Doğum yapmış olan anneler buraya....

geçmiş olsun duygucum, açılıyor yaa azcık aşağıya ineceksiniz video orda.

aytenn sizin çocuk dr kimm yaa ben memnun değilimde dr dan değiştireceğim ama aklımda başka biri yokkk varsa iyi dr yardımcı olurmusun canımm
çünkü doğdu doğalı hırıltıı ve öksürüğü kesilmedi kızımınn ne zaman gitsek bişey yok diyorr ve 2 surup veriyo yollu vermişken iyi dr gittin paracıklar demi

ben gellllllllllllllldiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmm dışardaydım bazı işlerimiz vardı hallettik geldik yemek ye kızı yedir uyut derken bu saat oldu gene gün bitti keşke 24 değil 48 saat olaydı bir gün 24 saat gündüz 24 saat gece:roflol::roflol::roflol:

BETÜLLLLLLL canım geçmişolsun yaaa üzüldüm şimdi bakkk inşalah bişii olmaz canım yaa aman canım allaha emanetttt

bu arada kızım baba - dede- diyorrr
bay bay - gell - alkıss hareketerini yapıyoo şimdilikk maşallahh tabii

maşallah bulnlara utku da sabahtan akşama kadar baba-dede-aba-ada-ege-hakkı daha bi sürü şey sayıklıyo.gece uyanınca bile konuşuyo.sadece alkış yapıyo gönlü olursa.
bir de bugün yine döndü yüzaşağı 5. ayından beri dönmüyodu.gelişme varrrrrrrrralkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…