Doğum yapmış olan anneler buraya....

beleşe olmaz arkadaşlarrrr... önce mesajlarımın üstündeki teraziye farenizi değdirin bakayım....:roflol:

kızlar bişey sorucam durun dikkat çekeyim bebek indirip kaldırmaktan bileği çokkkk ağrıyan varmı varsa ne uyguluyosunuz.

kızlar bişey sorucam durun dikkat çekeyim bebek indirip kaldırmaktan bileği çokkkk ağrıyan varmı varsa ne uyguluyosunuz.

evet sımdı corbasını kucagımdayken yaptım hatta tek kolumla kaldırmak hepten yoruyor...
ama hıc bı mk yapmıyom kı ne yapacadık... :uhm: ozel masör fılanmı deyın acep.. CADIARZU :roflol:

valla bende durmadığı zaman kucağıma alıyom bi kolumda tunahan bi elimle de çorba yapmaya çalışıyom vah anam vah halimize ölüyom anam bırakmaya gelmiyo bazen huysuzluğu tutuyo bağrınıp duruyo al beni al dercesine açıyo kollarını kuzu bunların hepsi yaa

evet sımdı corbasını kucagımdayken yaptım hatta tek kolumla kaldırmak hepten yoruyor...
ama hıc bı mk yapmıyom kı ne yapacadık... :uhm: ozel masör fılanmı deyın acep.. CADIARZU :roflol:

hee bende onu diyodum kocişime söyliyeyimde bana masör alsın anneler günü için. :roflol::roflol:

Ben geldım ayten bende açadım siteyi..Elime pansuman yaptırdım hala baya açık geçmemiş 2 3 daha suya gırmesı yasak pazartesi gidicem tekrar bakalım..Off Allah insanın hıc bır uzuvunu eksik etmesin yaa ne zormuşbenneyaptımki

yuru yavrım arkandayım... :lepi:

çok haklısın yuzyuze olunsa burada alınılan kırılan çoğu seyı farketmeyecegız belkı gulup gececegız ama ne sekılde soylendıgı buradan anlasılamıyor..

Bazen bı şaka yapıyorsun oradan nerelere gelıyor ınsan.. bu da sanal hayatın aldatmacası olsa gerek..

hee bende onu diyodum kocişime söyliyeyimde bana masör alsın anneler günü için. :roflol::roflol:
bende isterım bayılırım masaja bıterım mayısırım uykum gelır hosuma gıder cok begenırım.. :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…