Doğum yapmış olan anneler buraya....

Günaydın Arkadaşlar bende ne zamandır yazamıyorum...
Bende tüm annelerimizin anneler gününü kutlarım ilk anneler günümüzü..Allah herkese nasip etsin ...
Bu arada oğluşumu sünnet ettirdik arkadaşlar küçük veya büyük bence oldukça zor bir işlemmiş ve anne olmak çok zormuş bir kere daha anladım aslında bir günde iyileşti ama olsun ben bin kere öldüm acıdı mı hissettimi demekten canım cıktı..

oyyy geçmiş olsun canım, hadiii yaa kurtuldunuz demek , 1 günde geçiyosa bizde yaptıralım yaa, bezine çişini yaparken ağlamıyomu yani yanmıyomu pipisi.

Gunaydınlaar...

Hadı gecmıs olsun Annesı atlattınız demek...
Hepten erkek olmus demek yav beyfendıı... kaydirigubbakcemile3

oyyy geçmiş olsun canım, hadiii yaa kurtuldunuz demek , 1 günde geçiyosa bizde yaptıralım yaa, bezine çişini yaparken ağlamıyomu yani yanmıyomu pipisi.

Gunaydınlaar...

Hadı gecmıs olsun Annesı atlattınız demek...
Hepten erkek olmus demek yav beyfendıı... kaydirigubbakcemile3

günaydınlar herkeseeee......
zeynepçim geçmiş olsun artık tam bir erkek:)gözde bu denizin ilk pozu da tam bir adam küçük adammm yaa

Teşekkürler Arkadaşlar darısı başınıza diyeyim..yani şöyle özet geçeyim size ameliyathanede çok ağlamış çünkü ellerini ve bacaklarını tutmuşlar asla sıkıntıya gelemez verdiklerinde hıçkırıkları gögsündeydi nasıl iç çekiyordu anlatamam.
Anestezi geçince ilk çişinde ağladı ama kısa..Öğlen sünnet oldu akşama kadar ara ara ağladı ama oyalanıyor bezlenmesinde hiç problem yok dedi doktor olmadı da çok şükür..İlk gün üzerine falan dönemedi acıdı galiba ama ikinci gün sabah emekleme çabalarına devam çok şükür bir sorunumuz yok...

geçmiş olsun canım kurtuldunuz o dertten çabukta iyileşmiş ne güzel

öncelikle herkese günadınnn arkadaşlar. güzel bir haftaya merhabaa.
Zeynepcim geçmiş olsun hadi bakalım ogluşumuz erkek olmuş artık annesi..

Geçmiş olsun,erkek oldunuz desene:jeyyar:

çok teşekkürler can canlar .... .

zeynepcim geçmiş olsun , bende yaptırmak istiyorum ya biran önce bu dertten kurtulmak lazım , bizim sünnet yapılırken hazır anestezi almışken dilinin altında bağ var denizin onun kesilmesi lazım o da yapılacak .... h.sonu konuştuk doktorla seneye yaza kadar beklesek bişey olur mu diye o da bekleyebilirsiniz dedi ...bana kalsa hemen yaptırırım da babası seneye diyor ... siz zorunluluktan mı yaptırdınız ?

Aslı,seni aramızda görmek çok güzelŞeniz

Emelcimm canım benim sizlerle olmak çok çok güzel. artık ogluşum izin verdigi sürece sizlerleyim eşimin şirketi yeni bir bilgisayar almış bende bilgisayarıma kavuştumm. kaydirigubbakcemile2
Gözdecimm maşallahh Denize ne güzelde kurulmuş sandalyeye.

gunaydın kızlarr kızıma bakıcı bulmustum kactı pis kadın ama allahtan yenisini buldum insallah kalıcı olur yarabbimmmm ben cok yoruluyorum yaa hep serrayı kucagımda tasımak zorunda kalıyorum vede hala emiyor cok yorgunluk oluyor tabiii

denizden h.sonu manzaraları :))
ohh keyifler yerinde
çok tatlısınııııııız Şeniz

geçmiş olsun
ve hayırlı olsun canım

Günaydınlar....

Zeynepcim çok geçmiş olsun canım artık ne olursa olsun kolay değil ama şimdiden atlatmış oldunuz..Hayırlı uğurlu olsun canım:)
Aslıcım hoşgeldin canım demek bundan sonra bol bol görcem seni ne güzel yaaa:sm_cool:
Öğleden sonra Eguşa yazlık ciciler almaya gidiyoruz artık kızlar bakalım neler var neler yok:1rolleyes:

Aa cok sevındım canım oh artık kavustuk demek :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…