Doğum yapmış olan anneler buraya....

duygucum gözdecim eşim böle şeyleri düşünür sağolsun ama evde pek yardımcı olmaz..hepinizin pınar reklamlarınızı izledim hepsi çok güsel bende dün işyerinde yapmıştım burdaki emvcut resimlerle koyayım buraya bari Pınar Çocuk Sütü
hicran kardeşin kararını verdi mi canım dün gece yzmışsın ya iyi dşün taşın dedim diye merak ettim canım...

duygucum gözdecim eşim böle şeyleri düşünür sağolsun ama evde pek yardımcı olmaz..hepinizin pınar reklamlarınızı izledim hepsi çok güsel bende dün işyerinde yapmıştım burdaki emvcut resimlerle koyayım buraya bari Pınar Çocuk Sütü
hicran kardeşin kararını verdi mi canım dün gece yzmışsın ya iyi dşün taşın dedim diye merak ettim canım...

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

yok bacım daha aramadı bende aramıyom bekliyom zaten dışarı çıkıcam birazdan işlerim var bakalım ne karar verecekkk

ya reklamlar çok hoşş bende yapıcam ilk fırsatta

bu klipler ağzıma mıçtı...cok gusel hepinizinki......GÜLSÜM gözdenın dediği gbi burası yeri deil..ben kapattım.

valla sende artis kimin çıkmışın gıııı maşallah gerç hepiniz ölesiniz

diğer konuyuda kapatmanıza çok sevinirim canımm sizi çok seviyorum hayat zaten zorrr burda birbirimizi üzmeyelim değilmiii bizi zaten üzen birçok şey varrrr

Deryacım ve Umutcum ıkınızınde harıka olmuş klipleri...
Umutcum ısmet kuzunun gözleri hala çakırmı böyle maşallah gözgözlü kuzuma:)
Ama derya sonunda yazdığın beni çok duygulandıran bır cumle...Anne olunca anladım bende annemiii...Ağlattın beni...

ay bu reklam müziğinde de insanın gözlerinin dolmaması imkansız valla yaa anneme izlettim dün akşam ağladı kadıncağız anne sana anneler günü hediyesi dedima.s.:1hug: bide düdüklü tencere almıştım amasırnaşık şey

:teselli: öyle hissediyorum gerçekten canım benimmm ağlama:1hug:

SENİNKİ KOLYE ALMIŞ... BENİMKİ GEÇEN SENE BASKÜL ALMIŞ ANNELER GÜNÜNDE...HAMİLEYDİK YA... YARI ANNE SAYILIRDIK... BEN DE KİLOMU TAKİP EDEYİM DİYE İSTİYODUM O DA FIRSATTAN İSTİFADEHEDİYE DİYE ALMIŞ... YA DA KİLONA MI DİKKAT ET DEMEK İSTİYODU ARTIK BİLMİYORUM...:roflol:

BU SENE EKMEK YAPMA MAKİNESİ VEYA YOĞURT YAPMA MAKİNESİ BEKLİYORUM KENDİSİNDEN... :roflol:

AMA GEÇENLERDE BANA DİJİTAL SUDOKU ALMIŞ SÜRPRİZ YAPMIŞ... NASIL SEVİNDİM YA... HAYATIMDA ALABİLECEĞİM EN GÜZEL HEDİYE OLDU...

güle güle oynasın canım
bende çok seviyom o oyuncakları bizim evin önünde parkta var ona benzaer sallanan bi oyuncak
ipeki bindiriyorum çok hoşuna gidiyo
tabi kendi binemiyo ben tutuyorum

Gününüzün güzel geçmesi Dileğiyle
Tünaydınnnn:içelim:
Bayağı yazılmış gene,erkenciler sizinaniknanik

Kızlar konunun kapanması iyi olmuş ama sadece şunu söylemek istiyorum
Bazen burda canım desek canım çıksın diye anlaşılabiliyor maalesef,kendi deneyimlerimden biliyorum:dilcikar:
belki bu konuşmalar yüzyüze olsaydı kimse kırılmazdı çünkü kullandığımız cümlelere anlam katan şey ne şekilde söylediğimizdirr...
Eminim ki kimse burda tartışma yaratmak için yazışmıyor eğer öyle olsaydı burda olacağına diğer tartışma topiklerinde yer alırdı
Sadece burda bize bir şey söylendiğinde cümleyi yorumlamak için ilk önce kötü tarafndan bakacağımıza iyi tarafından bakmaya çalışalım...

Bu arada bu pınarın videoları bilg.a kaydediliyormu?

slm kızlar bizim internet kesıktı yeni geldi. geçmişi az bişey okuya bildim ama daha bitiremedim.
bu 2 gun içinde alp berk e balık yedirdim sevdi itiraz etmeden yedi kuzum dünde biraz hindi eti verdım ( bu arda ben burda hındı almaya başladım rengı kırızıoluyo pişince ama beyaz et grubuna giriyomuş sanırım bilmıyorum )güzel pişmişti onuda yedi masallah hasta ennilker ve bebişler varsa geçmiş olsun ben şimdi çıkayım da eşime kahvaltı hazırlayayım garıbım hafta içi geçiştiriyo söle güzel bi pazarkahvaltısı yapalım tabi bizde cuma oluyooo

canım çok güzel olmuş yaa

evet çok güzel bence de özellikle Cananın videosunda, özellikle ikiz kardeşiyle sarıldığı fotoğraf çok etkiledi beni :çok üzgünüm:
güle güle oynasın canım
bende çok seviyom o oyuncakları bizim evin önünde parkta var ona benzaer sallanan bi oyuncak
ipeki bindiriyorum çok hoşuna gidiyo
tabi kendi binemiyo ben tutuyorum
sağol canım..
evet şimdilik destekleyerek sallanır artık 1-2 yaşına gelice de kendi kendine inşAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…