırım aksırıp tiksirmedi ise, ama aksırıp tiksirdi ise bulaşmaış olabilir sen betülün dedği gibi kendin c vitaminine yüklenki sütüne geçsin. üzme kendini içini ferah tut. bak bana benim oğluşumun sağ böbreği diğerine göre büyükmüş allah dermansız dert vermesin. üzme kendini.a.s.

sinüzit bulaşır yani öyle mi ((
hapşurmadı, tıksırmadı sadece sesi çok kısıktı doktor sinüzit demiş.
ama gripten dolayımı sinüzit oldu acaba? grip gibi değildi ama offff allah başka hastalık vermesin ama bebeğim daha çok küçük ne olur bişey olmasın...

sedacım sinüzit soğuk algınlığı veya allerjik bir atak sonucunda fazla miktarda mukus salgılanması ile ortaya çıkan bır hastalık dayımdan bılıyorum cok cektı hatta en sonunda antıbıyotık ve cerrahı mudale ıle kurtuldu canım.senı uzmek ıstemem ama sen yınede dıkkat et ve aytenın dedıgı gıbı maske kullanmasını soyle canım..allah korusun bebıslerımızı daha cok kucukler cunku..

Sinüzit virüs, bakteri veya mantar enfeksiyonundan, veya bir alerjiden ileri gelebilir. İltihaplanma çeperlerin şişerek burna giden küçük açıklıkların kapanmasına neden olur, bu da sinüslerin normal şekilde boşaltılmasını engeller. Sümük ve salgıların boşluklarda birikmesi bunları daha fazla enfeksiyon üremesi için ideal bir ortam haline getirir. Sinüzit genellikle bir soğuk algınlığının ardından gerçekleşir.
Sinüzitin kendisi genellikle bulaşıcı değildir, fakat enfeksiyona neden olan başka koşullar bulaşıcı olabilir. Sarı -yeşil burun salgısı temas ettikleri kişilerin de mikrop kapmasına neden olabilir

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…