Doğum yapmış olan anneler buraya....

bir daha taa salıya gelecek...bugün maske takmadı, çok üzüldüm ya şimdi...allahım sen koru yarabbim.Ben böyle çok pimpirikliyim işte şimdi içim içimi yer 3 gün...aynı odada durduk birde ben sabunlarken o tuttu nazlıyı. neyse olan oldu kendimi üzmeyeyim di mi?
 

üzme canım..alllah korusun meleklerımızı.bundan sonra daha dıkkatlı davranırsın.a.s.
 
kızlar beslenmenıze dıkkat edıyormusunuz?yanı emzırıyorum dıye ogunlerınızı duzenlı yıyormusunuz?ben sabah kepek ekmegıne peynırlı tost yanında meyve suyu bırde aksam esımle duzgun yemek yıyorum ama oglenlerı ıvır zıvırla gecıstırıyorum.sadece yaptıgım gunde 3 ltre su ıcmek...sız neler yıyorsunuz?
 
ben de var Betül tırnağımın kenarı şişmiş ve acıyor,benimki çok içten kesmekle oldu sanırım.Hep içten kanırtarak kestim sonunda battı heralde ama sen şimdi bunu yazana kadar ciddiye almamıştım.Yürüyüşüme yansicak kadar acı vermiyor şu anda.artık kesmiyorum kenarının uzamasını bekliyorum aklımca uzayınca düzelecek ve ben de küt kesecem...Ay şimdi korktum napsam bende bir doktora mı göstersem daha fena olmadan??
İltihap mı varmış içindee?Benimkinde de vardır o zaman acıdığına göre.Bactroban tırnağa mı sürülüyor?ameliyat olmadan sürülse faydası olur mu?
Geçmiş olsun canım.Benim de tırnak ete gömülmüş ben kanırtarak çıkarmaya çalışıyorum biraz rahatlar gibi oluyor ama uzayınca yine batıyor.

Senin oğlun da sana yapacak,benim kızım da bana yapacak,illaki olur canım ama annelik işte ertesi gün unutacağız geçecek,anne yavrusuna küser mi alınır mı hiç...Bir evlat pir olsa da anaya muhtaçmış derler onlar da bize gönül koyamazlar,kutsal bir bağ bu.

bende de müzmin sinüzüt var canım bu hastalık ne öldürür ne umdurur misali süründürür o kadar.Bulaşıcı değil merak etme,grip bulaşıcıdır sinüzit değil.
 
Gül tırnagının yanında sısme morarma yada ıltıhap gıbı akıntı var mı ? benım ıkı defa oldu bu batma ılkı sadece dokununca acırdı ama gorunuste bırsey yoktu ayakkabı gıydıgımda batardı bıraz hafıf kızarmıs ve az sısmıstı sonra kendılıgınden gectı.. ıkıncı kez oldu ama bu seferkı baya ılerledı.. bılmıyorum ılkıyle bır alakası var mıydı ama yuvarlak kesmekle buyuk oranda alakası oldugunu bılıyorum.. sen benım ılk seferkı gıbı olanla aynı durumdaysen doktora gıtsende doktor ona ıslem uygulamaz sanıyorum eger ılerlerse sısmesı artar dokunuldugundakı acı artrsa ve ıltıhap yaparsa o zaman ıslem yapar sanıyorum ama herhangı brı hastaneye cerrahı doktoruna arayıp bılgı alabılırsın tarıf ederek..
 
Arkadaşlar ben dayanamadım doktora telefon açtım böyle böyle dedim yardımcım sinüzitti dedim hapşurmadıysa öksürmediyse bişey olmaz dedi.Neyse içim biraz rahat etti. genede dikkate din dedi teşekkürler arkadaşlar...

mommycim bende iltahap dışardan görülüyordu sende görülmüyorsa bişey yoktur.Beyaz bir kabarcık vardı bende.
 
BETÜL canım ben tırnağımı cımbızla çektim içine gömülmüştü bide şişmiş parmağım cımbızla çektim tırnağı çıkıncada kestim o an acımı falan unuttum ama şimdi rahatım en azından bu tırnak batması bendede çok oluyo hep yanlış kesmekten
 
....bende de müzmin sinüzüt var canım bu hastalık ne öldürür ne umdurur misali süründürür o kadar.Bulaşıcı değil merak etme,grip bulaşıcıdır sinüzit değil.

yani sen grip olmasanda soğuk havada kuru havada sinüzitin azar mı? yani sadece sinüzit olurmusun yoksa griplemi beraber olursun? ay çok taktım farkındayım ama mommy den cevabı alayım konuyu kapatıcam arkadaşlar.
 
Son düzenleme:
Seda canım benim ablamdada müzmin sinüzit vardı merak etme 2 çocuk büyüttü hiç bişeyde olmadı çocuklara emin ol bulaşıcı değil sadece grip bulaşır endişelenme sakın
 
yani sen grip olmasanda soğuk havada kuru havada sinüzitin azar mı? yani sadece sinüzit olurmusun yoksa griplemi beraber olursun? ay çok taktım farkındayım ama mommy den cevabı alayım konuyu kapatıcam arkadaşlar.

seda yaaaaaaaa sen çok şekersin yaaaaaaaaa güldürdün beniiiii demek momyden cevap alıp kapatacaksın konuyuuu kıyamam sanaaaaaa.s.
 
yani sen grip olmasanda soğuk havada kuru havada sinüzitin azar mı? yani sadece sinüzit olurmusun yoksa griplemi beraber olursun? ay çok taktım farkındayım ama mommy den cevabı alayım konuyu kapatıcam arkadaşlar.

sedacım benim kayınvalidemde vardır sinuzit geçen hafta mesela sinüzüti azmıştı böyle burnu tıkalı falan sanırsın grip ama değildi, sinüzitti bebeğe yaklaştı ama öpmedi kucakladı üzerinede hapşurup öksürmedi benim oğluşum maşallaah bişey olmadı içini rahatlatır belki diye anlattım. a.s.
 
Betül sanırım benimki daha ilerlemedi yani senin ilk tırnak batman gibi aynen tarif ettiğin gibi canım.Dokununca ağrıyor sadece.

Canım bende iltihap falan görünmüyor sadece hafif kırmızı ve şiş.

yani sen grip olmasanda soğuk havada kuru havada sinüzitin azar mı? yani sadece sinüzit olurmusun yoksa griplemi beraber olursun? ay çok taktım farkındayım ama mommy den cevabı alayım konuyu kapatıcam arkadaşlar.
Allah sana ne deyim Sedoooş,kız sinüzit griple ortaya çıkmaz sadece.Soğuk ve yağmurlu havada azar benimki bazen başımın ağrısından bereyle yatarım ben,sırf başımı sıcak tıtmak için gidip fön çektirirm.Grip olmasam da olur tabiki,genizimden aşağıya akıntım olur,sadece griple alakalı değil yani..Bayan pimpirik bişycik olmaz Nazlına merak etme güzelim.

benim gibi pimpirikliler sıkıcı olur bilirim :roflol: bir süre sonra bayar yani :)))

sağol canım sende çok şekersin...:1hug:

:roflol::roflol:
 
sedadan sonra konuyu hepten kapatmışınız arkadaşlar kimse kalmamışşşşakkıdı
lan bilsem cevap vermezdiim.:roflol:
 
kızlar daha erken ama musfık kenterden masallar aklınızda bulunsun:)ılerde cok lazım olcak:)
 
Son düzenleyen: Moderatör:


cnm o gün bekledim cvp gelmeyince kapadım.bebeğimin doğum tarihi.08.29.2008 resimdde koyucam cnm
 
derya kızın çok tatlı,çok güzel maşallah bayıldım resmen Allah bağışlasın kıskandım valla kızım olmadı diye bak kızına talip olucaz ona göre:)
 
ben hala ayaktayım bugün kıçım hiç yer görmedi resmen büyük kızımın arkadaşları geldi onlara yemek hazırla getir götür bulaşık ve yine çamaşııırrrrrrrrr ceylini yedir giydir alt temizle tekrar yemek yap sofra bulaşık mutfak temizliği derken anam ağladı gene ve zilli yatmıyor şuan babasının kucağında evi dolaşıyor bakalım ne zaman uyuyacak ben ölmek üzereyim nerdeysee ama daha ütü yapmam lazım az biraz kızın kıyafetlerini kurumuştu topladım yarın ütüleyemem fırsat olmaz anneme gidicem yarın yokum size iyi muhabbetler kendinize iyi bakın okkkk
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…