Doğum yapmış olan anneler buraya....

yaptıktan sonra link veriyor canım onu kopyalıyosun
bilgisayarına kaydedemiyorsun ayrıca.

dızzztt yanlış bilgiymiş sildim.... şimdi cananın videosunu denedim de olmadı... kusura bakma... inşallah uğraşmamışındır...

Son düzenleyen: Moderatör:
hayırlı cumalar kızlar..hepinizin videosu çok hoş olmuş.zaten işin içinde saf masum bebekler olunca bir de arkadan duygusal bir fon müziği etkilenmemek elde değil..

gülsüm ve umut kıslar ya tartışma incir çekirdeğini bile doldurmayacak kadar küçük birşeyle başlamaış.şakalaşırklen olmuş bir şey gibi geldi bana.şaka olmuş kaka..malesef..(((...ben ikini<zinde art niyetli olduğunu sanmıyorum kıslar ya..şu ölümlü dünyada kalp kırmaya değmez.tartışmanın uzatılmaması iyi olmuş.gerçekten ben de üzüldüm bunların yaşanmasına...umarım bir daha yaşanmaz..:teselli:a.s.:lepi:

Ne güzel güle güle kullan...
duygucum çok güzel olmuş video canım
çok tatlı çıkmışsınız
Sağol Serapcım:1hug:a.s.
Ohhh yarasın kuzuya maşallah hindi etini hiç düşünmemiştim kendimde sevmem zaten sorayım bende doktora bakalım ne dicek:1rolleyes:

Kızlar ben bır kac gundur Egeye havuç patates semızotunu buharda pişiriyorum ezip yoğurtla verıyorum..Çorba öğününde yani..Çorba olmuyor püre oluyor acaba sakıncası varmı?sonuçta sebze..

canan yanlış anlama sakın işine karışmak gibi olmasın ama hani o rütbe kısmına pnarın adresini yapmışsın ya o reklama giriyo ceza alma sebebi... sil istersen kimse görmeden..

ama lütfen yanlış anlama...

Kızlar ben bır kac gundur Egeye havuç patates semızotunu buharda pişiriyorum ezip yoğurtla verıyorum..Çorba öğününde yani..Çorba olmuyor püre oluyor acaba sakıncası varmı?sonuçta sebze..

canım bende suda pişiriyorum blendardan geçiyorum püre gibi oluyor öyle yediriyruz sakıncası olcağını sanmıyorum

allah iyliğini vresin yaa hala gülüyorum sana ben, deli şey egeyi uyandırmak için çalar saat kullanıyomuş :roflol::roflol: sonra elini yüzünü yıkıyomuş sabah olduğunu anlasın diyee bayıldım bu fikree yaaa :roflol: benimkide sabahları mecburen babanesine gitmek için sabah erken kalkmak zorunda genelde kendisi 6 630 da uyanıyor ama uyanmadığı zamanlar mecbur ben uyandırıyorum olmazsa bende elini yüzünü yıkıyayım açılsın çocuk :roflol:

saol canım..zati yazını görmeden önce de aklıma geldi sildim.haklısın..yanlış anlamadım gıı..:mymeka:

selam kızlar...
bız hastaneden geldık az once..
Aslan bu sabah cok kotu dustu.. dusus seklı cok kotuydu yanı...
cok kısa bı sure yalnız bıraktım ama olmus bı anda... yanında puf da dayamıstım halbukı..
amuda kalkar vazıyette dusmus parkenın ustune ama boynu ustune yuzu yere gorunce sok oldum resmen katıla katıla agladı bırsey oldu sandım.. sonra sakınledı Allahtan doktoru bı gorelım dedı ama gıdınce ıyı gorunuyr dedıler kusması uyku halı huysuzlugu olur sa bugun yıne gelın dedıler..
eve gelınce yedırdıgım elma puresını fıskıkrarak cıkarttı bosalttı mıdesını yıne sorduk acıp yarım saat ıcınde bı daha kusarsa getırın dedıler ınsallah bı daha kusmaz...

kızlar ben videomu sık kullanalara ekledim.bilgisayara yükleyemiyom ama en azından sık kullanalara tıkladığımda direk benim videom açılıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…