- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #24.621
Ben geldım ayten bende açadım siteyi..Elime pansuman yaptırdım hala baya açık geçmemiş 2 3 daha suya gırmesı yasak pazartesi gidicem tekrar bakalım..Off Allah insanın hıc bır uzuvunu eksik etmesin yaa ne zormuşbenneyaptımki
eline noldu şekercim ?
slmm arkadaşlar nasılsınız umarım herkes çok iyidirr....
cemre grip olduuu sürekli kusuyooo midesini üşütmüştür diyor annem olmaz dr gideceğizz yarın ben kontrole gidiyomm ve gförümcem hamile 4 haftalık oda benim dr gidecekk ve bi arkadaşım daha var 7 aylıkk üçümüz gideceğiz artıkk bu arada cemre uyandııı.........
filimler çok hoşş olmuşş ne zaman bu reklamı izlesem gözlerim dolu dolu oluyooooo
Canım Pazt gunu camla baya derın kestım konusurken sen yoktun sanırım gormedın...Doğalgaz cıkıs pervazı varya onu söktüm mutfaktakı altıda keskın cammış onun onu sıleyım dedım bezı bır cevırdım zaten kan gölüne döndü ortalık:1no2:Çok şükür şimdi daha ıyıyım...
mervişimmm sağoll arkadaşımmm
ayy ya benl telefon bozulduu numaralarınızz da yokk arayamıyommm kusura bakmayınnnn(
hoşgeldin Ayşecim..
geçmiş olsun cemre' ye.. önemli birşeyi yoktur inşAllah canım üşütmüştür dediğin gibi..
görümcen ve arkadaşını bebişleri de hayırlı olsun..sağlıkla kucaklasınlar inşAllah
geçmiş olsun canım valla çok beceriklisin onu sök tak yapabiliyorsun demek alkisalkisalkis benim hiç elimden gelmez öyle şeyler..
kızlarr benimm sütümm yokk yaa son 2 gündürr gelmiyoooooooo((((((
aksine cemre de emmeye bayılıyooo
Yaaa sorma canım o kadar becerıklıyımkı elımı atmamla ortalık kan gölüne dondu soluğu hastanede aldıkkaydirigubbakcemile3Tövbe yarabbım yaaakaydirigubbakcemile3
Canım Pazt gunu camla baya derın kestım konusurken sen yoktun sanırım gormedın...Doğalgaz cıkıs pervazı varya onu söktüm mutfaktakı altıda keskın cammış onun onu sıleyım dedım bezı bır cevırdım zaten kan gölüne döndü ortalık:1no2:Çok şükür şimdi daha ıyıyım...
betülcüm aslan nasıl kusuyo mu
ayşecim benim de iki hafta kadar önce öyle olmuştu sıkıyodum hiç süt gelmiyodu. ben de sürekli sağdım ve bol bol maydanoz yedim tuzda bekletilmiş soğanla beraber. şükür benim geldi sen de dene bi istersen benim bebiş bi de çok nazlı emiyodu ondan da oldu galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?