- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #24.561
Gününüzün güzel geçmesi Dileğiyle
Tünaydınnnn:içelim:
Bayağı yazılmış gene,erkenciler sizinaniknanik
Kızlar konunun kapanması iyi olmuş ama sadece şunu söylemek istiyorum
Bazen burda canım desek canım çıksın diye anlaşılabiliyor maalesef,kendi deneyimlerimden biliyorum:dilcikar:
belki bu konuşmalar yüzyüze olsaydı kimse kırılmazdı çünkü kullandığımız cümlelere anlam katan şey ne şekilde söylediğimizdirr...
Eminim ki kimse burda tartışma yaratmak için yazışmıyor eğer öyle olsaydı burda olacağına diğer tartışma topiklerinde yer alırdı
Sadece burda bize bir şey söylendiğinde cümleyi yorumlamak için ilk önce kötü tarafndan bakacağımıza iyi tarafından bakmaya çalışalım...
Bu arada bu pınarın videoları bilg.a kaydediliyormu?
yaptıktan sonra link veriyor canım onu kopyalıyosun
bilgisayarına kaydedemiyorsun ayrıca.
Gününüzün güzel geçmesi Dileğiyle
Tünaydınnnn:içelim:
Bayağı yazılmış gene,erkenciler sizinaniknanik
Kızlar konunun kapanması iyi olmuş ama sadece şunu söylemek istiyorum
Bazen burda canım desek canım çıksın diye anlaşılabiliyor maalesef,kendi deneyimlerimden biliyorum:dilcikar:
belki bu konuşmalar yüzyüze olsaydı kimse kırılmazdı çünkü kullandığımız cümlelere anlam katan şey ne şekilde söylediğimizdirr...
Eminim ki kimse burda tartışma yaratmak için yazışmıyor eğer öyle olsaydı burda olacağına diğer tartışma topiklerinde yer alırdı
Sadece burda bize bir şey söylendiğinde cümleyi yorumlamak için ilk önce kötü tarafndan bakacağımıza iyi tarafından bakmaya çalışalım...
Bu arada bu pınarın videoları bilg.a kaydediliyormu?
Ne güzel güle güle kullan...SENİNKİ KOLYE ALMIŞ... BENİMKİ GEÇEN SENE BASKÜL ALMIŞ ANNELER GÜNÜNDE...HAMİLEYDİK YA... YARI ANNE SAYILIRDIK... BEN DE KİLOMU TAKİP EDEYİM DİYE İSTİYODUM O DA FIRSATTAN İSTİFADEHEDİYE DİYE ALMIŞ... YA DA KİLONA MI DİKKAT ET DEMEK İSTİYODU ARTIK BİLMİYORUM...:roflol:
BU SENE EKMEK YAPMA MAKİNESİ VEYA YOĞURT YAPMA MAKİNESİ BEKLİYORUM KENDİSİNDEN... :roflol:
AMA GEÇENLERDE BANA DİJİTAL SUDOKU ALMIŞ SÜRPRİZ YAPMIŞ... NASIL SEVİNDİM YA... HAYATIMDA ALABİLECEĞİM EN GÜZEL HEDİYE OLDU...
Sağol Serapcım:1hug:a.s.duygucum çok güzel olmuş video canım
çok tatlı çıkmışsınız
slm kızlar bizim internet kesıktı yeni geldi. geçmişi az bişey okuya bildim ama daha bitiremedim.
bu 2 gun içinde alp berk e balık yedirdim sevdi itiraz etmeden yedi kuzum dünde biraz hindi eti verdım ( bu arda ben burda hındı almaya başladım rengı kırızıoluyo pişince ama beyaz et grubuna giriyomuş sanırım bilmıyorum )güzel pişmişti onuda yedi masallah hasta ennilker ve bebişler varsa geçmiş olsun ben şimdi çıkayım da eşime kahvaltı hazırlayayım garıbım hafta içi geçiştiriyo söle güzel bi pazarkahvaltısı yapalım tabi bizde cuma oluyooo
sağol canımcımmmbende çok mutlu oldum canım senin adına
bravo eşinealkisalkisalkis
aaa bende deneyeyim firefox tan bakalım olcak mı?kızlar internet firefox kullanıyorsanız bilgisayara indirebilirsiniz.
ben firefox kullanıyom indirip size yollıyım isterseniz
cancanlar
Kızlar ben bır kac gundur Egeye havuç patates semızotunu buharda pişiriyorum ezip yoğurtla verıyorum..Çorba öğününde yani..Çorba olmuyor püre oluyor acaba sakıncası varmı?sonuçta sebze..
Kızlar ben bır kac gundur Egeye havuç patates semızotunu buharda pişiriyorum ezip yoğurtla verıyorum..Çorba öğününde yani..Çorba olmuyor püre oluyor acaba sakıncası varmı?sonuçta sebze..
canan yanlış anlama sakın işine karışmak gibi olmasın ama hani o rütbe kısmına pnarın adresini yapmışsın ya o reklama giriyo ceza alma sebebi... sil istersen kimse görmeden..
ama lütfen yanlış anlama...
sağol canımcımmm
aaa bende deneyeyim firefox tan bakalım olcak mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?