Doğum yapmış olan anneler buraya....

rica ederim ayşecim bende okuduğum ve doktorumun dediği kadarıyla bılıyorum ama Merve en bilimselini söylüyor bir gıda uzmanı olarak..Yine seçim sana kalmış canıma.s.

betüşşş canımm benim eşim hafta 1 gün alanyaya gidiyo orda kalıyoo dünn yoktu yatak odasında yatasım bile yokktuu tek basıma allaha şükür yoldaymış geliyoooo

slm kızlarrrr ancak mutfağı topladım makinayı doldurdum çay demledim asi yi izliyordum siz neler yapıyorsunuzzz
ben bıraktığım yerden geçmişe devam edeyim önceki güleri okuyamadım zatii artık ne kadar okuyabilirsem kardır kopmayayım muhabbetlerden dimii =)

slm kızlarrrr ancak mutfağı topladım makinayı doldurdum çay demledim asi yi izliyordum siz neler yapıyorsunuzzz
ben bıraktığım yerden geçmişe devam edeyim önceki güleri okuyamadım zatii artık ne kadar okuyabilirsem kardır kopmayayım muhabbetlerden dimii =)

ulen benım bu cızelgede yıllandı 6 kıloda... :roflol: :roflol:

gulmen fururum haaa.... klava: :roflol: :mymeka:

sabitlenir bir süre öle ama verirsin gene merak etme betülcüm sen azimlisin herşeyi yaparsınna.s.a.s.

artık külepilurmiyum:jeyyar:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hicran hoşgeldin ben sana ceylinin yemek saatlerini soracam ya benim bebişte kusuyo. kaç saatte bir yemek yiyo ve de ne miktarda veriyon yemeklerini ayyy ben kafayı yiyorum napacam bu kusmukluyla bilmiyom

canım seninki neden kusuyormuşki dr nededi reflümü vardı sizdede
ben 2,5-3 saatte bir veriyom mamasını veya meyvesini ve 100-120 cc arası yiyorr çorba yoğurt veya mama cc hemen hemen aynı oluyorr ahvaltıyı da 90 cc mama ile yada ıhlamur ile yapıyorum ama biz milupa ar de yiyoruz tabii ilaçlarımız var ama hala kusuyor tabi arada ve fışkırarak hemde ama haftada 1 falan oluyor genelde bazen 2 oluyor ama düzeliyo gittikçe işte fazla yedirme sık sık ver bir süre

hicoşşşşşşş gıı benim telfn bozulduu arayamıyomm kimseyiii numaralar yokk ama hattım açık okişşş,

arayıp sormuyooo hayırsızzz buu demeee yaniiiii :))))))

demem hayatım dememmm sen de bana gönül koyma emi canım bende fırsat bulamıyom valla bizim beleş telde kocişte duruyor o evdeyken arama yapıyom ancak ama nu bile zaman bulamıyom ilk fırsatta buraya damlıyom işteee:roflol:

Kızlar kliplerınızi anca ızledım hepsi cok guzel olmus.. Allah hıcbırımızı yavrularımızdan ayırmasın...

evet yaa çok güzeller ama benim eski resimlerden bulamadım annemle olanlardan bende yapam dedim ama çok resim koymak lazım baktımda ben kendim zaten bir film şeklinde hazırlıyordum ceylinle ailemizle ilgili bitince hepinize göstercem inşallah ama ufak bidene bende yapam pınarınkinden bakemm zaman bulursamm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…