Doğum yapmış olan anneler buraya....

kızlar ya göbekleriniz dümdüz oldumu eski halini aldımı ne durumda yaaa, benim bide çatlaklarım varr ne yapıcam bilmiyorum çok canım sıkılıyorrr.

çok geçmiş olsun canım bol su içir inşallah çabucak atlatır bu sıkıntıyı yavrun sende sakin ol üzme kendini allah beterinden korusun hepimizin yavrusunu

bu arada dün tunahan ın 7.ayı bitmiş ama ben farketmemişimmmÇok üzgünüm çoook sizden de farkeden olmamış doğal olarakÇok üzgünüm çoook

hayırlı olsun canım nice 7 aylara yıllara sağlıkla huzurla sevgiyle inşallah uzun ömürler versin rabbim
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis alkisalkisalkisalkisalkisalkis
sen girmeyince görmemişizdir kızzz Şeniz

salihacım ben görmemişim, görmemişim allah korusun bebeklerimizi, inşalah hemen iyi olur suyu kaşıkla içir belki o zaman daha çok içer canım.

benim kız su içmeye başladı su biberonumuzu görünce heyecanla elleriyle almaya çalışıyor artık maşallah ama çok içincede pimpirikleniyom :roflol:

gııı bişeyy almadımm kii kuzumuu yarınn alışvrişe gidiozz o zaman alacagım inşallahhhh..mervişimm benim cimcime seviyooo allaha şükürrrrr takıyozz ya simdilikk tokaları büyüdüğünde ne olur bilemem atıkk

Anne

anneciğim bugün sen dur
ben bakayım sana ne olur
ne istersen pişireyim
evi silip devrişeyim

ben doldurdum aklarını
ödeyemem haklarını
bugün senin günün anne
bak kendini yordun gene
canım kadar sevdiğim kim benim canım anneciğim!

tüm annelerrrrrrrrrrrrrrrrre

Anneciğim

Anneciğim seni ben,
Çiçeklerden, yemişten,
Sarı saçlı bebekten,
Canımdan çok severim.

Gitme hep yanımda kal,
Beni kollarına al,
Pembe gülden daha al,
Yanağından öperim.

ilkokulda çok okurdukk buu şiiri arkadaslarlaa

kızlar ya göbekleriniz dümdüz oldumu eski halini aldımı ne durumda yaaa, benim bide çatlaklarım varr ne yapıcam bilmiyorum çok canım sıkılıyorrr.

dümdüzmüüüüüüüüüüüü:roflol: benimmiiii kız benim hala sanki 4-5 aylık hamiş gibi valla veremedim kiloları halaaa:roflol:

dünkü bahsettiğim dahi bebek cd sini indirmeyi bitirdim ama açıkcası benim çok hoşuma gitmedi...
ama musti kıkır kıkır gülüyo nedense... ilk defa bu kadar uzun poposunun üzerine oturdu uslu uslu.. normalde hiç durmaz etrafı karıştıracağım diye...
daha çok 1 yaş üstü için...
belki ozaman faydalı olabilir...
ama tv seyretmelerinden iyidir...

çok güzeller canım çok teşekkürler alkisalkisalkis
ben de anneme okurdum ikinci şiiri, her anneler günü sabahı kaydirigubbakcemile3

deryaaaaaaaaaaaaa bana da beklerimm canımmmmm buyur gelll .........
maşallahh kk en şirin bebeklerineee
pazardan geldikk annemle kuzumlaa şimdi yorgunluk çayıı içecğizz
inşallah canım gelmek isterimbakalım
deryaa öptüm kuzunu
büyüdüde paşa oldu
minicikmiş
oyy yavrum maşallah
teşekkürlerrr serap teyzesii:)
valla aytencimmayo giyeriz biz de ne yapalım benim de çatlağım çok karnım indi sayılır ama çatlaklar yüzünden mayo giyeriz ne yapalımşekerrrkaydirigubbakcemile3dert ettiğin şeye bakkkdelikafadulden
merciiiii ceylinimi de öpüyorum çokşekermiş o da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…