Doğum yapmış olan anneler buraya....

ay kızlarr yuzu çok fena olmuş çocugun eşimı aradım dr götürcez ama şu an çok sıcak saat 12 burda bıde gunes çarpmasın ıye 4 beklıycem

mevlüdecim güle güle sağlıcakla kullanın inşallah.en soldakiniin aynısından bende internetten aldım 10 liraya sen kaça aldın şeker. nerden aldın.

:1no2:yanlışın var canım ben 3. oldu verdim 3 kez böyle deli gibi kusma gördüm zaten bi daha da vermem.Ben verdim de kusmadı dememişimdir yani.

Gül hakkaten 4 diş sarmısak cok degıl mı yaa ben bıle o kadarını yıyemem kucucuk kase corbanın ıcınde ??

Lan okumadınız mı bissürü malzeme yazdım ben 1 havuç,1 patates,1 cay bar.mercimek,1 tavuk budu,4 diş sarmısak ama küşük küşük taze sarmısaktı.Şimdi bu malzemelerle 1 kase mi çorba çıkar???:mymeka:Ayça ya göre 4 öğünde ancak bitirir bunları.Zaten komşum gelmişti 10 aylık kızı var onunki bi kase yedi benimki 1 kase yedi 2 kase kadar daha var.Üstelik cıvık da değil baya koyu olmuş....cokacimcoookİsteyene yollayiim...
Gaz içinde ben alışkanlık hala her çorbasına kimyon koyarım mutlaka.

ohaaaaaa he 4 diş sarmısağı bi kasede yedirdim he:mymeka::roflol:
bugün bugün 8 aydır anneyiz heralde biz de bişeyler biliyok-tatlicadiarzu-

nerden bileceksin sen yaavvv, bakk sarımsak neyim yedirme çok küçük daha :mymeka::mymeka::mymeka:

hmm karstrdım heralde ama bılemedım sımdı ya sen kalmısın aklımda..

dıgerlerını gormemısım ben.. :roflol: :mymeka: yınede 4 diş fazla yav.. 2 dişcik yeterdı ama sen bılın yavrım yarasın o zaman sevdımı Ayca ?

slmm arkadşlarr canım sıkkn çünkü kızımın boğazı balgam doluymuşş ve enfeksiyonn kapmışşş iyi ki başka bi dr götürmüşümm 2 gecedir hiç durmadııı hep ağladıı sankii biri dövüyorr canı yanıyormuşş gibiiii allahımm sen sağlık ver yavrularımızaaaaaa (((

gül şiştttt,

sana zaten kılım haberin olsun :mymeka: enlerde en pimpiriklimi ney seçmişsin zaten beni -tatlicadiarzu-

sarımsak koymadım da
çeyrek soğan koyuyorum çorbaya
tadı güzelleşiyo

çok çok geçmiş olsun canım inşallah hemen ii olur. kime götürdün canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…