Doğum yapmış olan anneler buraya....

kızlar dayanamadımm kızıma bir dünya toka aldımm yineee

maşallah senin kızın saçına var da toka alıyon benim kızın saçı toka tutmuyorr ince bazı yeri uzun bazı yeri kısaydı ben kestirdim accık düzelttim geçen gün ama şuan bağlanacak kadar değil hel bi uzasın ben toka koleksiyonu yaparım artukkk:roflol:

selamm hatunlarrr...
öncelikle enlerde güzel yerlere layık gördüğünüz için teşekkür ederim gülsüm cnm hakkatten kızz
kendi halimdeyimdir..saol canım benim...
serap sanada çok teşekkür ederim senin kadar iyi kalpli olunur mu tatlı öğretmen valla kızlar ya ben sizi çok sewiyom inş..görüşmek te nasip olur..çok samimisin sen zatii favorimsin canısı
umut şekerim ne öle kıss allah emii bana ateşli demişş oyy cook yaşa emiiii ateşimden yakıyom zati heryeriii nie ateşli seçtin benii bacıımm esrarengiz hatunn seniiiçok gizemlisinn beaa
betülcüm msndede konuştuk ama burda yazını okumamıştım büyük gecmiş olsun cnm ya inş bişi cıkmaz tatlımm öperim aslanıŞeniz

kızlarr gelelim kendi derdime sizlerle paylaştıkça rahalıyom:
1 haftadır buğramda huysuzluk halsizlik gece uykularında ağlama vardı ki nasıl ağlama gözü kapalı 4 saat ağladı yawrum bide ateşide 38.5 du.dr gittik acil ve burun akıntısı da vardı dr. baktı.nezle dedi. fala igilenmedi acil..idrar tahlili istemişti orası sonuçunu aldık hemen özele gittik ertesi gün sonuç çıkar çıkmaz..sonçta amorfürat fazlalığı diyodu.. bende nette ne diye arştırdım 'kum dökme'diye geçiomuş...
ben tabi bunu görür görmez üzüntümden eridim sabaha kadar.. dr gittk sabahı dr. evet kum döküyo dedi minicik bebk bu ya ne dökmesi dedim üzüldüm..kristalleşme varmış yani idrarında. idrarı pembemsi ve kokuluydu....dr. bol bol su içir ki erisin dedi.. ve ciğerlerine baktı nezleydi zatii.. ve ciğerlerine vurmuş
yawrumun hırıltısıda vardıı..yawrum meğer gece gündüz bundan ağlamış bende dişinden dolayı herhal demiştim yawrum katıla katıla ağladı ve benim de sinirlerim yıprandı cook o ağladı ben ağladımm.. depresyonagircem sandım hiç susturamadım kuzumu..neyseki rabbime dualarım sonucu karşlıksz kalmadı ilaçlar verdi antibiotik klomaks die bi kaçdaha verdi kullanıyoz şimdi eh uykusu az birazdaha iyi şükür mevlema ......rabbim kimseyi evladıyla imtihan etmesin arkaşlarım cok zormuş bunu anladım annelik....senağlama

saol canım benim Şeniz

geçmiş olsun kuzuma
canım sende üzülme
böyle böyle büyüyecekler ne yapalım

sabitlenir bir süre öle ama verirsin gene merak etme betülcüm sen azimlisin herşeyi yaparsınna.s.a.s.

artık külepilurmiyum:jeyyar:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
evet gulebılısın... :roflol:

yok rejıme devam etsem verıcemde 5 kg verdım ve rejıme ara verdım tekrar baslamam lzım.. :mymeka:

Canım bende msn den söyleiştim ama yıne dıyım :) cok gecmıs olsun kısa zamnda kurtulur ınsallak bugramız.. :teselli:

İyi akşamlar kızlar..2 gündür sularımız ip gibi akıyordu çalışma varmış şükür bugün normale döndük..Ayy su az bile akınca ne zormuş yaa..Hemen daldık banyoya ailecek makineleri çalıştırdık:)Hergün yıkanmayınca kendimi kötü hissediyorum valla rahatladım..Egede alıştı en geç gün aşırı yıkanmaya o bile rahatladı mışıl mışıl uyudu kuzucum:1rolleyes:
duygu canım ben bilmiyodum elini kestiğini
geçmiş olsun şeker
dikkat et kendine
sağol canım zaten buraya yazmamıştım msnden bir konuşurken bir kaç arkadaşa söylemiştim ondan bilmemen normal canımcım:)
Salihacım tekrar geçmiş olsun zaten biz uzun uzun konuştuk ama yinede allah daha büyük dert vermesin bir an önce iyileşsin inşallah kuzucum:teselli:a.s.

kızlar ya şu bebelerin kaç ay kaç haftalık olduklarının çizelgesini nerden buldunuz bi demediniz. sabahtan beri yapıyom yapıyom olmuyo. huuuu biri bana anlatsın

dr bişey demedi 8-9 aylık olana kadar normalmiş öyle dedi

iyigeceler kızlar,mertim uyudu.kapım çaldı açmadım,bu saatte komşu falan ağırlayamayacağım,zaten 10 da gittiler
salihacım tekrar geçmiş olsun,msnde konuşuruz zaten....

oku oku ancak bitti yazacak şey çoook ama mecalim yokmirmirmirmir

Betül,Saliha geçmiş olsun allahtan daha büyük dertleri bununla atlatış olun inşallah.

Duygucum sobe,ebe halim kalmadı Ayçayı yeni bayılttım ne enerji yarabbim yaa
fıldır fıldır görseniz gözü kapalı sürünüyor hala.

Bi de şu pınarsütle uğraşıyom pek yavaş yükleniyor,unsuluk etti benii

Bilen 7910.com diye bir site var orda bir sürü alternatif çizelge var canım
ben ordan yaptım.

Bilen arkadasım netten ticker yazdıgında degısık bı kac sıtenın tıckerı gelıyor oradan stedıgını yapabılırsın
eger basaramazsan yarın obur gun ben sana yardımcı olurum sımdı cok uykum var oldumu arkadasım :) kusura bakma..
ıyı geceler tekrar..

canım bizim tahlilimizde de amarfürat görüldü dediğin gibi kristalleşmeymiş...
Ben iki dr.a gösterdim kum dökmede olabilirmiş ama fazla su içmediğinden de olabilirmiş..
Birde ailede kum döken varmı diye sormuştu bir başka dr.a gösterdiğimizde..
Bende yakınlarda tekrar tahlil yaptıracağım bakalım bir şey çıkacakmı...
Geçmiş olsun canım

Hepimize iyi geceelr
yani deliksiz demek istedim kafa kalmadı bu saate kadar
makine de bitmiştir ama hiiiç yerleştiremiciiim

kayınvalideme çanta hediye aldık

ayyy ne alakasııııızzzzzz,ben gidim en iyisi dimi:CüvCüv:
bi de alakasız resim koyiim:ecrin_bebek:

ulen benım bu cızelgede yıllandı 6 kıloda... :roflol: :roflol:

gulmen fururum haaa.... klava: :roflol: :mymeka:

:roflol::roflol::roflol:
sen mantıları revanileri götür sonra kilo vercem de.... ohhh valla

:roflol:
oooo onu netten ara bul zor iş.. biz burda kolaylığı ayağınıza getiriyoruz... teraziye bir tık hemen linkler elinizde...

borcumuz olsa olmazmııı sen çok yorulmuşun diyor terazi abii yarın devam et diyooo:roflol::roflol:

veresiye yok bizde anacım.... naniknanik

bence de yanlış bilgi verme.. kızarmış tavuğu nasıl yesin çocuk :mymeka:
kola olsa neyse... :roflol:

aslında ayşenin mesajını okuyunca yutabildikten sonra yiyebilir diye düşündüm bende...
ben fırında yaklaşık 1 kaşık yağla kızartıyorum tavuğu... hiç tavada kızardığı aklıma gelmedi...

geçenlerde de doktorun biri adını hatırlamıyorum... çocuğunuza haşlanmış patates değil kızarmış patates verin diyodu....haşlanmış patatesin vitamini tamamen gidiyomuş... ama kızarınca daha çok vitamin oluyomuş...aynen böyle diyodu... o yüzden her duyduğumuza inanmamak lazım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…