- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #2.421
Merhaba bayanlar...
yarın bızımde bebısın kontrolu ve asılarımız var..
ayrıca benım de ayakgımda kucuk bır operasyon olucak.. tırnak batması var ayak bas parmagımda baya ılerledı kesıleck mıs kenarı.. benneyaptımki
nasıl olcak bılmıyorum 3 gun topallarsın sonra gecer dedı doktor ama etraftan da duyuyorum kesmesı uyusuyormus zatende pansumanları
cok can yakıyormus o gazlı bezın yapışması fılann.. kafamçokkarıştı
annecm ya canımda cok kıymetlı degıldır ama yaklasık 1 aydır cekıyorum zaten bu durumu ve kac kere uzerıne basıldı bır yerlere vurdum
cok canım yandı ama ne bılım o gazlı bez yapışmasını ıyı bılıyorum.. benneyaptımki sızın boyle bır gecmsınız oldumu tırnak batması ıle ılgılı... ?:çok üzgünüm:
Güzel bi hafta sonu dilerim sizlere ve bebişlere kızlar inşallah gazsız bi gün olur bebişler içinde,hava çok soğuk ya bende dışarı çıkacaktım inşallah üşütmem,herkese mutlu günler...
Ya arkadaşlar sağlık ocağından devit-3 vitamini verdiler.günde 3 damla içir dediler.ben çay kaşığına su koyup onun içine damlatıp veriyorum.sizler nasıl veriyosunuz?
newlife sen neden bıraktın.ben daha önce Supra Vit diye şurup şeklinde başka bi vitamin kullanıyodum. onu verdiğim sürece başka bişeye gerek yok demişti doktorumuz.o bittiği için buna yeni başladım. su koymadan verdimmi yarısı kaşıkta kalıyo ama.
canım 2 ay aralıksız kullandım neticede demir ağırlıklı bi vitamin..doktora sordum bırakmak istiyorum fazlasıda zarar çünkü devit-3 ün..oda bırakabilirsin dedi..3. ayda kontrolümüz var ,özel bi aşısı varmış 3 ayda, yeni bişey veririmi bilmiyorum..ama çokda rahat etmiyorum böyle dışardan vitamin verirken niyeyse..bu arada deviti kaşıkla niye veriyosunki canım..ağzına damlat 3 damla..parmağınla çenesiyle oynadığında otomatik açılıyo zaten ağızı:)) 3 kere damlat o arada..kendi damlıyo zaten
Ya arkadaşlar sağlık ocağından devit-3 vitamini verdiler.günde 3 damla içir dediler.ben çay kaşığına su koyup onun içine damlatıp veriyorum.sizler nasıl veriyosunuz?
canım 2 ay aralıksız kullandım neticede demir ağırlıklı bi vitamin..doktora sordum bırakmak istiyorum fazlasıda zarar çünkü devit-3 ün..oda bırakabilirsin dedi..3. ayda kontrolümüz var ,özel bi aşısı varmış 3 ayda, yeni bişey veririmi bilmiyorum..ama çokda rahat etmiyorum böyle dışardan vitamin verirken niyeyse..bu arada deviti kaşıkla niye veriyosunki canım..ağzına damlat 3 damla..parmağınla çenesiyle oynadığında otomatik açılıyo zaten ağızı:)) 3 kere damlat o arada..kendi damlıyo zaten
kızlar dışarıda acayip rüzgar var bu rüzgarda nasıl çıkarıyorsunuz kuzuları?
Biz Ayça'yı yıkadık bugün evdeyiz hep çıkamayız bu havada.
Cansu bu arada puset için yağmurluk ayrı mı satılıyor? ben de eşime kızıyordum parçalarını eksik mi aldın niye yağmurluk çımamış bunun içinden diye.Nerden ve ne kadara aldın canım??
kızlar dun gece bebegım asıdan sonra atesı 38.3 e kadar yukseldıberbat bır gece gecırdık sabaha kadar oturup onun atesını kontrol ettım..tam dusundugum gıbı oldu korktugum basıma geldı ates..gece saat 11 de egeyı emzırdım gazını cıkardım bır bakayım dedım atesıne yatırmadan asının etkısı olmusmu tam 38 dı atesı..oysa ben onu elledıgım zaman ellerı buz gıbıydı.ve uyumustu bebegım..hemen soyduk sadece cıtcıtlı body ıle bıraktık.bu sefer dahada huzursuz oldu usudugu ıcın ama bunu yapmamız gerekıyordu.bır kac saat oncesındede ates ıcın surup vermıstık dusunun yanı onu vermesek ne olcaktı..kıyamam saat 5 e kadar ınledı bebegım ama atesı hıc dusmedı.hep 38 cıvarı seyrettı.saat 5 ten sonra sukurler olsunkı 37 lı rakamları gorduk...sonrada sızdı bebegım yorgunluktan artı.bende saatı yarım saatte bır kalkmak uzere kurdum.suan ıyı normale dondu..bır kez daha atesını takıp etmekle ne kadar dogru bır sey yaptıgımı anladım..cok sukur allahıma..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?