Doğum yapmış olan anneler buraya....

betülcüm çok geçmiş olsun allah korusun yaa cuma günü hürmetine allahım korusun yavrunu bende egeyi iki defa düşürdüm çok şükür bişey olmadı, merak etme melekler koruyo onları, zaten çok elastikler o yüzden bişey olmaz sanırım.a.s.

CANIM CANIM benim kıyamam Allahım korusun inşallah bişi olmas canım merak etme sen

ayyy canım ya çok geçmiş olsun bişey olmaz inşallah kuzucuğa

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Nasıl güldürdüm seni ama sabah sabah:))Bacım sen beni her sabah ara bak ben sana ne hikayeler anlatcam neşeli bir şekilde güne başlarsın hem:roflol:
umut, duygu, derya,canan klipleriniz çok güzel ağlattınız beni yaaa.

Sağol canımcım hadi sende yap izleyelim yakışıklı kuzunlaa:1hug:

Ben gidemde kuzuma çorba yapam kızlar öpüldünüza.s.

canım tekrar çok geçmiş olsun allah korur onları bişi olmaz

ayyy betülcüm çok geçmiş olsun ya..inş. hiç birşey olmaz.benimki de öle kafa üstü kötü düşmüştü.çok ağlamıştı.hem korkudan hem de acıdan dı galiba..1 gün dikkat et demişti dr.um.uyku hali,kusma olursa beyin cerrahisine git demişti.ben uyurken bile başına gidip kolunu baçağını hareket ettiriyordum tepki verecekmi diye veriyordu.hani öle baygınlık sızma hali gibi çok uykulu olursa dr. getir.geçiktirme.canım ya..allhım korusun yavrucaklarımızı.artık ben hiç onu yükseğe koymuyom.yerde yorgan var onun üstünde oynuyor.yatağından da zaten düşmez..off bak canım sıkıldı şimdi.valla ben böle hastalık falan konularında evhamlıyım biraz..sorarım arada sana msn de falan görünce..ama çocuk kısmı çok düşüyo..

geçmiş olsun betülcüm cuma günleri hatrına bişey olmaz inşallah. ben de düşürdüm utkuyu. odasındaki yatağına koymuştum düşme ihtimaline de karşılık yere yastık koymuştum ihtimal gerçek oldu bi bağırtı koptu geldim baktım ki çocuk yerde ben de kötü oldum.keşke beşiğine koysaydım dedim amaaaaa.işte orda ben giyiniyodum sözde uyandırmayacaktım yavrumu. rabbim onları korusun

betülcüm çok geçmiş olsun canım
bişey olmaz annesi korkma , dikkat et sen bakalım gün içinde
ne kadar da üzerlerine titresek olacağı varsa oluyor işte engelleyemiyoruz

betülcüm çok geçmiş olsun anlıkta olsa yanlız bırakmaya gelmiyorlar artık
bişey olmaz inşlh yavrum çokta korkmuştur. bizede haber ver nasıl olduğunu

arkadaşlar ben de klip yapacaktım ama bebişimle benim sadece 1 tane fotoğrafımız var ya bebişimin fotğrafı dünya kadar ama ben yokum o fotolarda üzüldüm yaaa. artık hep ikimizi çekecem

Betülcüm çok geçmiş olsun Aslan'ımıza :teselli:
inşAllah kusmaz bir daha, önemli birşeyi yoktur..güzel haberlerini ver bize inşAllah canım :Saruboceq:

kızlar bi cd varmış dahi bebek diye..

bebklerin zeka gelişimi içinmiş...

ben şu an onu indiriyorum isteyen olursa özelden bana ulaşsın göndereyim...

beleşe göndermem ama haberiniz olsun...

Son düzenleyen: Moderatör:

CANIM CANIM benim kıyamam Allahım korusun inşallah bişi olmas canım merak etme sen

ayyy canım ya çok geçmiş olsun bişey olmaz inşallah kuzucuğa

canım tekrar çok geçmiş olsun allah korur onları bişi olmaz

betülcüm çok geçmiş olsun canım
bişey olmaz annesi korkma , dikkat et sen bakalım gün içinde
ne kadar da üzerlerine titresek olacağı varsa oluyor işte engelleyemiyoruz

betülcüm çok geçmiş olsun anlıkta olsa yanlız bırakmaya gelmiyorlar artık
bişey olmaz inşlh yavrum çokta korkmuştur. bizede haber ver nasıl olduğunu

Betülcüm çok geçmiş olsun Aslan'ımıza :teselli:
inşAllah kusmaz bir daha, önemli birşeyi yoktur..güzel haberlerini ver bize inşAllah canım :Saruboceq:

Arkadaslar cok tesekkur ederım ılgınıze.. çok iyisiniz..
duz bi pozisyonda dusse o kadar dusunmeyecegım hanı artık duse kalka buyume zamanları geldı gercekten..
Ama boynuna bırsey olacak dıye korktum o pozisyonu bı gorseydınız sıradan bı dusus degıldi..
Cok sukur bırsey olmadı ama.. olmazda ınsallah melekler korusun bebeklerımızı onlar kanat olsunlar duserken set olsunlar ınsallah...
Diğer dusen bebeklerımıze de cok gecmıs olsun tekrar.. Allah zorda olanlara yardım etsın hastaneye kosupta kotu haberler alanlara yardım etsın, saglık sıhhat versın tez zamanda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…