- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #24.601
kızlar bi cd varmış dahi bebek diye..
bebklerin zeka gelişimi içinmiş...
ben şu an onu indiriyorum isteyen olursa özelden bana ulaşsın göndereyim...
beleşe göndermem ama haberiniz olsun...
kızlar bişey sorucam durun dikkat çekeyim bebek indirip kaldırmaktan bileği çokkkk ağrıyan varmı varsa ne uyguluyosunuz.
aytencim ya kayıt ol diyo olucaz mı
kızlar bişey sorucam durun dikkat çekeyim bebek indirip kaldırmaktan bileği çokkkk ağrıyan varmı varsa ne uyguluyosunuz.
evet sımdı corbasını kucagımdayken yaptım hatta tek kolumla kaldırmak hepten yoruyor...
ama hıc bı mk yapmıyom kı ne yapacadık... :uhm: ozel masör fılanmı deyın acep.. CADIARZU :roflol:
yuru yavrım arkandayım... :lepi:Gününüzün güzel geçmesi Dileğiyle
Tünaydınnnn:içelim:
Bayağı yazılmış gene,erkenciler sizinaniknanik
Kızlar konunun kapanması iyi olmuş ama sadece şunu söylemek istiyorum
Bazen burda canım desek canım çıksın diye anlaşılabiliyor maalesef,kendi deneyimlerimden biliyorum:dilcikar:
belki bu konuşmalar yüzyüze olsaydı kimse kırılmazdı çünkü kullandığımız cümlelere anlam katan şey ne şekilde söylediğimizdirr...
Eminim ki kimse burda tartışma yaratmak için yazışmıyor eğer öyle olsaydı burda olacağına diğer tartışma topiklerinde yer alırdı
Sadece burda bize bir şey söylendiğinde cümleyi yorumlamak için ilk önce kötü tarafndan bakacağımıza iyi tarafından bakmaya çalışalım...
Bu arada bu pınarın videoları bilg.a kaydediliyormu?
bende isterım bayılırım masaja bıterım mayısırım uykum gelır hosuma gıder cok begenırım.. :roflol:hee bende onu diyodum kocişime söyliyeyimde bana masör alsın anneler günü için. :roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?