Doğum yapmış olan anneler buraya....

slm kızlar eşim internet için eleman getirmişti yenı nete girebildim. anneme bende pınarın reklam muziğini gönderdım yarınde çiçeği gidecek. türkıyede olsam bende annem giderdım doya doya sarılırdımm birdahakıne insallah

duygucum senı merak ettim nasılsın elın nasıl tlf numaran da yok ama emın ol aklım sende kaldı elın nasıl olsu canım..
kızlar bu arda bizim billda biz 3 aileyın biz en üst katta yız orta katta evsahıbı alt katta da kıracı var meger kıracı eskı türklerdenmiş eşim şimdi internet için onlara gitmişti kız benımle tanışmak istıyomuş 4 aylık kızları varmış eşim fransızca yarı türkçe anlaşırsın dedi valla sevinmedim desem yalan olur çünkü çok sıkılıyodum belıkı anlasırız da bana arkadaş olurr....

MEVLİDECİM senin adına sevindim gurbette yalnızlık zordur herhalde...biz bile burda yalnız kalınca sıkılıyoruz inşallah anlaşırsınız arkadaş olursunuz çok iyi olur snein için....bu arada annen kanlıcada oturuyodu değil mi yanlış hatırlamıyosam ben senin için gideyim yakınız yaaa.s.

evet canım kanlıcada oturuyo teşekkür ederim deryacım çok düşüncelısin arkadaşımmm
düşünmüş olmam yeterlı benı mutlu rttın arkadaşim çok saol

kızlar betülden haberi olan var mı yaaa. bu gün hiç gelmedi... msn i de açmadı...

çok korkuyorum aslan dğşmüştü dün...senağlama
Allah korusun inşallah bişey yoktur.. gezmeye eğlenmeye gitmişlerdir...:Saruboceq:

emel canım ölemi haberim yoktu benım bişey yoktur inşallah bizim net süreklı kesılıyo msn ye girmedım ben aslan dun mu düştü bişey yoktur inşallah gezmeye gitmiştir annesıne falan...
bu arada nasıl gidiyo hamişlik.....
halime sen nasılsın canım pek görünmuyosun bu ara..

hakketen ya benımde aklım kaldı..işallah bi sıkıntı yoktur..allahım korusun..bugun eşimbel tedavısı ıcın edırneye gıttı..bızde yolda anladıkki uzun mesafe gıdemıcez ismet durmadı..buyukcekmeceye ugrayıp bizi bıraktı..ufunet bastı tümgün..hiçbişi yok..musluktan akan su kireçlii.bebeğin biberonu kireç doldu..temız suyum anca mama yapmaya yetti..allah darda koymasın ya cok sıkıcı bı durum..hava guzeldı allahtan ama akşamustu serindi..işallah üşütmeyız..alışkın deiliz hava deişimlerine,açık havada bukadar vakıt gecırmeye..ama yavaş yavaş alışsak ıyı olur tabiide...korkuyorum napimm..şu betüş çıksın meydana yaaa...

iyi geceler kızlar ..
Betül zaten h.sonları pek girmiyordu benim bildiğim..
Aslanla ilgili bir problem yoktur inşAllah.. dün iyi olduğunu, kusma vs. olmadığını yazmıştı en son..

selam...betüş bugün öğle kursu vardır diye düşünmüştüm bende hattta ayten sormuştu o yüzden aramamıştım keşke arasaydım yaa saatte geç oldu şimdiÇok üzgünüm çoook

umutcum o ufunet bana hergün basıyo musluktan akan su kıreçlı çaydanlıgım ketılım kıreç tuttu hergun yıkamama rağmen bazen sürahının dibinı görmek ıstemıyorum. alpın herşeyını içme suyula yıkıyorum ama genede muslık suyu değiyo bazen..
gun içinde dısarı çıkmak ıstemıyorum yoruldugumda oturacak bir cafe bile yok bi yer var ordada oturan hiç bayan görmedim burda tek kısa kollu gıyen benım ama bizim bu bölge böleymiş eşime şirket araba versın sehir merkezıne tasıcaz yoksa ben burda kafayı yıoycemmm

herkeslere iyi geceler bi yorgunum bi yorgunum anlatamam, anca bitti yemek bulaşık bebeşin çamaşırlarını yıkadım katladım. yarın anneler günü eşimin annesine çanta ve cüzdan aldım, eşim sağolsun pek anlamaz kendi anneciğimide sehpa aldım. şimdiden bütün eylül annişlerinin veee other aylardaki anaların anneler gününü kutluyorummm. allah bizlere böylesine güzel bişeyi yaşattığı için binlerce kez şükrediyorum.

ay ayten bende bugün bittim eşim gelene kadar 4 posta çamaşır yıkadım evi süpür sil akşam oldu sonra arkadaşımıza gittik yemeğe Allahtan yemek drdinden yırttımşimdi baba oğul horluyolarr:lepi:

mervecim sen nasılsın yanlızmısın hala eşin ne zaman gelecek.

sağolasın canım :1hug: evet yalnızım :çok üzgünüm:
2-3 hafta sonra geleceğim diyor bakalım tam belli değil henüz..

bu arada betülün cep numarasını bilen arkidişler bi mesaj atıverin müsait olduğunda yanıt döner ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…