Doğum yapmış olan anneler buraya....

ah kıyamam ben onasenağlama.canım fitil koysan aşıdan önce.daha etkili oluyo ateş için.normale dönmüş olsada bi süre daha sıksık kontrol et.yeniden çıkabilir

canım sagol ben bu konuda zaten cok pımpırıklıyım yanı ates konusunda..bızım aılede havale genetık gıbı bırsey..hatta bır ıkı gun once burda arkadaslar tuhaf karsıladı benım gunde ıkı uc kere ates olcmemı ama ıyıkı olcmusum dıye cok ama cok sevınıyorum..allah korudu oglusumu.saatte bır bakıyorum bugun canım..normaldede gunde 1 kere bakarım zatena.s.

Gül canım yağmurluk bazı modellerde ürünün içinde.. Bizim dahil değildi.. E-bebek mağazasından 9ytl ye aldım.. Çok da kullanışlı oldu..Bugün rüzgar da çok fazlaydı ve biz deniz kenarına yürüyüşe gittik..rüzgarı da çok güzel kesiyor.. hem de etrafı inceledi kuzum..Mis gibi temiz havada da mışıl mışıl uyudu..

Duygucum geçmiş olsun canım,aşıdan sonra ateş olabilir tabiki,ben de Ayçaya daha ateşi çıkmadan calpol vermiştim aşıdan sonra teş olmadı belkide şurup önledi.

Cansu ben de alayım bari biz puseti kraft marka almıştık içinden yağmurluk çıkmadı.

Geçmiş olsun duygu...

İyi ki ateş konusunda tedbirli davranmışsın.. bişi olmaz diye uyusaydın belki daha da yükselirdi ateşi Allah korusunn

oyun halısı alan var mı içinizde?
İstanbulda en uygun nereden bulabilirm sizce?

canım bende verdım surup saatler once ona ragmen atesı zaten 38.0 ve uzerıne cıktı..vermesem ne olcaktı kımbılır...

geçmiş olsun duygucum Allahtan sık sık ölçüp farkına varmışsın canım..:Saruboceq:
büşraya ateş yapmadı hiç, şurup ya da fitil de vermemiştim..ama bi hayli huysuzlandı ben de gece fitil verip uyuttum rahatladı miniğim :ecrin_bebek:.. her bünyenin tepkisi farklı oluyo işte..

gül geçen günn oyun halısı muhabbeti geçmişti ben netten bi sitede buldum fiyatları da uygundu..oradan sipariş vericem..ama hangi siteydi unuttum şimdi :uhm: bi bakayım :icecream:

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba arkadaşlaaaar...
nasılsınız bakalım kuzular nasıl..biz de iyiyiz şükür uyku problemleri devam ediyor sadece..gece 2 den önce uyumak yok asla ..ben de biraz yorgunluktan hasta olacaktım nerdeyse hemen doktra gittim ilaç verdi şimdi iyiyim..
duygucum hangi aşılardan sonra ateşi çıktı bebişin yazar mısın bir de bu havale olayı gerçekten genetikmiş ben de bugün tv de dinledim...

Ya arkadaşlar sağlık ocağından devit-3 vitamini verdiler.günde 3 damla içir dediler.ben çay kaşığına su koyup onun içine damlatıp veriyorum.sizler nasıl veriyosunuz?

özlemcim merhaba hihoyyyt bize dr. multi tabs verdi..a,c,d vitaminleri içeriyor..ondan 1 ml veriyorum hergün.. gerçi unuttuğum da oluyor bazen..
bu vitamine 1 yaşına gelinceye kadar devam edilmesi gerekiyor dedi bizim gittiğimiz dr..

mervecim nasılsın..uzun zamandır rastlamamıştım sana umarım kızın da iyidir..ben de senin kullandığın vitaminden kullanıyorum canım sabah 10 akşam 10 ver dedi doktor bana ve bu yüzden de d vit 3 ü kestik..acaba fazla mı diye de düşünüyorum 20 damla??

Merve hangi sitedendi canım geçende de ben sormuştum ama konuyu takip edemedim ben almak istiyorum mutlaka...İnternette daha mı uygun fiyatlar?hangi markadan düşünüyosun?

canım bız dun 5 lı karma ve verem asılarını yaptırdık... sabahan bırseyı yoktu ama gece saat 12 gıbı bır ateslendı sabah 5 e kadar 38 cıvarında seyrettı atesı..evet havale gercekten genlerden gelıyor bızım aılede bır haylı fazla dıkkatlı olmakta fayda var.boyle bır durumda hemen bebegı soymak lazım canım aklında olsun..a.s.

Allah ile bebek arasındaki konuşma

--------------------------------------------------------------------------------

Doğacak çocuk doğumdan bir gün önce Allah ile görüşür.
Bebek: "Allah'ım dünyaya gideceğim ve orada ne yapacağımı bilmiyorum.".
- Ben senin için bir melek yarattım ve o seninle ilgilenecek..
- Allah'ım onların dilini bilmiyorum. Onlarla nasıl anlaşacağım. Nasıl iletişim kuracağım..
- Senin için yarattığım melek, o sana sabırla onların dilini öğretecektir.
- Allah'ım dünyada duyduğum kadarıyla çok kötülükler varmış.Onlarla nasıl
basa çıkacağım bilemiyorum.
- Senin için yarattığım melek, seni cani pahasına kötülüklerden koruyacaktır.Merak etme.
- Allah'ım sana tekrar nasıl döneceğim?
- Senin için yarattığım melek, bana nasıl döneceğini sana anlatacaktır.
---- Derken Melekler gelir ve dünyaya gitme zamanının geldiğini
söylerler ve çocuğu Allah'ın huzurundan götürürlerken bebek tekrar sorar.
- Allah'ım benim için yarattığın meleğin adi ne?
- Adinin önemi yok ama sen ona ANNE diyeceksin...

ebrucum teşekkür ederim canım iyiyim ben de büşra da iyi çok şükür..
naz ı öp benim için ...
bana o pipetin 1 ml. çizgisine kadar vermemi söyledi dr.. burada devit-3 ü 3- 5 damla verildiğini duyunca bana da bayağı fazla geldi ama o multivitamin olduğu için sanırım daha fazla veriliyor..

gülcüm oyun halısı | Oyuncakids Oyuncak - Oyuncak dünyası
işte buradan bir tane seçip almayı düşünüyorum ben
..

meraba minik anniş.supra vit diye bi vitamin kullanıyodum ben.dün sağlık ocağındakiler onun içinde bi çok vitaminin olduğunu,ve sanıldığı gibi bunun çok faydalı bişey olmadığını söyleyip devit 3 verdiler

hımm.. bilemiyorum ki canım her dr.un görüşü farklı oluyo işte...
bize bunu yazdı, içinde d vit yanı sıra a ve c vit. de var..
kaydirigubbakcemile5

canım yaaa çok üzüldüm geçmiş olsun en korktuğum şey senin başına gelmiş.Ama düşün ki bebeğin hasta falan değil yani aşının etkisi bu.Allahtan kontrol etmişsin bende aşı olduğu gece saatbaşı alarmı kurmuş ateşine bakmıştım.Eşim manyaksın sen diyordu.Bak şimdi seni okudum iyiki öyle yapmışım dedim içimden.

kızlar ben bugün nazlıyıda aldım ve eşimle alışveriş merkezine gittik dolaştık 2 saatin sonunda ben nazlıyı doyurmak üzere bebek bakım odasına götürdüm neyse emzirdim falan sonra altını açiyim dedim.Yanıma alt açma bezi almamışım yani hiç akıl etmedim lazım olacağını ve nazlıyı alt değiştirme yerine yatırdım.Hatta sırtına tülbent koymak için yüzüstü bile çevirdim.(ama yüzünü temas ettirmemeye çalıştım yeleğini serdim) Sonra bir kadın beni uyardı orada mikrop dolu menenjit zatüre falan bulaşır bebeğin çok küçük aşısıda yoktur daha dedi.Ben dank ettim tabi.:uhm:Kızım olarala dokundu sonra elini hep ağzına götürdü.Benim kadar pimpirikli, titiz insan nasıl böyle bir hata yaptı hala aklım almıyor.Kızlar söyleyin nolur hasta olurmu bebeğim? :çok üzgünüm:Yani kadının dediği düşük bir ihtimamidir?Yoksa kesin hasta olurmu bebeğim? ay saatlerdir düşünüp düşünüp kendime kızıyorum.Orada kesin mikrop varmıdır ki?:a015:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…