Doğum yapmış olan anneler buraya....

bendeee hepinizin anneler gününüü kutluyorummmm hepinizi seviyorum Allahıma da şükür ediyorum beni anne yaptığı içiiiinnn heğinizee bol çiçeklerrrra.s.

mervecim sen ne zamandır yalnızsın canım ya bir ayı geçti mi yakınlarında akraban annen ler falan var mı?

saliha ve betül ve ayşe geçmiş olsun kuzucuklarınıza canlarım.duygucum sanad geçmiş olsun hayatım.

ya umutcum sen bana neden en nötr dedin ya ?:uhm: kafama takıldı valla.

canım allah tez zamanda kavuşturur inşallah senin işinde zormuş yaa, betülün telefon numarası bende yok deryaa istersen bi mesaj falan yazz aslan nasıl bir sorun yok dimi falan yazsan ayıp olurmu acaba bu saatte.

canım allah tez zamanda kavuşturur inşallah senin işinde zormuş yaa, betülün telefon numarası bende yok deryaa istersen bi mesaj falan yazz aslan nasıl bir sorun yok dimi falan yazsan ayıp olurmu acaba bu saatte.

amin canım çok sağol a.s.
bence ; cebini alacak kadar bir samimiyet varsa ayıp olmaz yani ama siz bilirsiniz yine de..

heyaa çok güzel
fatmaaa bi bardak su getirsene gız yavrim Şeniz

:roflol: fatma ayak işlerini yapıyor tabii di mi evin küçüğü olarak kaydirigubbakcemile3
bizde de bana düşeri bu işler..şimdi abimle diyoruz ; büşra büyüsün de ayak işlerini ona yaptırırız diye :CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…