Doğum yapmış olan anneler buraya....

yazlıklar süper duygucum ben geçen gün baktım hepsinden alası geliyor insanın özellikle kız bebekler için :jeyyar: mini mini şortlar elbiseler tişörtler süslü süslü hepsi ama havalar biraz daha ısınsın diye bekliyorum. egeye aldıklarını buraya koyarsın bizde bakarız güle güle giysin ege bey

Naimecim kız bebeklere harika şeyler var valla dediğin gibi bakalım bizimkine neler bulcam gelince koyarım canım:)

günaydın kızlar
canım eşim gderken sessizce çıkmış benı uyandırmadan bende uyumusum yenı kalktık 20dk oldu alp bu gece ıyı uyudu annem haklıymış sıcaksa az gıydır demıstı bende öle yaptım.gsabah baktım terlemış oysakı sadece ınce bir tulumu var dı sırt kısmı az ıslandıgı için bende tülbent koydum...
şimdi bi bakayım oğluşuma birazdan gelırım.....

Bebek çorbalarına soğan,sarmısak koyuyor musunuz?Kendimize yapmamışsam çorbalarına özellikle koymuyordum ben ama çok faydalı yaa şimdi 1 havuç 1 patates,1 tavuk budu didiklenmiş,biraz mercimek ve 4 diş sarmısak koydum kaynıyor.Bundan sonra hep koyacam.

Bir de dün banyo yaptırdık biraz burnunu falan kaşıyordu gün boyu,bi kaç kez de hapşırdı belki grip oluyordur dedim baştan peditus vereyim dedim ayyy vermemle beraber midesinde ne varsa hepsini püskürterek kustu.Daha yeni de kolbastı oynaya oynaya havuç ve armut rendesi yedirmiştim zorla.

Peditus kusturuyor mu sizin kopilleri de?

canım ben hiç vermedim peditus o yüzden bilemiycem ama yanlış hatırlamıyorsam canan ve betül vermişlerdi kustu diyede yazmışlardı buraya

Gul ben yazmıstım ya buraya kustugunu hatta canan da ustune yazmıstı sende ben aycaya verıyorum bırsey olmadı demıstın unuttun mu gı ? CADIARZU
karıstırıyor da olabılrıım ama sen dedın bılıyorum ya.. CADIARZU

Kusma olayını dr umuza sordugumda meyve suyuna karıstırarak verın dedı.. a.s

ben de kullanıyorum peditus kusm olmadı henüz canım...4 diş sarımsak çok gelmz mi gülcüm faydalı bence de ama malzemen az yaa çorban az olacak o yzüden

gülcum canım ben çorbalarına koyuyorum soğan küçük küçuk doğruyorum sarımsak koymadım hiç geçendede köfte yapmışıım tırtılıma rendeledım soganı suyunu da süzdum...
aklıma geldi barı size biişey anlatayım ben zeynepkamıl çocuk servisinde çalışırken sabah bi çocuk hasta getirdiler boğaz kısmını görmenızı hiç istemezdım hasta çocuga ıyı gelır dıye annesı sarımsakları guzelce ez çocugun boğazına sar sabaha kadar bekler o sarımsak cocugun bogazını derısını yakmış ya resmen yanmışşş dr lar temizledı yıkadı ilaç verdı arada pansumana gelıyodu sonra görmedım ama ne cahıllık dıye çok kızmıştım.....

Mevlude msn e gelebılırmısın canım sana zeynep kamıl hakkında bır kac sey sormak ıstıyorum cok ıyı oldu orda calıstıgın..

Kızlar hava artık cok ısınmıs ya dun agvaya gıdınce farkettım arabada vs cok terledı Aslan bende ınce ınce gıydırmısım ama 2 cıtcıt lı bı tişort.. ustune kapsonlu fılanda gıydırmedım ustelık..
sımdı kısa kollu fılan alacagım onu gıydırıcem olmadı ustune kapsonlu gıydırırım usurse...
yaz gelmıs haberımız yok :)

kızlar alp sabah kaltıgında terledi demiştim ya tülbent koydum şimdi uyudu yatırıken baktım yastıgı ıslanmış değiştirdım.. bu arda yatırıken farkettım yuzu biraz şişmiş sol tarafıda kıpkırmızı önce aklıma geldı battanıyede yuvarlanıyodu ondandır dıye ama geçmemiş hala şimdi aklımda 2 seçenek oluştu ya kaba kulak şişlikte var yada yastık ıslandıgı için orası alerjı gıbı oldu bakalım uyanınca görcez...

mevüdecim tunahanda uyuduğu zaman ensesi acayip terliyor yastık sırılsıklam oluyor resmen inşallah ondandır kabakulak felan olmasın yaa annesi şimdiii

mevlüdecim zeynepte öyle çok terliyor uyurken kafası ve ensesi sırıl sıklam olur uyandığı zamanda yanaklar kırmızı kırmızıdır alpinde öyle uykudan olmuştur korkma annesi

ay kızlr valla ben görunce ilk kabakulak geldı ama bakalım.... alerjıdır umarım uyansında bakıcam bi... ya tek gözündede kayma var oğluşumun dr arıyorum bakarken sası bakyo resımlerde hep öle daha erken mı acaba dr lar 1 yas dıyo ama içim rahat değil çok bariz belli...

aboooo 4 diş sarımsak mı... ben hayatta yiyemem onu...kafamçokkarıştı
ayça yedi mi peki... gaz falan yapmasın çocuğa kız... biraz abartmışsın sanki...kaydirigubbakcemile3
ben soğanı bütün katıyorum... pişince çöpe atıyorum... kendisini yedirmedim henüz...

CAnım yalnız genel anestezi olmadı sadece lokal 20 dk verdiler bize oğluşumuzu zorunluluk olmadan yaptırdık canım eşimin sünnet anıları hoş değilmiş oğlunun da öyle anıları olmasını istemiyormuş o yüzden oldu...
geçmiş olsun canım kurtuldunuz o dertten çabukta iyileşmiş ne güzel

öncelikle herkese günadınnn arkadaşlar. güzel bir haftaya merhabaa.
Zeynepcim geçmiş olsun hadi bakalım ogluşumuz erkek olmuş artık annesi..

Geçmiş olsun,erkek oldunuz desene:jeyyar:

ohh keyifler yerinde
çok tatlısınııııııız Şeniz

geçmiş olsun
ve hayırlı olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…