Doğum yapmış olan anneler buraya....

Günaydın iyi hafta sonları canlarım:)
Birazdan kahvaltıya oturcaz bir bakayım dedim...Bugun kayınvalıdeme gıdıcez anneler gunu nedenıyle akşamda bankadan arkadasıma yemege gıdıcez evlendıler 1.5 yıl olduda ancak zıyaret edıcemsırnaşık şey
Yarında butun gun bana kalcak eee nede olsa ılk anneler gunumuz olsun o kadar demi:1rolleyes:

Valla Gülüm ben bu işin çaresini buldum sabah erkenden kaldırıyorum Egeyi akşama bayılıyor çok şükürki:)Şimdi bu saatte yatti demişin sabah kaça kadar yatakta yani uaynıyor yatıyor bılıyorum benımkıde oylede mesela en son kalktıgı saatı ayarla:)Mesela 1 de yatan çocugu benım gıbı sabah 7 de kaldır yuzunu yıka o zaman erkencıkten yatıyor geceleri:roflol:

bu arada dün tunahan ın 7.ayı bitmiş ama ben farketmemişimmmÇok üzgünüm çoook sizden de farkeden olmamış doğal olarakÇok üzgünüm çoook

bu arada dün tunahan ın 7.ayı bitmiş ama ben farketmemişimmmÇok üzgünüm çoook sizden de farkeden olmamış doğal olarakÇok üzgünüm çoook

canım takvimin ilgi çekici değil de ondan daha havalı bişi bul. tunahanımııızın 7. ayıı mübarek olsun canım daha nice yıllara 70 lere inşallah.

günaydın kızlar..geçmiş olsun saliha..neden oluyoki allah allaah...bızımkıdesuyu içmiyo..rezeneli su,sulandrılmış meyvasuyu haricinde..senmi demiştin su içmiyo mamayı bolca sulandırıp verıyorum dıye..hatırlayamadım..ama buyuzden oluyosa benım bıldgım ayça hariç pek su içen bebeğimiz yok...hay allah yaaa ciğere nasıl vurur..allah dermansız derde düşürmesin..haklısın oyleağlar görünce adam girer depresyona...neyseki tanısı konmuş şükür..tekrar geçmiş olsun..

aytencim ayşecim sağolun canım...ayşecim bu arad geçmiş olsun ben artık tuzlu suyu kendim kaynatıp şırıngayla yapıyorum biz hiç kurtulamadık bu hırıltıdan zaten...ayten daha cafcaflı bişiler bulayım kız ben o zaman...bir de aytencim galiba arkdaşlar antalya lara otel mi ne varmış orayı ayarlayacaklar sana yakın mı acep?CADIARZU

bide bişi daha sorucam ağustosta tatile gitmeyi düşünüyoruz antalya tarafına acaba tunahana hava değişikliğinden dolayı bişi olur mu?korkuyorum oralara gidince bide hasta olur diye ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…