Doğum yapmış olan anneler buraya....

iyiym mevlüdecim ya napayım çalışıyorum.eve geldiğimdede oğluşumla,ev işleriyle uğraşmaktan pek vakit bulamıyorum.sen ve alpte iyidir umarım.

TÜM EYLÜL ANNİŞLERİNİN ANNELER GÜNÜNÜ KUTLUYORUM ŞİMDİDEN YARIN SİTEYE GİREMEYEBİLİRİM EVDE OLAMICAM ANNEME GİDİCEM MALUMM HEPİNİZE İLK ANNELER GÜNÜNÜZDE BOL SEVGİ EĞLENCE HUZUR MUTLULUKK GÜZEL HEDİYELER DİLERİM =))

emel benim kız:))

ben hâlâ inanamıyorum anne olduğuma,ne zaman inanıcam mertin benim yavrum olduğuna bilmiyorum,yalan yalan geliyor

ALLAH rahatlık versin bebişlerimize ve hepimize..
şimdiden ilk anneler günümüz kutlu olsun..
bir dahaki sene ellerimizi öpebilirler inşAllah miniklerimiz..Allah sağlıkla o günlere de ulaştırır inşAllah..
iyi geceler a.s.

hepinize iyi geceler arkadaşlar.
yarın giremeyebilirim.şimdiden kutlayayım anneler gününüzü.

ANNELER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN.

emelcım ben sana sordum canım senden duydum ben betül ün aslanının düştügunu ondan dedim. halımecım alpberk ve ben iyiyiz
sadece burda arkadaşım yok ailemden kımse yok sıkılıyorum ama ne yapalım herşey oğlumuzun geleceği için...
ya ben fransızaca türkçe konuşa konusa benım türkçem bozulmuş yazdıklarımdan anlıyorum

herkese iyi geceleeerr

ANNELER GÜNÜMÜZZ KUTLU OLSUNN

ilkanneler günümm çok mutluyum allah herkese yasatsın bu duyguyu...
bu arada bende betüşü merak ettim umarım bi sorunn yokturrrrrr
allah rahatlık versinnn arkadaşlarrr

günaydınnnnn çok mutluyum bugün çünkü bugün benim de günüm çünkü bugün bende anneyimmmm hepinizin anneler günü kutlu olsun arkidişlerimmm Allahım bize bebeişlerimizin daha çookkk sneelrini göstersin inşallajhhhh

tüm eylül annelerinin bu ilk anneler günü kutlu olsun..çok karışık duygular içindeyim...ne alsamda geçiştirsem dıye eşeklikler yaptıgım özel günlerden herhangibiri olan bugünün annem için değerini bende anne olunca anlıyabildim.....cenabı mevla yavrularımıza doya doya bi ömrü sağlıkla huzurla geçirmeyi nasip etsin...tüm yarularıda annelerinide sevgiyle kucaklıyorum...

en gÜzel hedıyeee bana gece 12 de yatıp sonrasında 6 kere uyandıktan sonra sabah saat 7-30 da ayÇamın sÜpperrr enerjık bır Şekılde
ÇıĞlık atarak uyanması menekŞe gÖzlÜmle ÖmÜr boyu anneler gÜnÜ gıbı geÇecek ınŞallah...

Hepımızın ılk anneler gÜnÜ kutlu olsun....

amin canımbenim....derya telini betüşün özelden atsana,yada sen hemen bi arasana yaa..ben cok merak ettım..çok meraklıyım elımde deil...

Umutcuuum siz de bizim gibi hocayla beraber yataktan fırlayanlardansınız heralde...

Arkadaşım,her günümüz anneler günü gibi,bayram gibi,düğün gibi,limonlu dondurma,tarçınlı kurabiye,
çilek reçeli,annemizin gözlemesi,tereyağlı su böreği,pembe balonlar,bir kutu çikolata,
kırmızı bebek ayakkabıları,sarı laleler,pembe güller,mor menekşeler,samimi gözler,içten dostlar,serin sular,
deliksiz uykular,sağlıklı günler,hatta ikramiye vurmuş çeyrek bilet gibi geçsin inşallah.....
Yani şu yalan dünyada gerçek güzellik,hoşluk ne varsa bizi bulur inşallah...

:içelim:
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Günaydın arkadaşlar:)
Bugün ilk anneler günümüz:teytey:Allah bir ömür boyu evlatlarımızı yanımızdan ayırmasın..Ellerimizi öptükleri günleri mutlu günlerinide göstermeyi nasip etsin inşallah:Saruboceq:
Anneler günümüz kutlu olsun canlarıma.s.

Çok teşekkür ederim canım elim çok şükür iyi çok düşüncelisin sağol tatlıma.s.
saliha ve betül ve ayşe geçmiş olsun kuzucuklarınıza canlarım.duygucum sanad geçmiş olsun hayatım.

ya umutcum sen bana neden en nötr dedin ya ?:uhm: kafama takıldı valla.
:1hug:a.s.

Çok güzel yazmışın canım teşekkür ederiz güze dileklerin için:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…