- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #24.961
naime maşallahh kzın çok tatlı yaaavvv bu tatlılığa ne giyse yakışır annesi
slmm arkadşlarr canım sıkkn çünkü kızımın boğazı balgam doluymuşş ve enfeksiyonn kapmışşş iyi ki başka bi dr götürmüşümm 2 gecedir hiç durmadııı hep ağladıı sankii biri dövüyorr canı yanıyormuşş gibiiii allahımm sen sağlık ver yavrularımızaaaaaa(((
çok çok geçmiş olsun canım inşallah hemen ii olur. kime götürdün canım.
heee kızlar
kayınvalidelerinizden anneler günü hediyesi aldınızmı
ben almadım ama açıkçası içimden beklemiştim
ben her anneler gününde alırım
heee kızlar
kayınvalidelerinizden anneler günü hediyesi aldınızmı
ben almadım ama açıkçası içimden beklemiştim
ben her anneler gününde alırım
Ay canım gecmıs olsun yaa...ay kızlarr yuzu çok fena olmuş çocugun eşimı aradım dr götürcez ama şu an çok sıcak saat 12 burda bıde gunes çarpmasın ıye 4 beklıycem
ben çıkıyommm alış verişe gideceğizzz
haa bu arada eşimm kaza geçirdii izinli bugün allaha şükürr bişeyy yok sadece gözü şişşş ve morluklar varr allahımm bişey dolanıyooo basımızda yaa hayır olsunn olmadı evde bii yasin falan okuturumm bi de adak adarızzzzz candan önemli mi yaaaaaa
betüşş senide merak etmiştimm ama şükürr bi sorunn yokmuşş arkadaşımmm ........
arkadaşlar dua edinn kızımm iyileşşin...........
allaha emanet olunnnnnnnnn.........bys
Mevlüde güle güle giyinsin canım oğluşun.
Kızlar şaka maka ben sizden aldığım bilgiler ve tavsiyeler sayesinde her şeye doktora koşturan bir anne olmadım.Aklıma bişey takılsa gelip buraya yazıyorum sağolun herkes fikrince cevap veriyor.Mesela burda bi ürün tavsiye ediyorsunuz haberim oluyor en azından Canan yedirmiş veya Serap denemiş diyorum ben de deniyorum içim rahat ediyor.Farkında omadan ne kadar faydalı oluyoruz birbirimize.Komşum geliyor bana aaa rondoda mı çekiyorsun diyor veya aa milupanın organik meyve suyundan mı veriyorsun diyor,ben hiç denemedim diyor yani aynı yaşlarda bebeği olan bir ben varım çevresinde.Ben KK dan bahsediyorum sen de girsene güzel paylaşım oluyor diyorum,ben zaten internetten bakıyorum diyor.Ne bileyim mesela geçen gün burda bahsi geçmişti beyin ve ciğer verme konusunda benim normalde aklıma gelmezdi ama hemen eşime dedim alıp gelmiş,lan sayenizde çocuğum ciğer yedi:roflol:Valla şakası bir yana komşuma bakıyorum da çocuk büyütme konusunda ben ondan çok daha bilgiliyim bence internetten araştırmak da yeterli değil ahanda gerçek anneler burda ahanda eylül bebekleri,böyle bir ortamı burdan başka hiç bi yerde bulamayız.:enbuyukkk:
sütlü engınar corbası yaptım duduklude pişirdım engınarı catalla ezıldı kolayda rondoya gerek kalmadı oh bee..
Lan Aytoşşşşşşş
pimpirik demedim be başka şey dedimdi aaa dönüüür nişanı mı atıyoz yoksa
valla kızım yedi sarmısağı şimdi getiriri öptürrüm seni hoooohhh mis gibi sarmısak kokuyor ağzı
Öp kızım kaynanı bakiim öpp:roflol:
Gunun konusmasını yaptın bacım harıkasın.. :lepi:
yaa günün konuşmasını yapmıştaa benim bildiğim sakatat yassakkk yaa, sonra böyle dedim diye enlerde pimpirik oluyoruzzzzzzzzzzzzz delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?