Doğum yapmış olan anneler buraya....

slmm arkadaşlar nasılsınız umarım herkes çok iyidirr....
cemre grip olduuu sürekli kusuyooo midesini üşütmüştür diyor annem olmaz dr gideceğizz yarın ben kontrole gidiyomm ve gförümcem hamile 4 haftalık oda benim dr gidecekk ve bi arkadaşım daha var 7 aylıkk üçümüz gideceğiz artıkk bu arada cemre uyandııı.........
filimler çok hoşş olmuşş ne zaman bu reklamı izlesem gözlerim dolu dolu oluyooooo

eline noldu şekercim ?

Canım Pazt gunu camla baya derın kestım konusurken sen yoktun sanırım gormedın...Doğalgaz cıkıs pervazı varya onu söktüm mutfaktakı altıda keskın cammış onun onu sıleyım dedım bezı bır cevırdım zaten kan gölüne döndü ortalık:1no2:Çok şükür şimdi daha ıyıyım...

betül geçmiş olsun canım,aslanımızın durumunu haberdar et..
reklam filmleriniz çok güzel olmuş,ben vakıt bulup yapamıyorum çalan kapılardan.

hoşgeldin Ayşecim..
geçmiş olsun cemre' ye.. önemli birşeyi yoktur inşAllah canım üşütmüştür dediğin gibi..
görümcen ve arkadaşını bebişleri de hayırlı olsun..sağlıkla kucaklasınlar inşAllah

geçmiş olsun canım valla çok beceriklisin onu sök tak yapabiliyorsun demek alkisalkisalkis benim hiç elimden gelmez öyle şeyler..

Yaaa sorma canım o kadar becerıklıyımkı elımı atmamla ortalık kan gölüne dondu soluğu hastanede aldıkkaydirigubbakcemile3Tövbe yarabbım yaaakaydirigubbakcemile3

kızlarr benimm sütümm yokk yaa son 2 gündürr gelmiyoooooooo ((((((
aksine cemre de emmeye bayılıyooo

ayşecim benim de iki hafta kadar önce öyle olmuştu sıkıyodum hiç süt gelmiyodu. ben de sürekli sağdım ve bol bol maydanoz yedim tuzda bekletilmiş soğanla beraber. şükür benim geldi sen de dene bi istersen benim bebiş bi de çok nazlı emiyodu ondan da oldu galiba

geçmiş olsun canım yaa dikkat et
ne işin var pervaz mervaz çıkartıp siliyosun , huylarım huylarım güzel huylarım sadece ortada görünen pislikleri temizlerim :))

Evet kızlar acıklıyorum bugune kadar yazıstıgınız kısı Aslan dıı ben degıldıımm bakıınn.... kaydirigubbakcemile3

Alıntı yapmayın :)

Son düzenleme:

sağol canımm deneyeyimm bakalımma.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…