Doğum yapmış olan anneler buraya....

ben çıkıyommm alış verişe gideceğizzz
haa bu arada eşimm kaza geçirdii izinli bugün allaha şükürr bişeyy yok sadece gözü şişşş ve morluklar varr allahımm bişey dolanıyooo basımızda yaa hayır olsunn olmadı evde bii yasin falan okuturumm bi de adak adarızzzzz candan önemli mi yaaaaaa

betüşş senide merak etmiştimm ama şükürr bi sorunn yokmuşş arkadaşımmm ........
arkadaşlar dua edinn kızımm iyileşşin...........
allaha emanet olunnnnnnnnn.........bys

geçmiş olsun ayşe acil şifalar diliyorum
şimdi nasıl kızın

heee kızlar
kayınvalidelerinizden anneler günü hediyesi aldınızmı
ben almadım ama açıkçası içimden beklemiştim
ben her anneler gününde alırım

naime sağoll cANIMM hırıltı ve öksürük varrr umarım birkaç güne geçerr iyileşir kuzumm yaa..
bi dr doğumdan itibaren böyleyse dedii.... burun kanalları ufaktırr ondan atamıyorr nefes alamaz dedii zatenn nohut giibi burnu var yavrumunnn

heee kızlar
kayınvalidelerinizden anneler günü hediyesi aldınızmı
ben almadım ama açıkçası içimden beklemiştim
ben her anneler gününde alırım

bana hiç kimse hediye almadı :a015:
sadece annem kutladı kayınvalidem zaten rahmetli allah rahmet eylesin
eşimde h.sonu hasta yattı laf arasında ağzından bişey kaçırır gibi oldu ama hasta oldum yapamadım dedi ne olduğunuda tam açıklamadı belki bugün verir hediyemi :çok üzgünüm:

Mevlüde güle güle giyinsin canım oğluşun.

Kızlar şaka maka ben sizden aldığım bilgiler ve tavsiyeler sayesinde her şeye doktora koşturan bir anne olmadım.Aklıma bişey takılsa gelip buraya yazıyorum sağolun herkes fikrince cevap veriyor.Mesela burda bi ürün tavsiye ediyorsunuz haberim oluyor en azından Canan yedirmiş veya Serap denemiş diyorum ben de deniyorum içim rahat ediyor.Farkında omadan ne kadar faydalı oluyoruz birbirimize.Komşum geliyor bana aaa rondoda mı çekiyorsun diyor veya aa milupanın organik meyve suyundan mı veriyorsun diyor,ben hiç denemedim diyor yani aynı yaşlarda bebeği olan bir ben varım çevresinde.Ben KK dan bahsediyorum sen de girsene güzel paylaşım oluyor diyorum,ben zaten internetten bakıyorum diyor.Ne bileyim mesela geçen gün burda bahsi geçmişti beyin ve ciğer verme konusunda benim normalde aklıma gelmezdi ama hemen eşime dedim alıp gelmiş,lan sayenizde çocuğum ciğer yedi:roflol:Valla şakası bir yana komşuma bakıyorum da çocuk büyütme konusunda ben ondan çok daha bilgiliyim bence internetten araştırmak da yeterli değil ahanda gerçek anneler burda ahanda eylül bebekleri,böyle bir ortamı burdan başka hiç bi yerde bulamayız.:enbuyukkk:

ay kızlarr yuzu çok fena olmuş çocugun eşimı aradım dr götürcez ama şu an çok sıcak saat 12 burda bıde gunes çarpmasın ıye 4 beklıycem
Ay canım gecmıs olsun yaa...

Sızede gecmıs olsun canım aman Allah korusun ya... mınıgıde gecmıs olsun...

tesekkur ederım canım cok saol... seden aeo canım gorusurzz.

Lan Aytoşşşşşşş
pimpirik demedim be başka şey dedimdi aaa dönüüür nişanı mı atıyoz yoksa
valla kızım yedi sarmısağı şimdi getiriri öptürrüm seni hoooohhh mis gibi sarmısak kokuyor ağzı

Öp kızım kaynanı bakiim öpp:roflol:

Gunun konusmasını yaptın bacım harıkasın.. :lepi:

:mymeka::mymeka: dünür sende ne meraklısın hee nişan bozmaya verivereceksin hemen dimi kızı zengin bir damat bulup, bak beni ii dinle benim oğlan büyüyünce prof olcek ona göre bizim kıravatımızı bırakma hemiii :mymeka:

Bebeğe verilmesi gereken önemli bir besin de balıktır. Balık ve diğer su ürünleri “elzem yağ asitleri” olarak bilinen linoleik ve linolenik asitlerden zengindir. Bu yağ asitlerinin diyette yer alması koroner kalp hastalığının önlenmesi, beyin ve retinanın gelişimi ve sağlığı için gereklidir. On bir aylık olan bebek haftada bir kez taze balık tüketmeye başlar
Bebeklere verilecek balık, ızgara ya da buğulama olarak ve kılçıkları ayıklanarak yedirilir.

Bebeklere verilecek tek sakatat karaciğerdir. Karaciğer suda, hafif sıcaklıkta pişirilip, ezilerek verilir. Beyin, börek ve yürek gibi sakatatlar bebeğe yedirilmez.

yaa biz balık yedirmeye 7. ayda başladık vee yağda kızartıp veriyoruzz ve haftada 2-3 kere yiyorr CADIARZU ya benim eşimin babası öyle bir adam yaa bişey olmaz diyor herşeye, güya okumuş adam oyyyyyyyy canım sıkıldı şimdi benim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…