- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #24.761
aytencim ayşecim sağolun canım...ayşecim bu arad geçmiş olsun ben artık tuzlu suyu kendim kaynatıp şırıngayla yapıyorum biz hiç kurtulamadık bu hırıltıdan zaten...ayten daha cafcaflı bişiler bulayım kız ben o zaman...bir de aytencim galiba arkdaşlar antalya lara otel mi ne varmış orayı ayarlayacaklar sana yakın mı acep?CADIARZU
bide bişi daha sorucam ağustosta tatile gitmeyi düşünüyoruz antalya tarafına acaba tunahana hava değişikliğinden dolayı bişi olur mu?korkuyorum oralara gidince bide hasta olur diye ya
o yanlıs bılgılendırme ben mı oluyom bacımm.. delikafadulden kaydirigubbakcemile3
bır kac kez pişen yagda kızarmıs bırseyı aysede vermeyı dusunmez sanırım..
ben dr da duydugumu dedım.. uzman dr dan.. ustune basa basa soyledıgını dedım..
ve de tadımlık yıyecegını dusunerek.. sonucta bı buyuk but yada gogus yıyecek kadar buyumedıler dımı.. :)
herkesın kendı dusuncesı tabıkı canım.. bız soylerız yapıp yapmamak onun elınde..
kafamda dan uydurmadım yanı onu bılesın.. :)
deryaaaaaaaaaaaaa bana da beklerimm canımmmmm buyur gelll .........
maşallahh kk en şirin bebeklerineee
pazardan geldikk annemle kuzumlaa şimdi yorgunluk çayıı içecğizz
bide bişi daha sorucam ağustosta tatile gitmeyi düşünüyoruz antalya tarafına acaba tunahana hava değişikliğinden dolayı bişi olur mu?korkuyorum oralara gidince bide hasta olur diye ya
hoşgeldiniz canım neler aldın pazardan cemreye :asigim:
bize de toka alma teklifin için teşekkürler canım..bizim kızın saçı çok ama tokaları yoluyor hemen :roflol: gözüne saçlar giriyor öyle oturuyoruz n'apalım :CüvCüv:
Canım bir şey olmaz inşallah,Güneydoğu bölg. tehlikeli dizanteri vs..akdenizde pek bir şey olmaz herhalde bizde gitmeyi düşünüyoruz bakalım..
Sıkıntıya gelemiyor büşra,saçları ahenkle dans etmesi lazım havalı kızzkaydirigubbakcemile3:roflol:
sağol teyzesi kaydirigubbakcemile3 saçları ayrı bi hava katıyor tabii di mi :CüvCüv:
saol canım tabi öyle ama işte kuzu bu ağlamasına dayanamıyoki insann...saol canım benim Şeniz
geçmiş olsun kuzuma
canım sende üzülme
böyle böyle büyüyecekler ne yapalım
saol bitanemevet gulebılısın... :roflol:
yok rejıme devam etsem verıcemde 5 kg verdım ve rejıme ara verdım tekrar baslamam lzım.. :mymeka:
Canım bende msn den söyleiştim ama yıne dıyım :) cok gecmıs olsun kısa zamnda kurtulur ınsallak bugramız.. :teselli:
evet cnm allah başka dert vermesin hepsi gececk allahının izni ilee sanada tekrra gecmiş olsun duycucum elin için bida dikkat ett şekerimyerimsenibenİyi akşamlar kızlar..2 gündür sularımız ip gibi akıyordu çalışma varmış şükür bugün normale döndük..Ayy su az bile akınca ne zormuş yaa..Hemen daldık banyoya ailecek makineleri çalıştırdık:)Hergün yıkanmayınca kendimi kötü hissediyorum valla rahatladım..Egede alıştı en geç gün aşırı yıkanmaya o bile rahatladı mışıl mışıl uyudu kuzucum:1rolleyes:
sağol canım zaten buraya yazmamıştım msnden bir konuşurken bir kaç arkadaşa söylemiştim ondan bilmemen normal canımcım:)
Salihacım tekrar geçmiş olsun zaten biz uzun uzun konuştuk ama yinede allah daha büyük dert vermesin bir an önce iyileşsin inşallah kuzucum:teselli:a.s.
saol bitanesi:1hug:iyigeceler kızlar,mertim uyudu.kapım çaldı açmadım,bu saatte komşu falan ağırlayamayacağım,zaten 10 da gittiler
salihacım tekrar geçmiş olsun,msnde konuşuruz zaten....
oku oku ancak bitti yazacak şey çoook ama mecalim yokmirmirmirmir
Betül,Saliha geçmiş olsun allahtan daha büyük dertleri bununla atlatış olun inşallah.
saol gülcüm eksik olma.. a.s.
inş.. sizde cıkmaz cnm cok saol tkrar msnde de konuşmuştk inş..bu kez cıkmaz edacımcanım bizim tahlilimizde de amarfürat görüldü dediğin gibi kristalleşmeymiş...
Ben iki dr.a gösterdim kum dökmede olabilirmiş ama fazla su içmediğinden de olabilirmiş..
Birde ailede kum döken varmı diye sormuştu bir başka dr.a gösterdiğimizde..
Bende yakınlarda tekrar tahlil yaptıracağım bakalım bir şey çıkacakmı...
Geçmiş olsun canım
saol deryacım sizinde 7 .ayınız kutlu olsn allah uzun ömür versin tunacığaa.s.ayşecim geçmiş olsun salihacım size de inşallah hemen düzelir...duygucum sana da geçmiş olsun bende bilmiyordum elini kestiğini...
günaydın kızlar..geçmiş olsun saliha..neden oluyoki allah allaah...bızımkıdesuyu içmiyo..rezeneli su,sulandrılmış meyvasuyu haricinde..senmi demiştin su içmiyo mamayı bolca sulandırıp verıyorum dıye..hatırlayamadım..ama buyuzden oluyosa benım bıldgım ayça hariç pek su içen bebeğimiz yok...hay allah yaaa ciğere nasıl vurur..allah dermansız derde düşürmesin..haklısın oyleağlar görünce adam girer depresyona...neyseki tanısı konmuş şükür..tekrar geçmiş olsun..
cnm artık zorlada olsa veriom suyu içmesi şart yani..yok ben demedm cnm sulandrp veriom die ben mamasnı ıhlamurla ıslatıom cnm ciğerlerini üşütmüş nezleydi bi gecmedi çok uzun zamandır 3 haftadr nezle bakalım soğuk algınlığına ilaç verdi bu gece birazdaha iyiydi şükür allaha inş.. unutcaz bu günleride yaa sabırr:bbo:
depresyona girer valla insan hiç durmadan alıyo garibim dili de yokki anacım şuram ağrıyo dese çaresiz bakakalıo insan rabbim bida göstermesin gecicek inş.. saol cnma.s.
saol canım tabi öyle ama işte kuzu bu ağlamasına dayanamıyoki insann...
saol bitanem
evet cnm allah başka dert vermesin hepsi gececk allahının izni ilee sanada tekrra gecmiş olsun duycucum elin için bida dikkat ett şekerimyerimseniben
saol bitanesi:1hug:
oku oku ancak bitti yazacak şey çoook ama mecalim yokmirmirmirmir
Betül,Saliha geçmiş olsun allahtan daha büyük dertleri bununla atlatış olun inşallah.
saol gülcüm eksik olma.. a.s.
inş.. sizde cıkmaz cnm cok saol tkrar msnde de konuşmuştk inş..bu kez cıkmaz edacım
saol deryacım sizinde 7 .ayınız kutlu olsn allah uzun ömür versin tunacığaa.s.
cnm artık zorlada olsa veriom suyu içmesi şart yani..yok ben demedm cnm sulandrp veriom die ben mamasnı ıhlamurla ıslatıom cnm ciğerlerini üşütmüş nezleydi bi gecmedi çok uzun zamandır 3 haftadr nezle bakalım soğuk algınlığına ilaç verdi bu gece birazdaha iyiydi şükür allaha inş.. unutcaz bu günleride yaa sabırr:bbo:
depresyona girer valla insan hiç durmadan alıyo garibim dili de yokki anacım şuram ağrıyo dese çaresiz bakakalıo insan rabbim bida göstermesin gecicek inş.. saol cnma.s.
salihacım çok sevindim gece rahat uyumasına..
daha da iyi olacak inşAllah annesi :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?