Doğum yapmış olan anneler buraya....

Bağım olsa, bahçem olsa
ıpek kumaş bohçam olsa,
Sabah olsa, akşam olsa
Annem gitmese yanımdan

Her zaman baksam yüzüne,
Uyurum yatsam dizine.
Rastlamadım kem sözüne
Sesi çıkmaz kulağımdan.

Bir sözünü iki etmem.
Canımı verir incitmem
Annemsiz cennete gitmem
Onu severim canımdan

tüm annelere armagan olsunhihoyyyt

Evlat,
Hayırlı evlat
Yaşama gayesi, sevilesi, uğrunda ölünesi
Evlat
Yağız evlat, güzel evlat, akıllı evlat
Hayata manâ katan, neşe katan
Evlat,
Tebessüm bahanesi,
Mutluluk emaresi
Ana ve babasının
Delisi divanesi
Evlat,
Huylusu, huysuzu,
Hayırlısı, hayırsızı
Sevilesi, gebertilesi
Evlat
Ah evlat...
Karşına alınası
Nasihat yapılası
Tek derdinin mimarı
Kafası kırılası
Evlat,
Yüzüne gülünesi
Gün gelip sövülesi
Saçları okşanası
Sopayla vurulası
Evlat,
O da evlat, bu da evlat
Oğul, kız
Bebek, çocuk, yetişkin
Evlat,
Evlat evlat olur da
Ana, ana olur mu?
Evlat evlat olur da
Baba, baba olur mu?
Evlat,
Su akar yolunu bulur
Evlat,
Medet umma, yakışmaz
Evlat,
Başın dik dur, eğilme
evlat,
sen sadace evlat ol evlat.:asigim:

buda buğrama ve tümm bebişlerimize gelsin....Şeniz

kızlar sözlesme esımın adına daha tapuyu almadık turkıyey donunce alıaz esımle ailesının bu dusuncesızlıgı yuzunden tartısıyoruzzz.....

biz bu güzel havada daha dışarı çıkamadık.anca iş yaptım,yemek yaptım.oğluşla,babası uyuyor.uyanırlarsa eğer biraz dışarı çıkarız.
bende emir'e bugün şort-tişört giydirdim.çok yakıştı ya.tombul ve beyaz kolları bacaklarını ısırdım hep.

Ulen Allah ıyılıgını versın emıı.... kaydirigubbakcemile3
Şeniz
o dr da süpermıs yaa... :) kola deme haa zaten kızgınım.. klava:
kaydirigubbakcemile3

kızmadım canım ne munasebet kızacak bırsey yok gayet relaxx.. :) haklısın..
yalnız arastırmadan uydurmasyon bır yazı da yazmadım bugune kadar belkı tanımıssındır birazcık..
bır kacımızın arastırıp buraya yazdıgı seylerın farklı olmasının sebebı de bu arastrmayı yapan asıl dr yada uzmanların gorus ayrılıgının olması olsa gerek.. CADIARZU

iyi geceler kızlar ..
Betül zaten h.sonları pek girmiyordu benim bildiğim..
Aslanla ilgili bir problem yoktur inşAllah.. dün iyi olduğunu, kusma vs. olmadığını yazmıştı en son..

selam...betüş bugün öğle kursu vardır diye düşünmüştüm bende hattta ayten sormuştu o yüzden aramamıştım keşke arasaydım yaa saatte geç oldu şimdiÇok üzgünüm çoook

bende var numarası ama saat çok geç belkiproblem olur canım

saliha ve betül ve ayşe geçmiş olsun kuzucuklarınıza canlarım.duygucum sanad geçmiş olsun hayatım.

ya umutcum sen bana neden en nötr dedin ya ?:uhm: kafama takıldı valla.

canım allah tez zamanda kavuşturur inşallah senin işinde zormuş yaa, betülün telefon numarası bende yok deryaa istersen bi mesaj falan yazz aslan nasıl bir sorun yok dimi falan yazsan ayıp olurmu acaba bu saatte.

betüşcüm haftasonları pek girmiyo genelde
bişey yoktur umarım
bende merak ettim şimcik

betüşe mesaj attım kızlar ama henüz bişi yazmadı öğlen ararım eğer geri dönemezse

amin canımbenim....derya telini betüşün özelden atsana,yada sen hemen bi arasana yaa..ben cok merak ettım..çok meraklıyım elımde deil...

kızlar betiüşü aradım merak edilecek bişi yok dün kurstaymış sonra kaynanasına felan geçmişlerrr....herşey yolunda yaniiii:)

Canlar, guzel ınsanlar.... tesekkur ederım hepınıze ılgınızden alakanızdan oturu...
cok guzelsınız hepınız... hersey yolunda cok sukur.. dun dedıgınız gııb kurs vs derken gun gectı bugun de sabahtan cıktık anca geldık yenı agva ya gıttık teyze kızı abım esım ben aslancık... guzelce gezdık hava harıkaydı cok guzel yerlerdı...
sabah deryacım aradı saolsun, tekrar tesekkur ederım hepınızı kocaman opuyorum..

Ayrıca Anneler Gunumuzu daha dogrusu ILK Anneler Gunumuzu Kutluyorum...
Allah nıcelerını evlatlarımız ve eslerimiz, yuvalarımızla gostersın... bugun hedıyemı oglumdan aldım..
Ama daha cok agzına goturup yemegı tercıh ettı bana vermektense bıraz zor aldık elınden...
o da ayrı bır hostu cok gulduk... canım oglum benım tabı ona o hedıyeyı caktırmadan veren de canım esım.. :)

Ne almış ne almış????
Ayça bana çok güzel bi yüzük aldı,hatıra...
ben kendim beğendim tabii o ayrı.Ama eşim bi kaç alternatif yazmış kağıtlara Ayçaya çektirmiş hangisini ağzına götürürse onu alcaz demiş kızım da yüssük çekmiş....
kaydirigubbakcemile3

Biraz geç oldu ama,Anneler günümüz kutlu olsun..Daha nice anneler günleri geçiririz inşallah.Karnımızda hareketlerini izlediğimiz bebeklerimiz inşallah büyüyecekler ve sarılıp annecim anneler günün kutlu olsun diyecekler bize..çok güzel bi duygu yaa..

Ne tapusu mevlüde?
ev mi aldınız cnm?
evet canım ev aldık 1 sene oluyo bız aldıgımızda yenı başlıyolardı şimdi bitti ama eşimın abisi göz koymuş hemde hiç bir hakkı yokken anahtarda eşimın kucuk kardesınde eltım geryerde bız ist tasınıyoruz orda mevlüdelerın eve geçicez dıyomuş bide satılma davası var biz burda eşşek başımıyız anlamadım benım olana nasıl bukadar sahıplenıyolar anlamadımm....
canım benım gülerek kullan bizde dısarı çıktık gezdi çok sıcaktı hemen dönük şimdiden çok sıcak yazın ortasında ne yapcaz bilmem...

canım güzel arkadaşlarım Emelcigiminde dedigi gibi biraz geç oldu ama hepinizin ANNELER GÜNÜNÜ KUTLAR KUZULARLA BİRLİKTE DAHA NİCE NİCE UZUN ANNELER GÜNÜNE DİLERİM.
herkes inşllah iyidir. hepinizi çok öpüyorum. a.s.

ay kızlar çok sıcak ya alpberk ıde sadece atlet le tutuyorum mızmızlanan çocugun sesı çıkmıy öle takılıyo yavrucum yazık terlemiş.....

GÜNAYDIN GÜZEL ANNELERRRR
hafta sonu giremedim hiç hepinizin anneler günü kutlu olsun , bize bu günleri yaşatan allahımıza şükürler olsunnn , daha uzun uzun seneler yavrularımızla anneler gününü kutlayabilelim inşallahhhh

bütün hafta sonu sokaklardaydık .... hava süperdi gezdik dolaştık ... deniz de iyileşti artık bayaa . c.tesi tekrar gittim doktora bida muayene etsin diye bronşiti tamamen geçmiş diyor doktor ciğerlerinden ses gelmiyor diyor. öksürüğünün devam etmesi alerjik olduğu içinmiş bi alerji damlası vardı onu mayıs sonuna kadar kullanın dedi ... eğer öksürüğü tamamen geçmezse bidaki geldiğinizde bi kan testi yapalım diyor hem alerji durumunu hem de bağışıklık sistemini görmek için . bakalım geçer inşallah da gerek kalmaz ...

Günaydııın.....

Duygu biz 12 de yatsak da zaten en geç 8 de ayaktayız
yani erken kaldır da EREKEN yatsın olayı yok bizde güzelim...
uyumazzzz

herkeslere günaydın, hepimizin geçmiş anneler günü mübarek olsun allah inşallah daha nice nice yavrularımızla birlikte anneler günü kutlamamızı nasip eder..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…