- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #24.681
yedir canım ya cocuk yerse yedır tabıı..geldimm
kızarmış tavuk etii yedirsekk olur muuu yaaa
aneeyy yakalandık hemi delikafadulden Allah ıyılıgını versın... :roflol::roflol::roflol::roflol:alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis alkisalkisalkisalkisalkisalkis
tamam o zaman hemen kazene sölüyom aramızda erkek varrr destuuuuuuuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrrrrrrrrr kızlarr erkek vaaaaaaarrrrrrrrr:roflol:
Şeniz a.s.a.s.maşallah akıllı damadım benimmm
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis alkisalkisalkisalkisalkisalkis
canım çocuk sağlığı merkezinde gülsün hanım var ben memnunum ona götür.
kusmadı canım ıkıncı kez cok sukur...
bak laptop basına gecmıs te chat yapıyo bıle.. kaydirigubbakcemile3
yedir canım ya cocuk yerse yedır tabıı..
ben artık lezzetlı seyler yedırmeye calısıyorum Aslana..
ne ole tatsız tutsuz seyler.. kadir hoca sagolsun yedırıcem herseyden..
6.aydan sonra evde pişen her turlu yemegı yıyebılır dıyor her fırsatta... turşu ve salamura vs tıpı seyler gıbı cok tuzlu yada baharatlı olan yıyecekler harıc...
hımmmsağoll betüşş bu arada özel msj attımmmm canumm
bu arada kızım baba - dede- diyorrr
bay bay - gell - alkıss hareketerini yapıyoo şimdilikk maşallahh tabii
canımm nerde kii ooo nasıll iyi bi dr mu memnun musunn hastalığını ve tedavisini anlıyor biliyormuuu
Teşekkür ederim Mervecim:))olmuş bir kaza canım o beceriksizlik sayılmaz şutarafagitti
geçmiş olsun canım yaa dikkat et
ne işin var pervaz mervaz çıkartıp siliyosun , huylarım huylarım güzel huylarım sadece ortada görünen pislikleri temizlerim :))
Sağol şeker çok güzel izledim bu arada:))geçmiş olsun duygucum, açılıyor yaa azcık aşağıya ineceksiniz video orda.
maşallah bulnlara utku da sabahtan akşama kadar baba-dede-aba-ada-ege-hakkı daha bi sürü şey sayıklıyo.gece uyanınca bile konuşuyo.sadece alkış yapıyo gönlü olursa.
bir de bugün yine döndü yüzaşağı 5. ayından beri dönmüyodu.gelişme varrrrrrrrralkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
geçmiş olsun ayşecimm yeni okudum yazıyı inşallah basit bişiidirrrr
duygu kızz eline noldu seninn kiiiiiiiiii:uhm: geçmişolsunn
şimdi okudum mesajı anladım nolduğunu tekrar geçmiş olsun canımma.s.a.s.
kızarmışş tavukk verevbilirmizz yaaa bebekleree
ona göre yedieyimm kızıma
YAĞDA kızarmış mı ?
verme canım, ısınan yağın hazmı zorlaşır zaten.. artı kızartmalar biz büyüklere bile zararlı, hele hele kızartma yaptığımız yağı ikinci, üçüncü kez kullanıyorsak; yağ ısındıkça kanserojen maddeler açığa çıkıyor Allah korusun :1no2:
ayrıca kızartma sırasında yiyeceklerin ulaştığı yüksek sıcaklık; yiyeceklerin besin değerlerini düşürüyor..
bebişlerin tazecik mideleri kızartmaları kaldırır mı :1no2: lütfen yanlış bilgilendirme yapılmasın
YAĞDA kızarmış mı ?
verme canım, ısınan yağın hazmı zorlaşır zaten.. artı kızartmalar biz büyüklere bile zararlı, hele hele kızartma yaptığımız yağı ikinci, üçüncü kez kullanıyorsak; yağ ısındıkça kanserojen maddeler açığa çıkıyor Allah korusun :1no2:
ayrıca kızartma sırasında yiyeceklerin ulaştığı yüksek sıcaklık; yiyeceklerin besin değerlerini düşürüyor..
bebişlerin tazecik mideleri kızartmaları kaldırır mı :1no2: lütfen yanlış bilgilendirme yapılmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?