Doğum yapmış olan anneler buraya....

geldimm
kızarmış tavuk etii yedirsekk olur muuu yaaa
yedir canım ya cocuk yerse yedır tabıı..

ben artık lezzetlı seyler yedırmeye calısıyorum Aslana..

ne ole tatsız tutsuz seyler.. kadir hoca sagolsun yedırıcem herseyden..

6.aydan sonra evde pişen her turlu yemegı yıyebılır dıyor her fırsatta... turşu ve salamura vs tıpı seyler gıbı cok tuzlu yada baharatlı olan yıyecekler harıc...

:roflol::roflol::roflol:alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis alkisalkisalkisalkisalkisalkis

tamam o zaman hemen kazene sölüyom aramızda erkek varrr destuuuuuuuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrrrrrrrrr kızlarr erkek vaaaaaaarrrrrrrrr:roflol:
aneeyy yakalandık hemi delikafadulden Allah ıyılıgını versın... :roflol:
maşallah akıllı damadım benimmm

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis alkisalkisalkisalkisalkisalkis
Şeniz a.s.a.s.

hicoşşşşşşş gıı benim telfn bozulduu arayamıyomm kimseyiii numaralar yokk ama hattım açık okişşş,

arayıp sormuyooo hayırsızzz buu demeee yaniiiii :))))))

olmuş bir kaza canım o beceriksizlik sayılmaz şutarafagitti
Teşekkür ederim Mervecim:))
geçmiş olsun canım yaa dikkat et
ne işin var pervaz mervaz çıkartıp siliyosun , huylarım huylarım güzel huylarım sadece ortada görünen pislikleri temizlerim :))

geçmiş olsun duygucum, açılıyor yaa azcık aşağıya ineceksiniz video orda.
Sağol şeker çok güzel izledim bu arada:))

Maşallah Utkuya:)Bizimkide baba dede gel gel birde ege gel acıkıncada anney diyorkaydirigubbakcemile3
geçmiş olsun ayşecimm yeni okudum yazıyı inşallah basit bişiidirrrr

duygu kızz eline noldu seninn kiiiiiiiiii:uhm: geçmişolsunn

şimdi okudum mesajı anladım nolduğunu tekrar geçmiş olsun canımma.s.a.s.

Şeniza.s.

Kızlar kliplerınızi anca ızledım hepsi cok guzel olmus.. Allah hıcbırımızı yavrularımızdan ayırmasın...

Son düzenleme:
kızarmışş tavukk verevbilirmizz yaaa bebekleree
ona göre yedieyimm kızıma

YAĞDA kızarmış mı ?
verme canım, ısınan yağın hazmı zorlaşır zaten.. artı kızartmalar biz büyüklere bile zararlı, hele hele kızartma yaptığımız yağı ikinci, üçüncü kez kullanıyorsak; yağ ısındıkça kanserojen maddeler açığa çıkıyor Allah korusun :1no2:
ayrıca kızartma sırasında yiyeceklerin ulaştığı yüksek sıcaklık; yiyeceklerin besin değerlerini düşürüyor..

bebişlerin tazecik mideleri kızartmaları kaldırır mı :1no2: lütfen yanlış bilgilendirme yapılmasın

hımmmm ayy mervişş canımmm sağollll o zaman kızıma haslama yapayımmmmm ..

canumm burada olaydınnn senin fıstıga da tokalar alırdımmmm gıııı
bu arada davulda aldımm kızımaaa davulcuuuu yaptımmmm beraber calıyozz oynuyozzz

Aynen katılıyorum Mervecim daha o minicik midelerini yormak olur bu..Sen daha iyi bilirsin tabiki bir gıdacı olarak ama bende okuduğum kadarıyla asla vermem...
Ayşecim bence sende verme ama tabiki yinede senin bilceğin birşey...Yağ yanmasın diye yemeklerine bile piştikten sonra koyuluyor yani...

o yanlıs bılgılendırme ben mı oluyom bacımm.. delikafadulden kaydirigubbakcemile3
bır kac kez pişen yagda kızarmıs bırseyı aysede vermeyı dusunmez sanırım..
ben dr da duydugumu dedım.. uzman dr dan.. ustune basa basa soyledıgını dedım..
ve de tadımlık yıyecegını dusunerek.. sonucta bı buyuk but yada gogus yıyecek kadar buyumedıler dımı.. :)
herkesın kendı dusuncesı tabıkı canım.. bız soylerız yapıp yapmamak onun elınde..
kafamda dan uydurmadım yanı onu bılesın.. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…