Doğum yapmış olan anneler buraya....

geçmişolsun bacım yaaa inşallah kolay atlatırsın bu operasyonu allah acil şifa ve kolaylık versin sanaa.s.Şeniz

Güzel bi hafta sonu dilerim sizlere ve bebişlere kızlar inşallah gazsız bi gün olur bebişler içinde,hava çok soğuk ya bende dışarı çıkacaktım inşallah üşütmem,herkese mutlu günler...

Güzel bi hafta sonu dilerim sizlere ve bebişlere kızlar inşallah gazsız bi gün olur bebişler içinde,hava çok soğuk ya bende dışarı çıkacaktım inşallah üşütmem,herkese mutlu günler...

günaydın canım.. Sana da güzel bir hafta sonu dilerim...
Bende bugün dışarıya çıkaracağım..Pusetine yağmurluk aldım..hem yağmuru keser hem de rüzgarı... Havalar daha da soğumadan gezebildiğimz kadar gezelim bebişlerimizle..

kızlar dışarıda acayip rüzgar var bu rüzgarda nasıl çıkarıyorsunuz kuzuları?
Biz Ayça'yı yıkadık bugün evdeyiz hep çıkamayız bu havada.

Cansu bu arada puset için yağmurluk ayrı mı satılıyor? ben de eşime kızıyordum parçalarını eksik mi aldın niye yağmurluk çımamış bunun içinden diye.Nerden ve ne kadara aldın canım??

of of hava çok kötü.zaten sıkıldım iyice evde,bide bu hava sıkıyo içimi.zor bi kış bizi bekliyo.bu kışı atlatırsak allahın izniyle,seneye kış daha kolay geçer bizim için herhalde.kızımı çok hemde canımdan çok seviyorum,ama o eski rahat günlerimide özlemiyorum desem yalan olur.kızımdan sonra hayatım okadar çok değiştiki,üstüme birdenbire çöken o sorumluluk duygusu beni bunalıma sokmuştu.daha yeni yeni kendime geliyorum.ne zormuş anne olmak.bi bebeğin bukadar zor büyüdüğünü hiç düşünmemiştim.başkasının bebeklerini bi görürdüm doğmuş bi görürdüm kocaman olmuş.ne çabuk büyümüş derdim.ama işin aslı öyle değilmiş.meğerse o duruma gelesiye kadar anneler neler çekiyomuş.BÜYÜK Bİ FEDAKARLIK,VE SORUMLULUKMUŞ ANNE OLMAK.

Ya arkadaşlar sağlık ocağından devit-3 vitamini verdiler.günde 3 damla içir dediler.ben çay kaşığına su koyup onun içine damlatıp veriyorum.sizler nasıl veriyosunuz?

Ya arkadaşlar sağlık ocağından devit-3 vitamini verdiler.günde 3 damla içir dediler.ben çay kaşığına su koyup onun içine damlatıp veriyorum.sizler nasıl veriyosunuz?

canım su vermene gerek yok.çay kaşığına damlat 3 damla ver .zaten yağ gibi ve tazsız birşey, sen yeni mi vermeye başladın ? biz 2 aydır veriyoruz.

newlife sen neden bıraktın.ben daha önce Supra Vit diye şurup şeklinde başka bi vitamin kullanıyodum. onu verdiğim sürece başka bişeye gerek yok demişti doktorumuz.o bittiği için buna yeni başladım. su koymadan verdimmi yarısı kaşıkta kalıyo ama.

canım 2 ay aralıksız kullandım neticede demir ağırlıklı bi vitamin..doktora sordum bırakmak istiyorum fazlasıda zarar çünkü devit-3 ün..oda bırakabilirsin dedi..3. ayda kontrolümüz var ,özel bi aşısı varmış 3 ayda, yeni bişey veririmi bilmiyorum..ama çokda rahat etmiyorum böyle dışardan vitamin verirken niyeyse..bu arada deviti kaşıkla niye veriyosunki canım..ağzına damlat 3 damla..parmağınla çenesiyle oynadığında otomatik açılıyo zaten ağızı:)) 3 kere damlat o arada..kendi damlıyo zaten

haklısın hiç bi vitamini uzun süre kullanmak faydalı değil.:1no2:

ilk zamanlar hiç emmemişti oğlum biberonla veriyodum dviti sonra emmeye basladı çay kaşığıyla vermeye basladım .dr direk ağzına damlatabilirsin dedi ama

bu arada yaklasık 10 günden beri 5 damlaya cıkardık

ağzı açılınca 3-4 5 ne kadar damlarsa gidiyor zaten birazını tükrükle dışarı çıkarıyor önmeli değil yani
zaten ben unutuyorum hergün vermeyi,ama takmıyorum hiç çok da önemli değil...

canım devit demir değil d vitamini . bebeklerin mutlaka dışarıdan alması gerekiyormuş bu vitamini çünkü anne sütünde yeteri kadar yokmuş. en çok güneş yararlı d vitamini olarak . o yüzden yazın 3 kışın 5 damla falan verdiriyorlar .kışın bebekler hiç güneş göremediği için.
kemiklerinin gelişmesi için , raşitizm falan olmamaları için mutlaka kullanmaları lazım . ama doktorun bırak dediyse bi bildiği vardır herhalde belki bu ay başka vitamine başlatacaktır.

gulcum benım puset alırken ıcınde yagmurlukta vardı ayrıyetten almadım..a.s.

kızlar dun gece bebegım asıdan sonra atesı 38.3 e kadar yukseldıberbat bır gece gecırdık sabaha kadar oturup onun atesını kontrol ettım..tam dusundugum gıbı oldu korktugum basıma geldı ates..gece saat 11 de egeyı emzırdım gazını cıkardım bır bakayım dedım atesıne yatırmadan asının etkısı olmusmu tam 38 dı atesı..oysa ben onu elledıgım zaman ellerı buz gıbıydı.ve uyumustu bebegım..hemen soyduk sadece cıtcıtlı body ıle bıraktık.bu sefer dahada huzursuz oldu usudugu ıcın ama bunu yapmamız gerekıyordu.bır kac saat oncesındede ates ıcın surup vermıstık dusunun yanı onu vermesek ne olcaktı..kıyamam saat 5 e kadar ınledı bebegım ama atesı hıc dusmedı.hep 38 cıvarı seyrettı.saat 5 ten sonra sukurler olsunkı 37 lı rakamları gorduk...sonrada sızdı bebegım yorgunluktan artı.bende saatı yarım saatte bır kalkmak uzere kurdum.suan ıyı normale dondu..bır kez daha atesını takıp etmekle ne kadar dogru bır sey yaptıgımı anladım..cok sukur allahıma..

ah kıyamam ben onasenağlama.canım fitil koysan aşıdan önce.daha etkili oluyo ateş için.normale dönmüş olsada bi süre daha sıksık kontrol et.yeniden çıkabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…