- 19 Haziran 2007
- 943
- 69
- 98
- 43
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #24.841
emel canım ölemi haberim yoktu benım bişey yoktur inşallah bizim net süreklı kesılıyo msn ye girmedım ben aslan dun mu düştü bişey yoktur inşallah gezmeye gitmiştir annesıne falan...
bu arada nasıl gidiyo hamişlik.....
halime sen nasılsın canım pek görünmuyosun bu ara..
herkeslere iyi geceler bi yorgunum bi yorgunum anlatamam, anca bitti yemek bulaşık bebeşin çamaşırlarını yıkadım katladım. yarın anneler günü eşimin annesine çanta ve cüzdan aldım, eşim sağolsun pek anlamaz kendi anneciğimide sehpa aldım. şimdiden bütün eylül annişlerinin veee other aylardaki anaların anneler gününü kutluyorummm. allah bizlere böylesine güzel bişeyi yaşattığı için binlerce kez şükrediyorum.
Çok teşekkür ederim canım elim çok şükür iyi çok düşüncelisin sağol tatlıma.s.duygucum senı merak ettim nasılsın elın nasıl tlf numaran da yok ama emın ol aklım sende kaldı elın nasıl olsu canım..
kızlar bu arda bizim billda biz 3 aileyın biz en üst katta yız orta katta evsahıbı alt katta da kıracı var meger kıracı eskı türklerdenmiş eşim şimdi internet için onlara gitmişti kız benımle tanışmak istıyomuş 4 aylık kızları varmış eşim fransızca yarı türkçe anlaşırsın dedi valla sevinmedim desem yalan olur çünkü çok sıkılıyodum belıkı anlasırız da bana arkadaş olurr....
:1hug:a.s.saliha ve betül ve ayşe geçmiş olsun kuzucuklarınıza canlarım.duygucum sanad geçmiş olsun hayatım.
ya umutcum sen bana neden en nötr dedin ya ?:uhm: kafama takıldı valla.
Umutcuuum siz de bizim gibi hocayla beraber yataktan fırlayanlardansınız heralde...
Arkadaşım,her günümüz anneler günü gibi,bayram gibi,düğün gibi,limonlu dondurma,tarçınlı kurabiye,
çilek reçeli,annemizin gözlemesi,tereyağlı su böreği,pembe balonlar,bir kutu çikolata,
kırmızı bebek ayakkabıları,sarı laleler,pembe güller,mor menekşeler,samimi gözler,içten dostlar,serin sular,
deliksiz uykular,sağlıklı günler,hatta ikramiye vurmuş çeyrek bilet gibi geçsin inşallah.....
Yani şu yalan dünyada gerçek güzellik,hoşluk ne varsa bizi bulur inşallah...
:içelim:
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?