Doğum yapmış olan anneler buraya....

arkadaşlar ben de klip yapacaktım ama bebişimle benim sadece 1 tane fotoğrafımız var ya bebişimin fotğrafı dünya kadar ama ben yokum o fotolarda üzüldüm yaaa. artık hep ikimizi çekecem

valla bende aman saçımı yapayım aman üstümde düzgün bişii olsun derken 7 ay bitti toplasan 10 foto var oda hepsi birbirinden kötüü yaww
bende ynını düşünüyom hergün bir foto çekcem bundan sonraa
:roflol::roflol:

betül oğluşun pek tatlı maaşallahhh. ne düşkün oluyo bunlar bilgisayara yaa.
kaydirigubbakcemile3 a.s.
ayy yerim ben o minişi. çocuk anadan doğma teknolojik kırk yıllık laptop ustası sanırsın
a.s. valal canım sorma.. kaydirigubbakcemile3
BETÜLLLLLLL canım geçmişolsun yaaa üzüldüm şimdi bakkk inşalah bişii olmaz canım yaa aman canım allaha emanetttt

saol canım olmadı bırsey sonra cok sukur tesekkurler canım.. hepsı Allaha emanet vallahı..

maşaqllahhh kuzularımzaa.s.

kızlar bi cd varmış dahi bebek diye..

bebklerin zeka gelişimi içinmiş...

ben şu an onu indiriyorum isteyen olursa özelden bana ulaşsın göndereyim...

beleşe göndermem ama haberiniz olsun...

aaaaaaaa aaaaaaaa bak sen şu fırsatçıyaaaadelikafadulden
manyekk sırnaşık şeyzaten netten indiriyom diyonn herkes indirir zatenn hem sölüyon yolunu hemde ben gönderirim beleş olmaz diyonnnn aklın nerde gııııııııııııı:roflol::roflol::roflol:

hicran hoşgeldin ben sana ceylinin yemek saatlerini soracam ya benim bebişte kusuyo. kaç saatte bir yemek yiyo ve de ne miktarda veriyon yemeklerini ayyy ben kafayı yiyorum napacam bu kusmukluyla bilmiyom

kızlar Aslanın en cok soyledıgı kelıme '' hadi '' bu cocuk hem anasına hem babasına cektı heralde ıkısıde acelecı, sabırsız.. :smiley-cool:

hadi hadi deyıp duruyor en cok... dede de dıyor...

kızlar bişey sorucam durun dikkat çekeyim bebek indirip kaldırmaktan bileği çokkkk ağrıyan varmı varsa ne uyguluyosunuz.

kız ben kremler merhemler fizik tedavi ve atel kullandım kaç ay halada kullanmam gerek ama sıkıldım attım bi kenara bazen ağrıyınca takıyom bilmiyonmuuu kaldır indir zaten kemikler zayıflamış herhalde güçten kuvvetren düşmüşükkk
ay ben pek yemek te yemem bi deri bi kemiğim yemek yiyem accık ta güç toplayamm ceylini kaldırmak içinn:roflol::roflol::roflol:

kızlarr ben dışarı çıkıyomm akşama gezmeye gideceğizz arkadaş kendi evine tasındıı ve kızı olduuu onlara hediye almaya gidiyommm gelince görş..

geçmiş olsun ayşecimm yeni okudum yazıyı inşallah basit bişiidirrrr

duygu kızz eline noldu seninn kiiiiiiiiii:uhm: geçmişolsunn

kızlar Aslanın en cok soyledıgı kelıme '' hadi '' bu cocuk hem anasına hem babasına cektı heralde ıkısıde acelecı, sabırsız.. :smiley-cool:

hadi hadi deyıp duruyor en cok... dede de dıyor...

şimdi okudum mesajı anladım nolduğunu tekrar geçmiş olsun canımma.s.a.s.

Evet kızlar acıklıyorum bugune kadar yazıstıgınız kısı Aslan dıı ben degıldıımm bakıınn.... kaydirigubbakcemile3

Alıntı yapmayın :)

:roflol::roflol::roflol:alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis alkisalkisalkisalkisalkisalkis

tamam o zaman hemen kazene sölüyom aramızda erkek varrr destuuuuuuuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrrrrrrrrr kızlarr erkek vaaaaaaarrrrrrrrr:roflol:

canım çocuk sağlığı merkezinde gülsün hanım var ben memnunum ona götür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…