Doğum yapmış olan anneler buraya....

bende annemın mezarına gıdıcem ordanda dışarı çıkıcaz yemek falan yıcez gezcez...hepinizi öpüyorum sevgiler...

Günaydınnnhihoyyythihoyyyt

Tüm Eylül anneleri ve tüm anneler anneler gününüzün güzel ve özel geçmesi dileğiyle
Anneler gününüz Kutlu olsun a.s.a.s.

Aslanında birşeyciği yoktur inşallah ben öyle düşünüyorum..
Mervenin dediği gibi h.sonu kursu olduğu için cumadan hazırlık yapıyor o yüzden girememiştir...

derya aradı..yokmuş bişiciklerii...allahın betüşüü insanı alıştırınca hep olmasına adam merak edıyo işşte..iyiler..GÜLSÜM anneler günün seninde kutlu olsun...yanlış anladık,doğru anladık..bi kırgınlık yaşandı...içini ferah tut arkadaşım..ben kimseye gönül koymam..zararını görmedikçe..burda iyi kötü yazıştık..yavrularının ellerinden öptüğü günleri gör işallah..cümlemiz.....DUYGU canımbenim.....anneciğin yattıkça sen yavruna doy...allah ganigani rahmet eylesin..tüm ölmüşlerimizede gıyabında...

Benim koca inanmazsınız bugün 7 de kalktı sınva gitti
henüz gelmedi,bakalım gelince biz de bişiyler yaparız heralde hava da çok güzel.

Kızlar geçen sene mezun ettiğim öğrencilerim msj atıyolar çok duygulandım yaa
artık hem anne hem öğretmenim,ayy ne kadar fedakarımsenağlama
,duygu yumağı,sevgi pıtırcığıyım ben.

Tüm annelerin ANNELER GÜNÜ KUTLUYORUM.
çok çok anneler günü görürsünüz evlatlarınızla inşallah
oğlumda tüm annelerin ellerinden öper
a.s.a.s.a.s.a.s.

sen yine ince tutma annesi..ince olsun penye ama bikaç kat olsun..ben korkuyorum vallayaa...ahanda hava ısındı ısınacak derken nezlefelan olmıyalım dıye..dün zaten tüm gün bahcedeydık kayınvalıdenın yazlıgında..akşamüstü serindi ama bahcede hamakda anca zaptedebildim..sardım battanıyeye bi burnu dışarda:)hamağı cok sevıyo bebekler yaaaa.........kafayı yedim ama ben sevıyorum dogallıgı felan ama ne oyle börtü böcek..ama eskısıne göre cesurum baya:)gelmeyın böcekler yoksa karete yaparım dedim..tombultombul eşşek arıları vardı ama..onlar korkunççtuuu:1ninca:

Hem bizim hemde annelerimizin anneler günü kutlu olsun
Allah tan hepsinin birer hayırlı evlat olmalarını dilerim,gününüz güzel geçsin

kızlarrra.s.a.s.
anneler günümüz kutlu olsun,bize dunyanın en güzel duygusu anneliği tattıran çocuklarımızı allah kötülüklerden korusun,onlarla birlikte yaşamayı nasip etsin:Saruboceq
:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…