- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #24.661
arkadaşlar ben de klip yapacaktım ama bebişimle benim sadece 1 tane fotoğrafımız var ya bebişimin fotğrafı dünya kadar ama ben yokum o fotolarda üzüldüm yaaa. artık hep ikimizi çekecem
kaydirigubbakcemile3 a.s.betül oğluşun pek tatlı maaşallahhh. ne düşkün oluyo bunlar bilgisayara yaa.
a.s. valal canım sorma.. kaydirigubbakcemile3ayy yerim ben o minişi. çocuk anadan doğma teknolojik kırk yıllık laptop ustası sanırsın
BETÜLLLLLLL canım geçmişolsun yaaa üzüldüm şimdi bakkk inşalah bişii olmaz canım yaa aman canım allaha emanetttt
hoşgeldii hicrannn canımm
maşallah bulnlara utku da sabahtan akşama kadar baba-dede-aba-ada-ege-hakkı daha bi sürü şey sayıklıyo.gece uyanınca bile konuşuyo.sadece alkış yapıyo gönlü olursa.
bir de bugün yine döndü yüzaşağı 5. ayından beri dönmüyodu.gelişme varrrrrrrrralkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
kızlar bi cd varmış dahi bebek diye..
bebklerin zeka gelişimi içinmiş...
ben şu an onu indiriyorum isteyen olursa özelden bana ulaşsın göndereyim...
beleşe göndermem ama haberiniz olsun...
silindi resim
beleşe olmaz arkadaşlarrrr... önce mesajlarımın üstündeki teraziye farenizi değdirin bakayım....:roflol:
kızlar bişey sorucam durun dikkat çekeyim bebek indirip kaldırmaktan bileği çokkkk ağrıyan varmı varsa ne uyguluyosunuz.
slmm arkadaşlar nasılsınız umarım herkes çok iyidirr....
cemre grip olduuu sürekli kusuyooo midesini üşütmüştür diyor annem olmaz dr gideceğizz yarın ben kontrole gidiyomm ve gförümcem hamile 4 haftalık oda benim dr gidecekk ve bi arkadaşım daha var 7 aylıkk üçümüz gideceğiz artıkk bu arada cemre uyandııı.........
filimler çok hoşş olmuşş ne zaman bu reklamı izlesem gözlerim dolu dolu oluyooooo
Canım Pazt gunu camla baya derın kestım konusurken sen yoktun sanırım gormedın...Doğalgaz cıkıs pervazı varya onu söktüm mutfaktakı altıda keskın cammış onun onu sıleyım dedım bezı bır cevırdım zaten kan gölüne döndü ortalık:1no2:Çok şükür şimdi daha ıyıyım...
Evet kızlar acıklıyorum bugune kadar yazıstıgınız kısı Aslan dıı ben degıldıımm bakıınn.... kaydirigubbakcemile3
Alıntı yapmayın :)
kusmadı canım ıkıncı kez cok sukur...
bak laptop basına gecmıs te chat yapıyo bıle.. kaydirigubbakcemile3
aytenn sizin çocuk dr kimm yaa ben memnun değilimde dr dan değiştireceğim ama aklımda başka biri yokkk varsa iyi dr yardımcı olurmusun canımm
çünkü doğdu doğalı hırıltıı ve öksürüğü kesilmedi kızımınn ne zaman gitsek bişey yok diyorr ve 2 surup veriyo yollu vermişken iyi dr gittin paracıklar demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?