Doğum yapmış olan anneler buraya....

ayy süper yakın canım yaa ben dediğim gibi fenerdeyim fenerden sonra lara zaten.

bide bişi daha sorucam ağustosta tatile gitmeyi düşünüyoruz antalya tarafına acaba tunahana hava değişikliğinden dolayı bişi olur mu?korkuyorum oralara gidince bide hasta olur diye ya

yok kıss yaz günü ne olacak, rüzgardan koru yeter zaten ağustosta kısmetse yaşına yaklaşıyo olacak.

betülcüm neden üzerine alındın kızdın anlayamadım.. CADIARZU
dr. lar evde pişirilen yemekleden yiyebilir diyorsa; bu ağır, yağlı , kızarmış yiyecekler değil emin ol..7-8 aylık bebeğe kızartma verebilirsin diyecek dr. olacağını sanmıyorum ben...

evde pişen hafif şeylerden tadabilir o da 1 yaşından sonra benim bildiğim...ben de uydurmuyorum, elimde prof. dr. un yazdığı beslenme kitabı var oradan okuyup teyid ediyorum yerimseniben
tabii ki herkesin kendi tercihi canım, istersen acılı adana veririrsin kaydirigubbakcemile3kime ne :teytey:

deryaaaaaaaaaaaaa bana da beklerimm canımmmmm buyur gelll .........
maşallahh kk en şirin bebeklerineee
pazardan geldikk annemle kuzumlaa şimdi yorgunluk çayıı içecğizz

deryaaaaaaaaaaaaa bana da beklerimm canımmmmm buyur gelll .........
maşallahh kk en şirin bebeklerineee
pazardan geldikk annemle kuzumlaa şimdi yorgunluk çayıı içecğizz

hoşgeldiniz canım neler aldın pazardan cemreye :asigim:
bize de toka alma teklifin için teşekkürler canım..bizim kızın saçı çok ama tokaları yoluyor hemen :roflol: gözüne saçlar giriyor öyle oturuyoruz n'apalım :CüvCüv:

Son düzenleyen: Moderatör:
bide bişi daha sorucam ağustosta tatile gitmeyi düşünüyoruz antalya tarafına acaba tunahana hava değişikliğinden dolayı bişi olur mu?korkuyorum oralara gidince bide hasta olur diye ya

Canım bir şey olmaz inşallah,Güneydoğu bölg. tehlikeli dizanteri vs..akdenizde pek bir şey olmaz herhalde bizde gitmeyi düşünüyoruz bakalım..

Sıkıntıya gelemiyor büşra,saçları ahenkle dans etmesi lazım havalı kızzkaydirigubbakcemile3:roflol:

sağol teyzesi kaydirigubbakcemile3 saçları ayrı bi hava katıyor tabii di mi :CüvCüv:

saol canım benim Şeniz

geçmiş olsun kuzuma
canım sende üzülme
böyle böyle büyüyecekler ne yapalım
saol canım tabi öyle ama işte kuzu bu ağlamasına dayanamıyoki insann...
saol bitanem
evet cnm allah başka dert vermesin hepsi gececk allahının izni ilee sanada tekrra gecmiş olsun duycucum elin için bida dikkat ett şekerimyerimseniben
iyigeceler kızlar,mertim uyudu.kapım çaldı açmadım,bu saatte komşu falan ağırlayamayacağım,zaten 10 da gittiler
salihacım tekrar geçmiş olsun,msnde konuşuruz zaten....
saol bitanesi:1hug:

:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…