- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #2.461
canım yaaa çok üzüldüm geçmiş olsun en korktuğum şey senin başına gelmiş.Ama düşün ki bebeğin hasta falan değil yani aşının etkisi bu.Allahtan kontrol etmişsin bende aşı olduğu gece saatbaşı alarmı kurmuş ateşine bakmıştım.Eşim manyaksın sen diyordu.Bak şimdi seni okudum iyiki öyle yapmışım dedim içimden.
kızlar ben bugün nazlıyıda aldım ve eşimle alışveriş merkezine gittik dolaştık 2 saatin sonunda ben nazlıyı doyurmak üzere bebek bakım odasına götürdüm neyse emzirdim falan sonra altını açiyim dedim.Yanıma alt açma bezi almamışım yani hiç akıl etmedim lazım olacağını ve nazlıyı alt değiştirme yerine yatırdım.Hatta sırtına tülbent koymak için yüzüstü bile çevirdim.(ama yüzünü temas ettirmemeye çalıştım yeleğini serdim) Sonra bir kadın beni uyardı orada mikrop dolu menenjit zatüre falan bulaşır bebeğin çok küçük aşısıda yoktur daha dedi.Ben dank ettim tabi.:uhm:Kızım olarala dokundu sonra elini hep ağzına götürdü.Benim kadar pimpirikli, titiz insan nasıl böyle bir hata yaptı hala aklım almıyor.Kızlar söyleyin nolur hasta olurmu bebeğim? :çok üzgünüm:Yani kadının dediği düşük bir ihtimamidir?Yoksa kesin hasta olurmu bebeğim? ay saatlerdir düşünüp düşünüp kendime kızıyorum.Orada kesin mikrop varmıdır ki?:a015:
hımm.. bilemiyorum ki canım her dr.un görüşü farklı oluyo işte...
bize bunu yazdı, içinde d vit yanı sıra a ve c vit. de var.. kaydirigubbakcemile5
Merhaba bayanlar...
yarın bızımde bebısın kontrolu ve asılarımız var..
ayrıca benım de ayakgımda kucuk bır operasyon olucak.. tırnak batması var ayak bas parmagımda baya ılerledı kesıleck mıs kenarı.. benneyaptımki
nasıl olcak bılmıyorum 3 gun topallarsın sonra gecer dedı doktor ama etraftan da duyuyorum kesmesı uyusuyormus zatende pansumanları
cok can yakıyormus o gazlı bezın yapışması fılann.. kafamçokkarıştı
annecm ya canımda cok kıymetlı degıldır ama yaklasık 1 aydır cekıyorum zaten bu durumu ve kac kere uzerıne basıldı bır yerlere vurdum
cok canım yandı ama ne bılım o gazlı bez yapışmasını ıyı bılıyorum.. benneyaptımki sızın boyle bır gecmsınız oldumu tırnak batması ıle ılgılı... ?:çok üzgünüm:
kızlar bebıslerın gozunden aglarken yas gelmeye basladımı?benım henuz yas akmadı sadece bır kere gozlerı dolar gıbı oldu..
ya kızlar zaman zaman hırlama oluyor naz da ama öksürük falan yok burun akıntısı falan da yok sizce neden olabilir off nerden çıktı şimdi bu??hemen doktora götürsemmi acaba ne dersiniz acil cevaplarınızı bekliyorum.
canım kaloriferler yanmaya başladı ya hava kuruyor ondan hırıltı olabilir. öksürük falan yoksa korkma
bi kabın içine su koyup peteklerin üzerine koy . hava nemlendiricin yoksa da geçici olarak kettle ı nazın odasında çalıştır biraz hırıltısı geçer hemen.
bunlara rağmen devam ederse o zaman sorarsın doktora .
geçmiş olsun
Ebuuuuşşşş,oyun halısı alacam kuzuma debelensin deyi üstündeeegüllllllllllüüü sen de mi burdaydın yevrummmmmm
ayça nasılll ne alıcan bakım sen oyun parkı mı söyle bakimmm
Sedacım nasıl ihmal ettin hemde senin gibi pimpirik hassas bir anne ,ben de alışveriş merkezlerine çok gidiyorum ama biz Ayçayla çıkınca en az 2 battaniyeyle çıkıyoruz birisi pusetine sermek için penye battaniye diğeri yün veya orlon Ayçayı sarmalamak için.Sen battaniye almıyormusun yanına çıkarken?Ben pusetine bile battaniye sermeden koymuyorum hani kumaşının dokusu kanserojen falanmı diye poliyester çünkü.Avm lerde de mutlaka penye battaniyesini sererim ondan sonra altını değiştiririm.Zaten aslında oralarda tek kullanımlık kağıt şilteler olması lazım.Canım bir defaya mahsus bebişin maruz kalmış ama ona tamamaen hijyenik bir ortam yaratamazsın ki biraz rahat ol.Hemen hasta olmaz merak etme anne sütü alıyor onlar,en güçlü antibiyotik...şutarafagittiyerimsenibencanım yaaa çok üzüldüm geçmiş olsun en korktuğum şey senin başına gelmiş.Ama düşün ki bebeğin hasta falan değil yani aşının etkisi bu.Allahtan kontrol etmişsin bende aşı olduğu gece saatbaşı alarmı kurmuş ateşine bakmıştım.Eşim manyaksın sen diyordu.Bak şimdi seni okudum iyiki öyle yapmışım dedim içimden.
kızlar ben bugün nazlıyıda aldım ve eşimle alışveriş merkezine gittik dolaştık 2 saatin sonunda ben nazlıyı doyurmak üzere bebek bakım odasına götürdüm neyse emzirdim falan sonra altını açiyim dedim.Yanıma alt açma bezi almamışım yani hiç akıl etmedim lazım olacağını ve nazlıyı alt değiştirme yerine yatırdım.Hatta sırtına tülbent koymak için yüzüstü bile çevirdim.(ama yüzünü temas ettirmemeye çalıştım yeleğini serdim) Sonra bir kadın beni uyardı orada mikrop dolu menenjit zatüre falan bulaşır bebeğin çok küçük aşısıda yoktur daha dedi.Ben dank ettim tabi.:uhm:Kızım olarala dokundu sonra elini hep ağzına götürdü.Benim kadar pimpirikli, titiz insan nasıl böyle bir hata yaptı hala aklım almıyor.Kızlar söyleyin nolur hasta olurmu bebeğim? :çok üzgünüm:Yani kadının dediği düşük bir ihtimamidir?Yoksa kesin hasta olurmu bebeğim? ay saatlerdir düşünüp düşünüp kendime kızıyorum.Orada kesin mikrop varmıdır ki?:a015:
yerim ben onun gözyaşınııı,bazen benim minikte de oluyor.:ecrin_bebek:benim kızdan geliyor canım hatta öyle üzülüyorum ki görünce:1no2:
kızlar dun gece bebegım asıdan sonra atesı 38.3 e kadar yukseldıberbat bır gece gecırdık sabaha kadar oturup onun atesını kontrol ettım..tam dusundugum gıbı oldu korktugum basıma geldı ates..gece saat 11 de egeyı emzırdım gazını cıkardım bır bakayım dedım atesıne yatırmadan asının etkısı olmusmu tam 38 dı atesı..oysa ben onu elledıgım zaman ellerı buz gıbıydı.ve uyumustu bebegım..hemen soyduk sadece cıtcıtlı body ıle bıraktık.bu sefer dahada huzursuz oldu usudugu ıcın ama bunu yapmamız gerekıyordu.bır kac saat oncesındede ates ıcın surup vermıstık dusunun yanı onu vermesek ne olcaktı..kıyamam saat 5 e kadar ınledı bebegım ama atesı hıc dusmedı.hep 38 cıvarı seyrettı.saat 5 ten sonra sukurler olsunkı 37 lı rakamları gorduk...sonrada sızdı bebegım yorgunluktan artı.bende saatı yarım saatte bır kalkmak uzere kurdum.suan ıyı normale dondu..bır kez daha atesını takıp etmekle ne kadar dogru bır sey yaptıgımı anladım..cok sukur allahıma..
Ya arkadaşlar sağlık ocağından devit-3 vitamini verdiler.günde 3 damla içir dediler.ben çay kaşığına su koyup onun içine damlatıp veriyorum.sizler nasıl veriyosunuz?
kızlar bebıslerın gozunden aglarken yas gelmeye basladımı?benım henuz yas akmadı sadece bır kere gozlerı dolar gıbı oldu..
ya kızlar zaman zaman hırlama oluyor naz da ama öksürük falan yok burun akıntısı falan da yok sizce neden olabilir off nerden çıktı şimdi bu??hemen doktora götürsemmi acaba ne dersiniz acil cevaplarınızı bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?