- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #24.921
Günaydınlar....
Zeynepcim çok geçmiş olsun canım artık ne olursa olsun kolay değil ama şimdiden atlatmış oldunuz..Hayırlı uğurlu olsun canım:)
Aslıcım hoşgeldin canım demek bundan sonra bol bol görcem seni ne güzel yaaa:sm_cool:
Öğleden sonra Eguşa yazlık ciciler almaya gidiyoruz artık kızlar bakalım neler var neler yok:1rolleyes:
Bebek çorbalarına soğan,sarmısak koyuyor musunuz?Kendimize yapmamışsam çorbalarına özellikle koymuyordum ben ama çok faydalı yaa şimdi 1 havuç 1 patates,1 tavuk budu didiklenmiş,biraz mercimek ve 4 diş sarmısak koydum kaynıyor.Bundan sonra hep koyacam.
Bir de dün banyo yaptırdık biraz burnunu falan kaşıyordu gün boyu,bi kaç kez de hapşırdı belki grip oluyordur dedim baştan peditus vereyim dedim ayyy vermemle beraber midesinde ne varsa hepsini püskürterek kustu.Daha yeni de kolbastı oynaya oynaya havuç ve armut rendesi yedirmiştim zorla.
Peditus kusturuyor mu sizin kopilleri de?
Bebek çorbalarına soğan,sarmısak koyuyor musunuz?Kendimize yapmamışsam çorbalarına özellikle koymuyordum ben ama çok faydalı yaa şimdi 1 havuç 1 patates,1 tavuk budu didiklenmiş,biraz mercimek ve 4 diş sarmısak koydum kaynıyor.Bundan sonra hep koyacam.
Bir de dün banyo yaptırdık biraz burnunu falan kaşıyordu gün boyu,bi kaç kez de hapşırdı belki grip oluyordur dedim baştan peditus vereyim dedim ayyy vermemle beraber midesinde ne varsa hepsini püskürterek kustu.Daha yeni de kolbastı oynaya oynaya havuç ve armut rendesi yedirmiştim zorla.
Peditus kusturuyor mu sizin kopilleri de?
CAnım yalnız genel anestezi olmadı sadece lokal 20 dk verdiler bize oğluşumuzu zorunluluk olmadan yaptırdık canım eşimin sünnet anıları hoş değilmiş oğlunun da öyle anıları olmasını istemiyormuş o yüzden oldu...çok teşekkürler can canlar .... .
zeynepcim geçmiş olsun , bende yaptırmak istiyorum ya biran önce bu dertten kurtulmak lazım , bizim sünnet yapılırken hazır anestezi almışken dilinin altında bağ var denizin onun kesilmesi lazım o da yapılacak .... h.sonu konuştuk doktorla seneye yaza kadar beklesek bişey olur mu diye o da bekleyebilirsiniz dedi ...bana kalsa hemen yaptırırım da babası seneye diyor ... siz zorunluluktan mı yaptırdınız ?
geçmiş olsun canım kurtuldunuz o dertten çabukta iyileşmiş ne güzel
öncelikle herkese günadınnn arkadaşlar. güzel bir haftaya merhabaa.
Zeynepcim geçmiş olsun hadi bakalım ogluşumuz erkek olmuş artık annesi..
Geçmiş olsun,erkek oldunuz desene:jeyyar:
ohh keyifler yerinde
çok tatlısınııııııız Şeniz
geçmiş olsun
ve hayırlı olsun canım
Günaydınlar....
Zeynepcim çok geçmiş olsun canım artık ne olursa olsun kolay değil ama şimdiden atlatmış oldunuz..Hayırlı uğurlu olsun canım:)
Çok çok teşekkür ederim arkadaşlar umarım erkek anneleri kolaylıkla sağlıkla sıhhatle hallederler ..HAyırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?