- 8 Ağustos 2007
- 4.782
- 865
- 688
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #24.981
hmm karstrdım heralde ama bılemedım sımdı ya sen kalmısın aklımda..
dıgerlerını gormemısım ben.. :roflol: :mymeka: yınede 4 diş fazla yav.. 2 dişcik yeterdı ama sen bılın yavrım yarasın o zaman sevdımı Ayca ?
ben vermiştim canım peditus , kusmadı hatta çok sevdi , bütün şurupları çok seviyo şişeyi görünce gülmeye başlıyor :)
ayy bu çocuk bi alem yaaaa delikafadulden:roflol:
şimdi yedırdım bı tatlı kasesı yedı uslu uslu Aslanım.. senın tontişte begenır ıns yarasın kuzucuklara..afiyet olsun aslana cokacimcoook
bugün pazar var bende alayım enginar yapayım kızıma
yaa günün konuşmasını yapmıştaa benim bildiğim sakatat yassakkk yaa, sonra böyle dedim diye enlerde pimpirik oluyoruzzzzzzzzzzzzz delikafadulden
:roflol::roflol:Betül teşekkür ederim canım arada ben attırım böyle günün mana ve ehemmiyetini belirten konuşmalar..
Ayten ne profu kız?sen zenginn olcekmi onu söyle:roflol:
Hem kim yasakladı sakatatı? verirsek Cezası kaç yıldan başlıyor?:roflol:
atma bi kere bizim doktor ciğer ver dedi kan yapar dedii,doktordan iyi mi bilecen:dilcikar:
Aneey denızoya bak kız eczacı neym olacak yoksa.. kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ben vermiştim canım peditus , kusmadı hatta çok sevdi , bütün şurupları çok seviyo şişeyi görünce gülmeye başlıyor :)
Kızlar ya bi yerden kusmuk kokusu geliyor Ayça yı kokluyom ondan değil zaten genelde kusmuğu böyle kokmaz,dün akşam da kustu ama iyice sildim eğildim kokladım orada kokmuyor acaba komşunun kızı mı gizli biyere kustu kokuyor?
Kızlar ya bi yerden kusmuk kokusu geliyor Ayça yı kokluyom ondan değil zaten genelde kusmuğu böyle kokmaz,dün akşam da kustu ama iyice sildim eğildim kokladım orada kokmuyor acaba komşunun kızı mı gizli biyere kustu kokuyor?
akşama yemek yemicem duygunun takti aç yatacam bugünn yaa gaza gelmiştim ne güzel
1 aydır şevkim kaçtıı....burdan şevkime sesleniyom şevkiiiii geri gel bu sefer seni üzmicem,eve dön noluuurrrr:roflol:
Ben de okumuşum ama ver gitsin diyom zehir mi bacııımmmmm
Balık haftada 1 kez yiyor artık evde pişmezse de ton balığı yiyor şimdik ton balığı da yasssahh dersiniz:roflol:
ben vermiştim canım peditus , kusmadı hatta çok sevdi , bütün şurupları çok seviyo şişeyi görünce gülmeye başlıyor :)
:roflol::roflol::roflol: bak gülcüm sevgili dünürüm sen polis imdatı ara sana şu koklayıcı köpeklerden ve bir ekip göndersinler ancak öyle bulunur, bak bu çok ciddi bir durum hemen ara polisi, eğitilmiş köpekleri unutmasınlarnaniknanik:roflol:
:roflol::roflol::roflol:
Ben bı bakıyım madem... CADIARZU
Biz nerden bılek be yav kokluya kokluya ara ıste evın ıcınde.. :roflol::roflol:
Yaaa ton balığıda mı veriyosunnlaelaelaelaelae ya büyüklere bile önermiyolarr
Ne balığı veriyorsun sen Ayçaya, birde nasıl pişiriyosun?
Dun dondurma yalattık bıraz Aslana nasıl sevdı gorsenız..
Aman buna da saldırman haaa.... :roflol: :roflol:
Dun dondurma yalattık bıraz Aslana nasıl sevdı gorsenız..
Aman buna da saldırman haaa.... :roflol: :roflol:
Ton balıgını neden yetıskınlere onermıyorlar merak ettım eda ? :1shok:
ben cok sık tuketıyorum da... normal balık her zaman yapılmıyor bırde evde balık yapmayı pek hazetmıyorum ben ondan..-tatlicadiarzu-
:roflol::roflol::roflol::roflol:
Aaa niye ki önermiyolar?Ben evde ne balık pişerse ondan veriyorum kızarmışsa da didikleyip veriyorum özellikle buğulama yapmıyorum yani,rahatım ben rahat.
dondurma mıdelikafadulden aaaa yassaaahh :roflol:
ben de yediğim zaman veriyom hep,cezası neyse öderik
Allahım yarebbımm hersey kanser hersey kanser yavvv yasamak zorlasıyo he gıtgıde o yasah bu yasah bu uzmanlar daha fazla arastırmasın yıteerr basımıza ıs cıkarıyorlar... :roflol::roflol:Nasıl yapabilirsin böyle bişeyykaydirigubbakcemile3 hiç için sızlamadımı:roflol:
Canım bende sofradayken tadımlık diline değdiyyorum yada elimde bir şeyler olduğu zaman bazı yiyecekleri...Ama bazı olmazlar var onlar hariç tabi...
Canım bende çalışırken çok yerdim ton balıklı salatayı..Uzmanlar mevsiminde balığı yemeyi öneriyorlar..sonuçta çiftliklerde yetişen balıklar hormonlı gıd. besleniyorlar die biliyorum..Ayrıca konserve ürünü katkı maddeli üzerindeki yağ yeter zaten:)
Birde bebeklere önerilmemesinin nedenide bence ton balıkları büyük balıklardan üretiliyor..Çünkü omega3 ve diğer vitam. fazlası bebeklere zararlı die biliyorum..
Dr bize küçük balıklardan verin demişti..
Bu arada konu açılmışken vitamin fazlalığı kansere neden oluyormuş yeni duydum:1shokaha önce duydunuzmu böle bişey?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?