- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #24.881
çok sevinirim canı ben bi türlü yapamadım tam oldu diyorum yok olmuyo oğlum 24.09.2008 doğumlu başka bilgi lazımmı
bilen canım kuuruma bakma şimdi gördüm yazını
yaparım hemen şeker
:roflol::roflol::roflol:
sen mantıları revanileri götür sonra kilo vercem de.... ohhh valla
bence de yanlış bilgi verme.. kızarmış tavuğu nasıl yesin çocuk :mymeka:
kola olsa neyse... :roflol:
aslında ayşenin mesajını okuyunca yutabildikten sonra yiyebilir diye düşündüm bende...
ben fırında yaklaşık 1 kaşık yağla kızartıyorum tavuğu... hiç tavada kızardığı aklıma gelmedi...
geçenlerde de doktorun biri adını hatırlamıyorum... çocuğunuza haşlanmış patates değil kızarmış patates verin diyodu....haşlanmış patatesin vitamini tamamen gidiyomuş... ama kızarınca daha çok vitamin oluyomuş...aynen böyle diyodu... o yüzden her duyduğumuza inanmamak lazım...
betülcüm neden üzerine alındın kızdın anlayamadım.. CADIARZU
dr. lar evde pişirilen yemekleden yiyebilir diyorsa; bu ağır, yağlı , kızarmış yiyecekler değil emin ol..7-8 aylık bebeğe kızartma verebilirsin diyecek dr. olacağını sanmıyorum ben...
evde pişen hafif şeylerden tadabilir o da 1 yaşından sonra benim bildiğim...ben de uydurmuyorum, elimde prof. dr. un yazdığı beslenme kitabı var oradan okuyup teyid ediyorum yerimseniben
tabii ki herkesin kendi tercihi canım, istersen acılı adana veririrsin kaydirigubbakcemile3kime ne :teytey:
kızlar betülden haberi olan var mı yaaa. bu gün hiç gelmedi... msn i de açmadı...
çok korkuyorum aslan dğşmüştü dün...senağlama
Allah korusun inşallah bişey yoktur.. gezmeye eğlenmeye gitmişlerdir...:Saruboceq:
emel canım ölemi haberim yoktu benım bişey yoktur inşallah bizim net süreklı kesılıyo msn ye girmedım ben aslan dun mu düştü bişey yoktur inşallah gezmeye gitmiştir annesıne falan...
bu arada nasıl gidiyo hamişlik.....
halime sen nasılsın canım pek görünmuyosun bu ara..
hakketen ya benımde aklım kaldı..işallah bi sıkıntı yoktur..allahım korusun..bugun eşimbel tedavısı ıcın edırneye gıttı..bızde yolda anladıkki uzun mesafe gıdemıcez ismet durmadı..buyukcekmeceye ugrayıp bizi bıraktı..ufunet bastı tümgün..hiçbişi yok..musluktan akan su kireçlii.bebeğin biberonu kireç doldu..temız suyum anca mama yapmaya yetti..allah darda koymasın ya cok sıkıcı bı durum..hava guzeldı allahtan ama akşamustu serindi..işallah üşütmeyız..alışkın deiliz hava deişimlerine,açık havada bukadar vakıt gecırmeye..ama yavaş yavaş alışsak ıyı olur tabiide...korkuyorum napimm..şu betüş çıksın meydana yaaa...
iyi geceler kızlar ..
Betül zaten h.sonları pek girmiyordu benim bildiğim..
Aslanla ilgili bir problem yoktur inşAllah.. dün iyi olduğunu, kusma vs. olmadığını yazmıştı en son..
selam...betüş bugün öğle kursu vardır diye düşünmüştüm bende hattta ayten sormuştu o yüzden aramamıştım keşke arasaydım yaa saatte geç oldu şimdiÇok üzgünüm çoook
sağolasın canım :1hug: evet yalnızım :çok üzgünüm:
2-3 hafta sonra geleceğim diyor bakalım tam belli değil henüz..
bu arada betülün cep numarasını bilen arkidişler bi mesaj atıverin müsait olduğunda yanıt döner ..
bende var numarası ama saat çok geç belkiproblem olur canım
saliha ve betül ve ayşe geçmiş olsun kuzucuklarınıza canlarım.duygucum sanad geçmiş olsun hayatım.
ya umutcum sen bana neden en nötr dedin ya ?:uhm: kafama takıldı valla.
canım allah tez zamanda kavuşturur inşallah senin işinde zormuş yaa, betülün telefon numarası bende yok deryaa istersen bi mesaj falan yazz aslan nasıl bir sorun yok dimi falan yazsan ayıp olurmu acaba bu saatte.
betüşcüm haftasonları pek girmiyo genelde
bişey yoktur umarım
bende merak ettim şimcik
betüşe mesaj attım kızlar ama henüz bişi yazmadı öğlen ararım eğer geri dönemezse
amin canımbenim....derya telini betüşün özelden atsana,yada sen hemen bi arasana yaa..ben cok merak ettım..çok meraklıyım elımde deil...
kızlar betiüşü aradım merak edilecek bişi yok dün kurstaymış sonra kaynanasına felan geçmişlerrr....herşey yolunda yaniiii:)
Günaydınnnhihoyyythihoyyyt
Tüm Eylül anneleri ve tüm anneler anneler gününüzün güzel ve özel geçmesi dileğiyle
Anneler gününüz Kutlu olsun a.s.a.s.
Aslanında birşeyciği yoktur inşallah ben öyle düşünüyorum..
Mervenin dediği gibi h.sonu kursu olduğu için cumadan hazırlık yapıyor o yüzden girememiştir...
derya aradı..yokmuş bişiciklerii...allahın betüşüü insanı alıştırınca hep olmasına adam merak edıyo işşte..iyiler..GÜLSÜM anneler günün seninde kutlu olsun...yanlış anladık,doğru anladık..bi kırgınlık yaşandı...içini ferah tut arkadaşım..ben kimseye gönül koymam..zararını görmedikçe..burda iyi kötü yazıştık..yavrularının ellerinden öptüğü günleri gör işallah..cümlemiz.....DUYGU canımbenim.....anneciğin yattıkça sen yavruna doy...allah ganigani rahmet eylesin..tüm ölmüşlerimizede gıyabında...
evet canım ev aldık 1 sene oluyo bız aldıgımızda yenı başlıyolardı şimdi bitti ama eşimın abisi göz koymuş hemde hiç bir hakkı yokken anahtarda eşimın kucuk kardesınde eltım geryerde bız ist tasınıyoruz orda mevlüdelerın eve geçicez dıyomuş bide satılma davası var biz burda eşşek başımıyız anlamadım benım olana nasıl bukadar sahıplenıyolar anlamadımm....Ne tapusu mevlüde?
ev mi aldınız cnm?
canım benım gülerek kullan bizde dısarı çıktık gezdi çok sıcaktı hemen dönük şimdiden çok sıcak yazın ortasında ne yapcaz bilmem...Ne almış ne almış????
Ayça bana çok güzel bi yüzük aldı,hatıra...
ben kendim beğendim tabii o ayrı.Ama eşim bi kaç alternatif yazmış kağıtlara Ayçaya çektirmiş hangisini ağzına götürürse onu alcaz demiş kızım da yüssük çekmiş....kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?