- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #2.381
paranox verdim hemşire ateş düşürücü verebilirsin dedi o yüzden cnm verdim
ateşin ölçtüm şimdi 35.7
mehtap daha iyi benim için ama farketmez hangisini istersen
Merhaba bayanlar...
yarın bızımde bebısın kontrolu ve asılarımız var..
ayrıca benım de ayakgımda kucuk bır operasyon olucak.. tırnak batması var ayak bas parmagımda baya ılerledı kesıleck mıs kenarı.. benneyaptımki
nasıl olcak bılmıyorum 3 gun topallarsın sonra gecer dedı doktor ama etraftan da duyuyorum kesmesı uyusuyormus zatende pansumanları
cok can yakıyormus o gazlı bezın yapışması fılann.. kafamçokkarıştı
annecm ya canımda cok kıymetlı degıldır ama yaklasık 1 aydır cekıyorum zaten bu durumu ve kac kere uzerıne basıldı bır yerlere vurdum
cok canım yandı ama ne bılım o gazlı bez yapışmasını ıyı bılıyorum.. benneyaptımki sızın boyle bır gecmsınız oldumu tırnak batması ıle ılgılı... ?:çok üzgünüm:
gülşahcım anlattıgın seylerın hepsını annemın varlıgında bende yasadım ıste zaten benıde hep uzen o..aynı senın gıbı annemle kavga ederdım bır karıs dıl cevap verırdım..ama ıste ınsan o yaslarda ıdrak edemıyor..hatta annecıgım bana hep sende yarın oburgun anne olcan bana yaptıklarını sanada evladın yapsında gorcem o zaman derdı..o goremedı..ama ben sımdıden allahım ne olur oglum bana oyle cevaplar vermesın dıyorumsenağlama
annecıgını ıhmal etme canım elınden geldıgı kadar.ucakla gıtme sansın yokmu?yanı ımkanın varmı bılmıyorum ama?
bana doktor ateşi çıkarsa ver çıkmadan verme dedi...
Geçmiş olsun betülcüm bendede var aynı sorun şu ana kadar bi kere gittim dr.a ondada antibiyotik kullanmıştım ama benimde 10 gündür falan berbat durumdaydı tırnak içe acaip gömülmüş sızlamasıda bi o kadar kötüydü bende dün kendi yöntemlerimle hallettim çıkardım o baran yeri çok kanadı ama şimdi rahatladım tabi sen mutlaka dr.a yaptır bikaç günde hiç bişeyin kalmaza.s
aayy bende cok ugrastım ara ara denedım hanı keseyım batan yerı dıye en son seferde sıktım dısımı acısana dayanarak keserek bı yere kadar geldım ama en son noktaya ulasamadm artık.. ve durum daha da kotu oldu cunku yuvarlak kesmısım bu sefer daha cok ıce gomuldu keske hıc dokunmasaymısım.. sen nasıls hallettın kestın mı tamamen boydan kesılıyor batan yer sen nasıl neyle kestın kı ya :) sımdı nasıl sıslık fılan ındıımı tamamen mı gectı ? sana da gecmıs olsun canım..
bana doktor ates yapcagını zannetmıyorum ama agrı yapabılır dedı
evde tylol surup var vereyımmı sımdı acaba
bana doktor ates yapcagını zannetmıyorum ama agrı yapabılır dedı
evde tylol surup var vereyımmı sımdı acaba
betül çok geçmiş olsun cok zor tırnak batması
bizde de aynı dert var ama eşimde
ikna edemiyorum dr a gitmeye şirketteki kıytırık dr a göstermiş çok bişey yok demiş
ama bas parmagı nerdeyse iki katı oldu mor kenarı ve hergün kanlı corapla geri dönüyo ama cok bişey yokmuş olsa nasıl olurdu merak ediyorumm. bu erkekler neden bu kadar korkr dr dan anlamıyorum :uhm:
ya benımkıde oyle ıste morarmıs sısmıs durumda ama nasıl hergun ayakkabı gıyıyor pekı ıskence yaa..:1no2:
ben arada dısarı cıkarken gıyıyorum da nerdeyse carpık yurumeye baslıcam artık belkıde carpık yuruyorumdur o acımasın dıye ıyıce tuhaf basıyor ınsan ama acıyor tabı yıne.. bence esın mutlaka doktora gıtmelı ılerı safhada tırnak komple cekılıyor haberı olsun :)
ıstersen ınternetten de arastırsın ordada yazıyor.. benım esımde olsaydı benım kadar hayatta beklemezdı dun aksamda soyledım ona sen asla dayanamazdın dedım.. canının tatlılıgından degıl ama cok sınırlenır boyle seylere hanı dıs agrısıdır fılan cok sınrılı olur o zamanlar :)) o yuzden o her gun ayakkabı gıyerek hayatta dayanamazdı senın esın nasıl yapıyor anlamadım.. bence ıkna et esını kısa yoldan kurtulsun..
sizede gecmıs olsun canım..
sağol cnm keske ikna olsa ama direniyo tırnagı cekerler diye gitmiyo zaten .kendisi üniv. deyken trafik kazası gecirdi 40 cm platin vardı bacağında sonra cıkattı falan hastanelerde cok kaldı şimdide dr dan hastanden nefret ediyo işte.böyle hergün cekmektense bikez cekersin acı diyorum ama nafile sıkıysa sen gitte cektir diyo bende hava atıyorum ben doğum yapmış kadınım cnalı canlı bebişi gördüm düyorum sırnaşık şey
kızlar yaa, benim yardımcım geldi bugün nazlıyı yıkadık da, kadın sinüzit olmuştu sesi kısıktı grip değilim dedi ama sinüzit griplilerde olmaz mı? yada grip olunca azmaz mı? ben hep sinüzitim falan dedi ama... off bak şimdi kafama takacak ciddi bişey buldum ya nazlıya geçtiyse?
seda o kadar da kolay gecıcegını sanmıyorum fazla yaklasmadıysa opmedıyse fılan..
sen bol c vıtamını tuketmeye calıs bebıs te dırenclı olsun portakal mandalına lımon kıvı vs tuket..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?