- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #24.541
duygucum gözdecim eşim böle şeyleri düşünür sağolsun ama evde pek yardımcı olmaz..hepinizin pınar reklamlarınızı izledim hepsi çok güsel bende dün işyerinde yapmıştım burdaki emvcut resimlerle koyayım buraya bari Pınar Çocuk Sütü
hicran kardeşin kararını verdi mi canım dün gece yzmışsın ya iyi dşün taşın dedim diye merak ettim canım...
bu klipler ağzıma mıçtı...cok gusel hepinizinki......GÜLSÜM gözdenın dediği gbi burası yeri deil..ben kapattım.
Deryacım ve Umutcum ıkınızınde harıka olmuş klipleri...
Umutcum İsmet kuzunun gözleri hala çakırmı böyle maşallah gözgözlü kuzuma:)
Ama derya sonunda yazdığın beni çok duygulandıran bır cumle...Anne olunca anladım bende annemiii...Ağlattın beni...
Deryacım süper valla bakalım bizimki ne yapcak:)Genelde kendisi sen ne almak istiyorsun onu al hediyem olsun sana der :roflol:Ne kadar romantik değilmi:)))
Gerçi benimde işime geliyor mesela ilk doğumgünümde arkasında sevgililer gününde arkasından yılbaşında bana süpriz üç tane altın kolye almışdelikafaduldenBiri nazar boncuklu biri incili birinde alla yazıyor yaaa şaka gibi demi:)))Ogün bugündür ama sen ver parasını ben alırım diyom-tatlicadiarzu-
kızlar bu da benim videom....valla ne zamndır yapacaktım.elim değmemişti bir türlü..gözdecim saolsun önayak oldu..ben de imrendim yaptım..alkisalkisalkis
kızlar dün büşrayı toyikiye götürdüm kaydirigubbakcemile3
boyu kadar bi bez bebek aldık onunla oynuyo , nasıl çıldırıyo :CüvCüv:
bir de yerde sallanan at, zürafa gibi oyuncaklar var..
bizimkiler onda sallanabilirler mi acaba? gören vardır aranızda..ben link koyayım en iyisi fikir verin kaydirigubbakcemile5
kızlar bende vide o yaptın bakın nasıl olmuş...
kızlar eşim çiçek göndermiş annelerin en güseline diye bir kutunun içinde..birde anneciğim anneler günün kutlu olsun seni çok seviyorum minik tunahan yazdırmışşş ayyy çok mutlu oldummmmŞeniz
canım çok güzel olmuş yaa
sağol canım..güle güle oynasın canım
bende çok seviyom o oyuncakları bizim evin önünde parkta var ona benzaer sallanan bi oyuncak
ipeki bindiriyorum çok hoşuna gidiyo
tabi kendi binemiyo ben tutuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?